mikegad Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 εγώ δεν πήρα δεν κάλυπτα το τεκμήριο και δεν είναι να μπλέκεις με την εφορία στις μέρες μας 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Eshop: Η βάρκα που έχετε παραγγείλει φουσκώνει μόνο με ειδική τρόμπα αξίας 200 ευρώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Zω για την αυριανη μερα που θα πεσουν τα ακυρα και θα εμφανιστουν παλι οι κλασσικοι wannabe δικομανεις που θα διαρρηγνυουν τα ιματια τους να πανε το μαγαζι μεχρι τελους! Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από BackFromHell
Themos3 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Η αλήθεια είναι πάντως οτι δε μου έχει τύχει ποτέ άκυρο απο eshop και δε θυμάμαι και εδώ μέσα ανάλογα περιστατικά. Τουλάχιστον αν είναι θα είναι όντως λάθος και όχι "λάθος"... 3
gorilas13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Τσίμπησα και γω 10 βάρκες, θα φτιάξω με τα κουπιά ένα φράχτη.
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πως κάποιοι θεωρείτε δεδομένο το άκυρο ? Γνωρίζετε αν η ποιότητα του προϊόντος αντιστοιχεί στην τιμή που προσφέρεται (99Ε) ? Γνωρίζεται τι αποθέματα έχουν ? Γνωρίζεται αν το συγκεκριμένο προϊόν στην τιμή που προσφέρεται έχει ζήτηση και δεν αραχνιάζει στις αποθήκες μέσα καλοκαιριού ? Να συμπληρώσω επειδή το πέτυχα λίγη ώρα αφού ανέβηκε (12:30) ότι έγραφε καθαρά έκπτωση 88%. Άρα με αυτό δεν μου κάνει για λάθος. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από Vasilis 07 2
EuphangeL Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Να συμπληρώσω επειδή το πέτυχα λίγη ώρα αφού ανέβηκε (12:30) ότι έγραφε καθαρά έκπτωση 88%. Άρα με αυτό δεν μου κάνει για λάθος. Η λογική σου δλδ λέει οτι το έκπτωση 88% το γράφει κάποιος χεράτα, δεν μπαίνει αυτόματα Είσαι πανέξυπνος
stelios18120 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Το θέμα ειναι το τεράστιο ποσό έκπτωσης. Δεν γίνεται κάτι που όλοι να το έχουν 100 ευρώ να το δώσουν 20 ευρώ. Εκτός και αν έχουν τόνους απόθεμα και βγαίνουν με την τιμή πώλησης που εβαλαν (δεν το γνωριζω) η θέλουν να ξεστοκαρουν αμεσα το συγκεκριμενο λόγω καλοκαιριού ώστε να φύγει τσακ μπαμ
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Πως κάποιοι θεωρείτε δεδομένο το άκυρο ? Γνωρίζετε αν η ποιότητα του προϊόντος αντιστοιχεί στην τιμή που προσφέρεται (99Ε) ? Γνωρίζεται τι αποθέματα έχουν ? Γνωρίζεται αν το συγκεκριμένο προϊόν στην τιμή που προσφέρεται έχει ζήτηση και δεν αραχνιάζει στις αποθήκες μέσα καλοκαιριού ? Να συμπληρώσω επειδή το πέτυχα λίγη ώρα αφού ανέβηκε (12:30) ότι έγραφε καθαρά έκπτωση 88%. Άρα με αυτό δεν μου κάνει για λάθος. Eπειδη η τελευταια σου προταση μου εκαψε λιγακι το μυαλο, αντιλαμβανομαι οτι πρεπει να στο πω με παρα πολυ απλα λογια : Θα πεσει ακυρο, διοτι δεν θα πεσει εγκυρο.
fytotech Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Έκανα παραγγελία αλλά δεν παίζει να τη δώσουν. Κι έχουν κάθε δικαίωμα. Έκαναν ένα λάθος. Κι είναι η πρώτη φορά από όσο θυμάμαι που έκαναν τέτοιο λάθος. Δεν είναι όπως άλλα σκρουτζομάγαζα που το έχουν πολιτική να το κάνουν κάθε τρεις και λίγο. Ή το public. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Η λογική σου δλδ λέει οτι το έκπτωση 88% το γράφει κάποιος χεράτα, δεν μπαίνει αυτόματα Είσαι πανέξυπνος To χεράτα δηλ. μπήκε στο 11,90Ε ενώ η έκπωση βγαίνει αυτόματα ? 1
stelios18120 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, fytotech είπε Έκανα παραγγελία αλλά δεν παίζει να τη δώσουν. Κι έχουν κάθε δικαίωμα. Έκαναν ένα λάθος. Κι είναι η πρώτη φορά από όσο θυμάμαι που έκαναν τέτοιο λάθος. Δεν είναι όπως άλλα σκρουτζομάγαζα που το έχουν πολιτική να το κάνουν κάθε τρεις και λίγο. Ή το public. Συμφωνώ 100% Χρόνια πελάτης, έχω πάρει άπειρα πράγματα πρώτη φορά κάνουν λάθος. Αν την δώσουν κιόλας θα είναι κορυφαια αντιμετωπιση.... (το λέω μπας και βλέπει κανένας από το site εδώ ώστε να τον ψήσω 😋😋) 2
Vasilis 07 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Eπειδη η τελευταια σου προταση μου εκαψε λιγακι το μυαλο, αντιλαμβανομαι οτι πρεπει να στο πω με παρα πολυ απλα λογια : Θα πεσει ακυρο, διοτι δεν θα πεσει εγκυρο. Δηλ. είσαι αυτός που ανεβάζει τις προσφορές,δεν σου χτυπάει στο μάτι το 88% κάτω ? To ανεβάζεις-αφήνεις μέχρι σήμερα το πρωί κοντά 12 ώρες ? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε To χεράτα δηλ. μπήκε στο 11,90Ε ενώ η έκπωση βγαίνει αυτόματα ? H το αναποδο. Σου φαινεται πολυ περιεργο να υποθεσω. Αντιθετως σου μοιαζει λογικοτερο οι υπαλληλοι να ειναι με το κομπιουτερακι και να παιζουν μεθοδο των τριων ολη μερα πριν απο καθε crazy sundays πχ, αντι ο προγραμματιστης του site να εχει βαλει μιση γραμμη κωδικα... 1 λεπτό πριν, Vasilis 07 είπε Δηλ. είσαι αυτός που ανεβάζει τις προσφορές,δεν σου χτυπάει στο μάτι το 88% κάτω ? To ανεβάζεις-αφήνεις μέχρι σήμερα το πρωί κοντά 12 ώρες ? Ποιος το αφησε χριστιανε μου; Εξαντληθηκε το μηχανογραφημενο αποθεμα , ουδεις το "αφησε 12 ωρες"... Νεος στο χωρο της τεχνολογιας και των eshops? Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από BackFromHell
asdfnikos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 προάγει τον υπερκαταναλωτισμο αυτή η προσφορά.Αγοραζεις βαρκα ενώ δεν την χρειάζεσαι 😂😂 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις