Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 πάντως εγώ κάτι τέτοιες περιπέτειες τις βλέπω ευκαιρία για καμια φάση. Κατεβάζεις application κ ψάχνεις όποιον βρεις πιο κοντά σου. Το πρότεινα και στον TS με πμ αλλά με έγραψε . Φυσικά όλο αυτό προυποθέτει να είσαι σαβουρογάμης 1
dollyyy19 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 γατακια,δεν ξερετε απο οασθ, και παραπονιεστε για οασα.......ειδικα απο οταν εγιναν δημοσιο,εχουν ξεπερασει καθε οριο......... 1
dewn735 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Τελικά, από που ξεκίνησε ο ts και κατέληξε στην Ελευσίνα και που ήθελε να γυρισει, γιατί νομίζει ότι η Ελευσίνα είναι φαρ ουεστ ενώ στη πραγματικότητα και ειδικά το καλοκαίρι έχει full night life, με ποια λογική περιμένει μπιτσιμπαρο στη "θάλασσα" της Ελευσίνας και πως ακριβώς είχε σχεδιάσει να συνδιασει 5 διαφορετικες συγκοινωνίες στις 12 το βράδυ;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 12 λεπτά πριν, dewn735 είπε Τελικά, από που ξεκίνησε ο ts και κατέληξε στην Ελευσίνα και που ήθελε να γυρισει, γιατί νομίζει ότι η Ελευσίνα είναι φαρ ουεστ ενώ στη πραγματικότητα και ειδικά το καλοκαίρι έχει full night life, με ποια λογική περιμένει μπιτσιμπαρο στη "θάλασσα" της Ελευσίνας και πως ακριβώς είχε σχεδιάσει να συνδιασει 5 διαφορετικες συγκοινωνίες στις 12 το βράδυ; Μπύρες,θες παραπάνω; χαχα
chill Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Όποιος ξεμένει Ελευσίνα να κατέβει στην κεντρική οδό - ηρώων πολυτεχνείου - και να απλώσει χέρι όταν δει κανένα λεωφορείο. Κατά πάσα πιθανότητα θα σταματήσει... είναι τα λεωφορεία της βάρδιας από τις βιομηχανίες και αν δεν φέρνεις σε γυφτο, ρωσομπλιετ ή βαλκάνιο μπορεί και να σε πάρουν. Κατά τα στον πεζόδρομο μια χαρά μπορείς να αράξεις να φας και να πιεις με φράγκο δίφραγκα. Και προφανώς δεν υπάρχει σχέση με Ασπρόπυργο... πολύ πιο safe περιοχή η Ελευσίνα και η Μάνδρα. Επίσης το elefsina 21 είναι ακόμη στα χαρτιά. Πιθανώς και να μην γίνει πολιτιστική πρωτεύουσα καθότι οι εξαγγελίες του 2016 είναι ακόμα στα χαρτιά. Κάτι κινείται με την συνδρομή της νέας κυβέρνησης αλλά κρατήστε και μια πισινή. Η Ελευσίνα σήμερα είναι σκιά του παρελθόντος της. Έχει nightlife OK αλλά καμία σχέση με δεκαετία 90 και τις αρχές του millennium που ήταν απαστραπτουσα. Βιομηχανική περιοχή ήταν και παραμένει αλλά έχει την επόμενη διετία χρυσή ευκαιρία να γίνει σημείο αναφοράς και λόγω πολιτιστικής αλλά κυρίως λόγω του υδατοδρομίου που λέγεται ότι θα κατασκευαστεί. Αλήθεια που την αράξες;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, chill είπε και αν δεν φέρνεις σε γυφτο, ρωσομπλιετ ή βαλκάνιο μπορεί και να σε πάρουν. Γεωγραφικά στα Βαλκάνια, ανήκει μόνο μεγάλο μέρος της Ηπειρωτικής Ελλάδας - το 84% της έκτασης της χώρας (Ήπειρος, Μακεδονία, Θράκη, Κεντρική Ελλάδα και Πελοπόννησος - Η Νησιωτική Ελλάδα γεωγραφικώς δεν ανήκει στα Βαλκάνια (Νησιά Αιγαίου, Επτάνησα και Κρήτη).
costacurta Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, dollyyy19 είπε γατακια,δεν ξερετε απο οασθ, και παραπονιεστε για οασα.......ειδικα απο οταν εγιναν δημοσιο,εχουν ξεπερασει καθε οριο......... Μεγάλη κουβέντα. Αν γινόταν κάτι τέτοιο στην θεσσαλονικη θα έπαιρνε απάντησή ένα οασθ είμαστε δεν μας πιάνει τπτ και αν θέλετε. Αν αναφερε περί μήνυσης θα έπαιρνε επίσης ένα ωραίοτατο θα μας κλασεις τα..... Ο οασθ κάνει τους δημοσίους υπαλλήλους στην Ελλάδα να φαντάζουν ανθρακορυχοι και τα έργα στο μετρό Θεσσαλονίκης(αυτά που εδώ και 20 χρόνια είναι στάσιμα) να φανταζουν Τόκιο by night
garfield39gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε Εγώ είχα δώσει 45 για ζώνη 1-3 με τα πάντα μέσα, όμως πραγματικά έφευγα από το σπίτι και σε όση ώρα έλεγε το maps, ήμουν εκεί που ήθελα. Δεν είχε αυτό της Αθήνας που σε έκλασε το λεωφορείο και έμεινες μισή ώρα να περιμένεις. Κανά δυο φορές είχα δει λεωφορείο να είναι βρώμικο σε γυρισμό 2-3 το πρωί και αυτό μόνο πάνω μπροστά μπροστά. Προτιμώ να τα σκάω και να έχω τέτοια υπηρεσία παρά να μην μπορώ να κινηθώ. Τιν εβδομάδα 50€ είναι λίγα συν ότι στις ζώνες που λες τα νοίκια δεν είναι για την μεσαία τάξη του Λονδίνου
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, garfield39gr είπε Τιν εβδομάδα 50€ είναι λίγα συν ότι στις ζώνες που λες τα νοίκια δεν είναι για την μεσαία τάξη του Λονδίνου Τρίτη ζώνη έμεναν τα παιδιά που μείναμε. Μια χαρά ενοίκιο είχαν, απλά ήταν 2 άτομα και του έβγαινε πιο φθηνά. Περίπου 160 λίρες τον μήνα δίνουν για μεταφορά.
Ntinaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 9 ώρες πριν, DrLo είπε Επειδή όλοι λέτε τις γνωστές χαζομάρες και ότι τάχα άλλο είναι το μπουγατσατζιδιο και άλλο η ΕΘΕΛ να σας το αλλάξω. Μπορώ να κάνω "μυνηση" στο ΔΕΔΔΗΕ/ΔΕΗ/ΠΑΡΟΧΟ γιατί έπεσε το ρεύμα? Σε ποιο ποινικό αδίκημα έχει πέσει αν πέσει το ρεύμα? Το ότι μια εταιρεία είναι μπαχαλο και φυσικά δεν εξυπηρετεί τους πελάτες τις όπως θα ήθελαν αυτοί, ότι δεν έχει όλα τα προϊόντα/υπηρεσίες που διαφημίζει όντως διαθέσιμα δεν είναι ποινικό αδίκημα ούτε ο πίνακας δρομολογίων είναι συμβόλαιο για να την κατηγορήσεις breach of contract. Τις ανοησίες περί αστυνομιας-ταξι δε τις σχολιάζω. Οταν πας να πεταξεις και φας ακυρο παιρνεις αποζημιωση.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μου έχει συμβεί άπειρες φορές να μην εκτελείται το δρομολόγιο και τελικά να το παιρνω με τα πόδια ή να καθυστερώ καμία ώρα..αλλά όχι σε τόσο μεγάλη απόσταση. Στις δυσαρεστημένες ερωτήσεις μου η απάντηση είναι πάντα "δεν έχουμε προσωπικό " .στα τέτοια μου , ενημερώστε την εφαρμογή να μην περιμένουμε άδικα. Ζωντοβολα Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από μπιπ μπιπ 3
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Οποιος δυστυχως χρησιμοποιει τα μεσα -στα τελευταια δρομολογια ειδικα- θα εχει παρατηρησει πως οι πινακες μπορουν να..."μαγειρευτουν" πανευκολα μαλιστα! Εκτος του οτι οδηγος μπορει να βγαλει το οχημα εντελως εκτος του συστηματος & του πινακα, μπορει παντα ιδιος ο πινακας, στη σταση που βρισκεσαι να σου δειχνει πραγματα που δεν βλεπεις με τα ματια σου ομως να γινονται! 🤓 Οπως για παραδειγμα: οτι ερχεται λεωφορειο -> μειωνεται ο χρονος/λεπτα, μεχρι που -υποτιθεται πως- περναει απο την σταση σου με τη λεπτομερεια πως στην πραξη δεν εχει περασει, ποτε ομως! 😫 Μετα απο καμποσες φορες, και αν εισαι υποψιασμενος, λαμβανεις καπως τα μετρα σου! Προσωπικα και μεχρι 45 λεπτα περπατημα το εχω σχετικα ευκολα. Λυπαμαι ομως, τυχον μεγαλους ανθρωπους, που δεν εχουν ανετα τη δυναμη, για "βραδυνο υποχρεωτικο τζοκινγκ" (!..!), μην εχοντας και χρηματα: για 'αναπαντεχο' ταξι. Προσεξτε επισης, εξτρα κερασακι στην τουρτα: οτι η πο*στια φαγωματος του τελευταιου δρομολογιου, τους χωνει υποχρεωτικα, + σε αναγκαστικη διπλη ταριφα = μετα τις 12:00 ❌ 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μπορούσες να αράξεις στο ΗΒ,δίπλα στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και να κουμπώσεις 2 σουβλάκια με την συνοδεία μπύρας. Μετά άραγμα στην στάση μέχρι να περάσει το πρώτο δρομολόγιο. Εγώ έχει τύχει να ξεμείνω Μέγαρα την δεκαετία του '90,άρα μικρό το κακό που έπαθες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις