Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα,

Εχω το παραπανω κινητο. Χτες η καμερες σταματατησαν να λειτουργουν. Οκ λεω δεν ειναι τιποτα, επανεκκινηση. Μετα απο 5-6 αρχισε να λειτουργει παλι η μπροστα. Η πισω εδειχνε μωβ παρασιτα. Ενταξει λεω θα εχει υπερθερμανθει  ας το κλεισω και θα το δω το πρωι. Μετα απο τεσσερεις ωρες υπνου παω να το ανοιξω, τιποτα, καμια αναποκριση με ολους τους συνδιασμους πληκτρων. Αντε λεω ας το βαλω να φορτισει. Τιποτα, το κινητο εχει πεθανει. Τωρα η ερωτηση. Το κινητο ειναι σε εγγυηση. Οταν βγηκε εκανε καπου 650 ευρω αλλα το πηρα τα Χριστουγεννα με τεραστια εκπτωση. Αν δεν εχουν ιδιο να μου το αντικαταστησουν εχω δικαιωμα να απαιτησω κινητο παρομοιων χαρακτηριστικων? Δεν θελω λογω της μειωμενης τιμης που το πηρα να καταληξω με κανενα τριτοδευτερο Samsung ή ο,τι αλλο τους κατεβει. Το κακο ειναι οτι φευγω και για εξωτερικο αυριο το βραδυ, αρα η κατασταση ειναι δυσκολη. Τι κανω?

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις άλλο ούτε να σου δώσουν τα χρήματα φυσικά.

Πηγαίνει service και περιμένεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μακαρι να μπορουσα αλλα φευγω Γερμανια και το να παω χωρις κινητο ειναι αυτοκτονια. Και γιατι δεν γινεται αντικατασταση? Τοσοι γνωστοι μου το εχουν κανει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχουν κάποιο διαθέσιμο (όχι το ίδιο)θα σου δώσουν μόνο μέχρι να επισκευαστεί το δικό σου.

Αλλά θα σου βρουν κάποια δικαιολογία ότι αυτή την στιγμή δεν έχουμε και κάτι τέτοια.

Αν θες μπορείς να πας και να τους ρωτήσεις.

Αντικατάσταση ξέχασε το.

Μόνο με DOA που είναι 7 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που το πήρες.

Και αυτό σε μερικές περιπτώσεις.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Το κινητό σου είναι εκτός εγγύησης .Κάπως μάζεψε υγρασία μέσα (μάλλον σ χύθηκε νερό και δεν το πήρες χαμπάρι ). Λογικά πας για καινούριο ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tronis20 είπε

Το κινητό σου είναι εκτός εγγύησης .Κάπως μάζεψε υγρασία μέσα (μάλλον σ χύθηκε νερό και δεν το πήρες χαμπάρι ). Λογικά πας για καινούριο ..

Εσυ απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα;

Επεξ/σία από ad276
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Tronis20 είπε

Είναι αδιάβροχο. 

Δημοσ.

Ετσι θα του πουνε.

Αυτο μαλλον θέλησε να πει ο φίλος.

Απλα το εσκασε ετσι απλα και ωμά το σχόλιο σαν την πραγματικότητα.

Εγώ πάντως εχω καλες εμπειρίες απο το σερβις της.

Ας ελπισουμε ο ts να βρει άκρη άμεσα και σωστά.

Δημοσ.
Στις 6/8/2019 στις 3:36 ΜΜ, Tronis20 είπε

Για να μπεί νερό στο XZ1, θα πρέπει να έχει φάει πεσίματα που να έχουν στραβώσει το σώμα του.

Είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP68.

Αν εννοείς τα τραγελαφικά περιστατικά με την Arvato, όλα παίζουν.Σήμερα ονομάζεται TS Solutions και ακούγεται πως έχουν βελτιωθεί.

Δημοσ.

Έτσι λένε πάντα... Πήρε υγρασία 

Ψεύτες και παπατζηδες, άδικα έχουμε την και καλά εγγύση. 

• Sad 1
Δημοσ.

...sony...εγγυηση! Με τοσα θηρια αξιοπιστιας κ επιδοσεων εκει εξω ( βλεπε xiaomi κλπ ) ο κοσμος συνεχιζει να αγοραζει ακομα sony k samsung..

No offence... !

• Sad 1
Δημοσ.

Ε πάρε εσύ Xiaomi,αυτό αρκεί προς ώφελος σου,δε χρειάζεται τέτοια ανιδιοτέλεια στο τι θα αγοράσουν οι υπόλοιποι!!!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, georgerapp είπε

Ε πάρε εσύ Xiaomi,αυτό αρκεί προς ώφελος σου,δε χρειάζεται τέτοια ανιδιοτέλεια στο τι θα αγοράσουν οι υπόλοιποι!!!

@@ρια... Στην info quest μας είπαν πήρε υγρασία... Ότι να ναι... Πλέον μόνο skroutz και ότι γίνει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...