Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο λόγος είναι ότι δεν εκτέλεσε το τελευταίο δρομολόγιο του 876...στα @@ μου άμα δεν εκτελέσει κάποιο από τα προηγούμενα, αλλά το τελευταίο πρέπει να εκτελείται, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για περιοχές μακριά από το κέντρο της Αθήνας 

Καλώς ή κακώς, ξέμεινα Ελευσίνα και αυτή τη στιγμή θέλω να δω πως θα περάσω τη νύχτα σε μια Βιομηχανική πόλη. Γιατί αυτό είναι η Ελευσίνα. Παραδόξως υπάρχουν κάτι μπαράκια, αλλά καμία σχέση με κέντρο.

Πραγματικά οποίος είναι υπεύθυνος για ότι έγινε, θα ήθελα να τον είχα στα χέρια μου και να τον έπνιγα. Άλλο να ξεμείνεις σε κανένα Χαλάνδρι ή σε καμία Γλυφάδα ξερωγώ, και άλλο να ξεμείνεις Ελευσίνα. Όταν στην εφαρμογή λέει στις 00:00 υπάρχει δρομολόγιο από Ελευσίνα προς Αγία Μαρίνα, πρέπει να το εκτελέσεις. Ο άλλος τι σου φταίει; 

Το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν μάρτυρες, αφού ήμουν μόνος στη στάση. Αλλά αυτό δεν μπορώ να το αφήσω έτσι, το θεωρώ απαράδεκτο. 

• Confused 2
  • Sad 5
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μπορώ να κάνω "μυνηση" στο μπουγατσατζιδιο της γειτονιάς μου αν έκλεισε μισή ώρα νωρίτερα ?

• Confused 16
  • Sad 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Axelq είπε

Μπορείς? Ναι
Θα έχει κάποιο νόημα? Όχι

Άμα αυτό γίνεται κατ'επανάληψη και παρατάνε κόσμο σε Ελευσίνες, Ασπρόπυργους, κτλ να περιμένουν μέχρι να έρθει το πρώτο πρωινό γιατί να μην έχει νόημα; 

Να πληρώσει ταξί ο άλλος επειδή του άλλου του κ@υλωσε να μην εκτελέσει το δρομολόγιο; Ή να περιμένει μέχρι το πρώτο πρωινό σαν τον ηλίθιο; 

Έχει ξαναγίνει παρόμοιο περιστατικό στο Χαλάνδρι, αλλά εκεί στα @@ μου. Άλλο Χαλάνδρι άλλο Ελευσίνα. 

Στο Χαλάνδρι γυρνάς Κηφισίας. Στην Ελευσίνα δεν υπάρχει γυρισμός. 

Επεξ/σία από IceMC
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, adi32 είπε

Μηιως να επαιρνες το 100 αν μπορούν να σε βοηθήσουν 

Και τι να τους πω; Ελάτε ξέμεινα Ελευσίνα και θέλω να με πάτε στο μετρό Αγία Μαρίνα για να βγω κέντρο; Δεν είναι ταξί το περιπολικό. 

Αναγκαστικά ξεμένω εδώ και περιμένω το πρώτο πρωινό, και εύχομαι ότι χειρότερο σε όποιον ευθύνεται για την μη εκτέλεση του τελευταίου δρομολογίου. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sensai είπε

σωστά γιατί το ίδιο είναι ένα ιδιωτικό μπουγατζάδικο με ένα δημόσιο μέσο μεταφοράς.

Καλά, καμιά φορά το μπουγατζίδικο είναι πιο ευέλικτο. Στο δημόσιο λέει ο οδηγός "με έπιασε κόψιμο, έχω εργασιακό δικαίωμα να αποχωρήσω" και άντε μετά να βρει ο υπεύθυνος αντικαταστάτη να κάνει το δρομολόγιο 12:00 η ώρα. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, DrLo είπε

Μπορώ να κάνω "μυνηση" στο μπουγατσατζιδιο της γειτονιάς μου αν έκλεισε μισή ώρα νωρίτερα ?

Συγκρίνεις τη δημόσια μετακίνηση με τη μπουγάτσα? Πως μπερδεύεσαι έτσι ρε φίλε 

6 λεπτά πριν, IceMC είπε

Και τι να τους πω; Ελάτε ξέμεινα Ελευσίνα και θέλω να με πάτε στο μετρό Αγία Μαρίνα για να βγω κέντρο; Δεν είναι ταξί το περιπολικό. 

Αναγκαστικά ξεμένω εδώ και περιμένω το πρώτο πρωινό, και εύχομαι ότι χειρότερο σε όποιον ευθύνεται για την μη εκτέλεση του τελευταίου δρομολογίου. 

Έτσι που ήρθαν τα πράγματα μπες σε κάνα Internet Cafe που δε κλείνουν και πάρε μια 6ωρη, μη κάθεσαι έτσι έξω 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Καλά, καμιά φορά το μπουγατζίδικο είναι πιο ευέλικτο. Στο δημόσιο λέει ο οδηγός "με έπιασε κόψιμο, έχω εργασιακό δικαίωμα να αποχωρήσω" και άντε μετά να βρει ο υπεύθυνος αντικαταστάτη να κάνει το δρομολόγιο 12:00 η ώρα. 

Πρέπει να λάβουμε υπόψη και τις περιοχές που διέρχεται ένα δρομολόγιο. Άλλο Χαλάνδρι, Καλλιθέα, Γλυφάδα, Κηφισιά, Περιστέρι, Αιγάλεω, κτλ...και άλλο Ελευσίνα και Ασπρόπυργος. Για τα πρώτα μη σώσουν και εκτελεστούν. Για ότι είναι εκτός λεκανοπεδίου όμως...πρέπει να εκτελείτε όπως και δήποτε. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, sensai είπε

σωστά γιατί το ίδιο είναι ένα ιδιωτικό μπουγατζάδικο με ένα δημόσιο μέσο μεταφοράς.

Στο συγκεκριμένο θέμα είναι ακριβώς το ίδιο.

16 λεπτά πριν, IceMC είπε

Κοίτα να δεις τι θα κάνεις.

Θα κόψεις χαρτάκια και θα γράψεις συνθήματα του Ρουβίκωνα. Θα τα πετάξεις στο δημαρχείο και όταν έρθει το περιπολικό , θα σε πάει μετά σπίτι σου.

• Like 1
  • Confused 2
  • Sad 5
Δημοσ.

Δε λες καλά που σε άφησε Ελευσίνα και όχι Ασπρόπυργο; Τουλάχιστον σε άφησε μέσα ή πάνω στον κεντροκό, κοντά πράκτικερ; Είναι και μακριά για ταξί γαμώτο, θα σου πάει ο κούκος αηδόνι. Βρες ένα everest και άραξε μέχρι το πρώτο, φάε τίποτα και απλά να εύχεσαι να μην την πάθεις ξανά. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μου έτυχε να με πιστολιάσει το τελευταίο. Έπρεπε να πας στο τέρμα του 845/865, αυτά φτάνουν κοντά στη 1 και θα μπορούσες να πεις στον οδηγό τι έγινε, μπας και σε γυρίσει.

Δημοσ.

καταρχήν έχουν κοψει στανταρ δρομολόγια λόγω αυγουστου. αν το ανακοίνωσαν δεν ξερω γιατι λειτουργουν σαν μπακάλικο. Οδηγοι περνάνε στασεις χυμα χωρις να σταματάνε, πάνε απο άλλο δρόμο, δεν κάνουν καν δρομολόγια προγραμματισμένα κτλ. Αν παρεις τηλ εχουν παντα μια δικαιολογία. Έχω δυο παραδείγματα που "ακύρωναν" στασεις μερα μεσημερι. δεν βολεύει εκει η σταση λεει, τους ειπαμε να την πανε λίγο πιο πέρα αλλα δεν μας άκουσαν οπότε πολλές φορες την προσπερνάμε αν έχει κίνηση. Ναι σοβαρα αυτο είπε ο οδηγος.

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, DrLo είπε

Στο συγκεκριμένο θέμα είναι ακριβώς το ίδιο.

Κοίτα να δεις τι θα κάνεις.

Θα κόψεις χαρτάκια και θα γράψεις συνθήματα του Ρουβίκωνα. Θα τα πετάξεις στο δημαρχείο και όταν έρθει το περιπολικό , θα σε πάει μετά σπίτι σου.

Όχι φίλε μου, δεν είναι το ίδιο. Έχω φάει μπιστόλια και μπιστόλια από τα ΜΜΜ και δεν γίνεται να βλέπω λεωφορείο στο GPS, να είναι στην αφετηρία που είναι δύο στάσεις από εμένα και να το κλείνει και να φεύγει. Όταν πληρώνεις μία υπηρεσία πρέπει να δουλεύει. Πήγα στο Λονδίνο τον Δεκέμβρη και όταν λέμε "άργησε το λεωφορείο" μιλάμε για 5 λεπτά αντί 2-3. Το βράδυ, τα λεωφορεία τους έχουν κάθε 10-15 λεπτά, που εδώ τόσο έχουν τα πιο συχνά και σε ώρες αιχμής. Θα μου πεις, τι κάθομαι και συγκρίνω, όμως δεν γίνεται ο άλλος να σε παρατάει ξερό σε μία περιοχή, επειδή του καύλωσε να ρίξει κανόνι το τελευταίο(ή οποιοδήποτε άλλο δρομολόγιο)

Επεξ/σία από Dinos_12345
  • Like 4
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...