Nikos_kozi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα σας, αύριο περιμένω το καινούριο μου λάπτοπ:https://www.electroholic.gr/el/product/COMLEN01070 Είχα διαβάσει ότι είχαν πολλοί θέμα με την εγκατάσταση των windows, και ότι κολλούσε στο λόγκο κλπ. Είναι κάποιος που να είχε πάρει το λάπτοπ χωρίς λειτουργικό και μπορεί να μου πει αν αν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα και αν αν πως το έλυσε; Η κλασσικά κάνω εκκίνηση από usb, εγκατάσταση στο ssd και μετά όταν ξεκινήσει εγκατάσταση των drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilantegr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Εγω ξερεις τι λεω???Κανε αυτο που ξερεις να κανεις και ασε τους αλλους το LEgion ειναι πολυ καλο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syban Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Καλημέρα, κανένα πρόβλημα, windows 10 pro τα είδε όλα μόνο του, κατέβασα και από το site chipset & vga drivers και πετάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos_kozi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Τέλεια παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα