Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αρχή κάνε και τα παράπονά σου εδώ ώστε να έχεις και την απάντησή τους καταγεγραμμένη. Αν σου απαντήσουν

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xacti είπε

Για αρχή κάνε και τα παράπονά σου εδώ ώστε να έχεις και την απάντησή τους καταγεγραμμένη. Αν σου απαντήσουν

Και όμως, μία φορά είχα κάνει παράπονο για απογευματινό δρομολόγιο που δεν εκτελέστηκε και μου απάντησαν με επιστολή που εστάλη στο σπίτι μου ζητώντας συγγνωμή! Ομολογώ οτι εντυπωσιάστηκα..

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Δε λες καλά που σε άφησε Ελευσίνα και όχι Ασπρόπυργο; Τουλάχιστον σε άφησε μέσα ή πάνω στον κεντροκό, κοντά πράκτικερ; Είναι και μακριά για ταξί γαμώτο, θα σου πάει ο κούκος αηδόνι. Βρες ένα everest και άραξε μέχρι το πρώτο, φάε τίποτα και απλά να εύχεσαι να μην την πάθεις ξανά. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μου έτυχε να με πιστολιάσει το τελευταίο. Έπρεπε να πας στο τέρμα του 845/865, αυτά φτάνουν κοντά στη 1 και θα μπορούσες να πεις στον οδηγό τι έγινε, μπας και σε γυρίσει.

Το κοντυνότερο everest είναι στην ΝΕΟΑΚ λίγο πιο μετά από την γέφυρα Ασπροπύργου. Τέσπα, ότι έγινε έγινε. Ήταν μια ευκαιρία να δω την Ελευσίνα τη νύχτα. Το ότι πηδάνε δρομολόγια λόγω Αυγούστου, δυστυχώς είναι αλήθεια όπως είπε και άλλος. 

• Like 1
Δημοσ.

Εχμ, μα καλα δεν εισαι τροπω τινα λιγο..."υποψιασμενος"? Εδω κλεβουνε -σχεδον παντα πια! (ητοι 85-15)- τα
τελευταια δρομολογια, ακομη και απο την κεντρικοτατη Πατησιων, και περιμενεις διαφορα στην..Ελευσινα?
😝

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελευσινα by night ρε συ ενα πραμα .... Κατσε μεσα στο Everest και χτυπα ενα drink milko μη νυχτοπερπατας και πεσεις σε ελευσινια μυστηρια ... Πριν μερικα χρονια επισκεπτης την ειχα παθει και εγω το last bus δε περασε και τι να πεις ηταν με τον "Δεν ειμαι πατερας του νικου αλλα γιος του μπαρμπα-νικου" :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Ελευσινα by night ρε συ ενα πραμα .... Κατσε μεσα στο Everest και χτυπα ενα drink milko μη νυχτοπερπατας ....

Φίλε μου έχω ξεμείνει Αρτέμιδα, που είναι επίσης απομακρυσμένη περιοχή αλλά αυτό έγινε κατόπιν δικής μου επιλογής. Άλλωστε είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Το να ξεμείνω Ελευσίνα δεν ήταν στο πρόγραμμα, αλλά το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να εξερευνήσω το...Eelfsina by night. Μέχρι στιγμής ομολογώ ότι δεν το περίμενα ότι θα έχει κίνηση . Νόμιζα ότι ήταν περιοχή που μετά την Δύση του ηλίου είναι νεκρά. Αλλά μάλλον γίνεται αναβάθμιση λόγω Eleusis 2021.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, sensai είπε

σωστά γιατί το ίδιο είναι ένα ιδιωτικό μπουγατζάδικο με ένα δημόσιο μέσο μεταφοράς.

Γνωστές μπούρδες, μη δίνεις σημασία. 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε

Αν έχεις υπομονή και περπατήσεις ούτε που θα το καταλάβεις σε πόση ώρα θα είσαι Δαφνί. Το πολύ 45 λεπτά περπάτημα να είναι. Κλάιν. 

lmao. Μισή ώρα κάνει το 845 να πάει από Ελευσίνα Δαφνί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν βγαινεις οικονομικα, εγω θα σκεφτομουν την λυση της αστυνομιας. Στην χειροτερη σταματατε και σε ενα εβερεστ και κερνας. Ειναι Κυριακη αυριο, μπορει και το 1ο να μην ξεκινησει😛.

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
1 ώρα πριν, IceMC είπε

Ο λόγος είναι ότι δεν εκτέλεσε το τελευταίο δρομολόγιο του 876...στα @@ μου άμα δεν εκτελέσει κάποιο από τα προηγούμενα, αλλά το τελευταίο πρέπει να εκτελείται, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για περιοχές μακριά από το κέντρο της Αθήνας 

Καλώς ή κακώς, ξέμεινα Ελευσίνα και αυτή τη στιγμή θέλω να δω πως θα περάσω τη νύχτα σε μια Βιομηχανική πόλη. Γιατί αυτό είναι η Ελευσίνα. Παραδόξως υπάρχουν κάτι μπαράκια, αλλά καμία σχέση με κέντρο.

Πραγματικά οποίος είναι υπεύθυνος για ότι έγινε, θα ήθελα να τον είχα στα χέρια μου και να τον έπνιγα. Άλλο να ξεμείνεις σε κανένα Χαλάνδρι ή σε καμία Γλυφάδα ξερωγώ, και άλλο να ξεμείνεις Ελευσίνα. Όταν στην εφαρμογή λέει στις 00:00 υπάρχει δρομολόγιο από Ελευσίνα προς Αγία Μαρίνα, πρέπει να το εκτελέσεις. Ο άλλος τι σου φταίει; 

Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν μάρτυρες, αφού ήμουν μόνος στη στάση. Αλλά αυτό δεν μπορώ να το αφήσω έτσι, το θεωρώ απαράδεκτο. 

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, τζάμπα χαλιέσαι. Σε άλλη περίπτωση/περιστατικό ίσως μπορούσες να κάνεις κάτι.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Τοξοβόλος___U__K είπε

Αν έχεις υπομονή και περπατήσεις ούτε που θα το καταλάβεις σε πόση ώρα θα είσαι Δαφνί.  

Αν έχει υπομονή και περπατήσει μέχρι το Δαφνί τον βλέπω να τρελαίνεται και να τον κρατάν εκεί

• Sad 1
Δημοσ.

Αν σκοπεύεις όντως να την κάνεις και δεν τρολαρεις, έχεις 10€ από εμένα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...