zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, adi32 είπε Καλορίζικο και με το καλό Σ' ευχαριστώ πολύ! Νομίζω έχω ελπίδες να τρέξει και να παίζεται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Θα τρέξει άνετα. Επίσης η ταχύτητα στο ονλαιν δεν ορίζεται από τους χρήστες είναι πάντα 0. Τέλος ξέρει κάποιος πως μπορώ να ανεβάσω ριπλέι του pes2020 σε Υutube, Vimeo κτλ κτλ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hiddenite Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα, με την τελευταία αναβάθμιση στο settings.exe υπάρχει η επιλογή για v-sync με τρεις επιλογές. Off v- sync 1 και v- sync 2. Γνωρίζει κάποιος τη διαφορά 1 με το 2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 όχι αλλά στο ντέμο μου έτρεχε εμφανώς καλύτερα με το 2 και στο κανονικό με το 1. Άβυσσος η ψυχή της ΚΟΝΑΜΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά δυο ερωτήσεις να σας κανω αν μπορείτε να βοηθήσετε γτ εγω ειμαι ακομα στο ντεμο. Εχει κοσμο το ονλινε στο pc σε ολνινε division? Το speed του game στο ονλινε ειναι πιο γρήγορο απο οτι ενα game quick match με το κομπιούτερ το ιδιο ισχύει κ στην φουλ έκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Εχουμε καμια δυναστεία ρε παιδια να παιζουμε κανα game? Οποιοι πιστοι προσελθετε InsomiaGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Ένας φίλος ρωτάει πότε θα κυκλοφορήσει το ελληνικό pro evolution 2020 για Pc γιατί βλέπω στο skroutz.gr δεν υπάρχει κάτι ακόμα. Ξέρουμε τίποτα; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δεν υπάρχει ελληνικό και ξένο ένα είναι και έχει κυκλοφορήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 15 λεπτά πριν, billsnake21 είπε Δεν υπάρχει ελληνικό και ξένο ένα είναι και έχει κυκλοφορήσει. Κάλως τότε θα του το μεταφέρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2429 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Έχω να παίξω pes από το 2009 καθώς με είχε κερδίσει το Φιφα αλλά με τα βίντεο που βλέπω από το 20 ψιλοπορωθηκα με το προ. Η ερώτηση μου είναι η εξής, με ονόματα, ομάδες και πρωταθληματα είναι κομπλέ το παιχνίδι η έχει θέματα όπως παλιά; Το online δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Πχ θέλω να πάρω μια ομάδα από την αγγλια και να παίξω 10 χρονιές με μεταγραφές κλπ όπως στο φιφα. Γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, giannis2429 είπε Καλησπέρα. Έχω να παίξω pes από το 2009 καθώς με είχε κερδίσει το Φιφα αλλά με τα βίντεο που βλέπω από το 20 ψιλοπορωθηκα με το προ. Η ερώτηση μου είναι η εξής, με ονόματα, ομάδες και πρωταθληματα είναι κομπλέ το παιχνίδι η έχει θέματα όπως παλιά; Το online δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Πχ θέλω να πάρω μια ομάδα από την αγγλια και να παίξω 10 χρονιές με μεταγραφές κλπ όπως στο φιφα. Γίνεται; Ναι γινεται, Master League ειναι το mode που σε ενδιαφερει να παιξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostis12 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 καλησπερα ξερει κανεις απο που κατεβαζω το patch για το eFootball PES 2020 σε pc που να περιεχει την super legue 1 και πια η διαδικασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 αξίζει το παιχνίδι στα 33μιση ευρώ που έχει το στιμ σήμερα ή όχι? θα ήθελα να παίξω ξανά το προ.το ονλαιν μου είναι αδιάφορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάτι άκουσα για 25 ευρώ από Voidu (πιθανώς με αγγλική ΙΡ) αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει. Θα το ελέγξω γιατί με ενδιαφέρει η φετινή περίπτωση για κάνα Master League στη χάση και στη φέξη σε PC. Θα είναι το πρώτο Pro που αγοράζω από το 2008, οπότε και το γύρισα στο Fifa μέχρι να το παρατήσω κι αυτό έτσι όπως το εχουν κάνει. Με προβληματίζει μόνο που στο Steam είναι αρκετοί που γράφουν ότι το demo ήταν αρκετά διαφορετικό σε σχέση με την τελική έκδοση. Το demo μου αρέσει πάρα πολύ, τόσο σε PS4, όσο και σε PC. Πόσο διαφορετικό να είναι πια... Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 24 ευρώ τελικά από κλειδάδικο. Τιμή που πιστεύω δεν θα τη μετανιώσω. Και τώρα master league σε όσο πιο χαμηλή κατηγορία γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα