giorgosmcmc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, djcat είπε Στη τελικη εκδοση παντως στο steam δε βλεπω πουθενα ελληνικα και ψιλο δισταζω για αγορα δε ξερω γιατι δε το αναγραφει καπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 κανονικα λεει οτι εχει...ισως λογω demo να μην ειχε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hiddenite Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Έχει φίλε μου. Το έχω το παιχνιδάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Εννοείται πως έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Τι λεει φετος; Εφτιαξαν καθολου το ονλαιν; ψιλο λαγκαρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, BloodDonor89 είπε Τι λεει φετος; Εφτιαξαν καθολου το ονλαιν; ψιλο λαγκαρει; Lag δεν υπάρχει καθόλου, εξάλλου στο ΜC βλέπεις πριν παίξεις την ποιότητα σύνδεσης με τον αντίπαλο και μπορείς να μην συνεχίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, newlynx είπε Lag δεν υπάρχει καθόλου, εξάλλου στο ΜC βλέπεις πριν παίξεις την ποιότητα σύνδεσης με τον αντίπαλο και μπορείς να μην συνεχίσεις. Και περυσι μπορουσες να το κανεις αυτο, αλλα γινοταν χαμος in game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hiddenite Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Με τον κωδικό sgjc0014 τί παίζει; Και πέρσυ τα ίδια και φέτος ομοίως. Ήμαρτον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Hiddenite είπε Με τον κωδικό sgjc0014 τί παίζει; Και πέρσυ τα ίδια και φέτος ομοίως. Ήμαρτον άλλαξε τον φάκελο του Documents. Η αλλιώς δοκίμασε να μπεις από άλλον λογαριασμό των Windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hiddenite Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε άλλαξε τον φάκελο του Documents. Η αλλιώς δοκίμασε να μπεις από άλλον λογαριασμό των Windows Τί ακριβώς εννοείς; Πώς και τί να αλλάξω; Έχω μόνο έναν λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Hiddenite είπε Τί ακριβώς εννοείς; Πώς και τί να αλλάξω; Έχω μόνο έναν λογαριασμό. Πάμε στον φάκελο documents δεξί κλικ ιδιότητες και εχιε κάπου επιλογή move Αλλιώς Φτιάξε νέο account user στα Windows. Κάπου στο control panel γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hiddenite Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Πάμε στον φάκελο documents δεξί κλικ ιδιότητες και εχιε κάπου επιλογή move Αλλιώς Φτιάξε νέο account user στα Windows. Κάπου στο control panel γίνεται. Καλημέρα, βρήκα την επιλογή "μετακίνηση" αλλά σαν προορισμό τί πρέπει να βάλω; Τη διαδικασία αυτή πολλοί χρήστες την έκαναν πλην όμως δεν τους βοήθησε όλους. Εσύ το δοκίμασες; Και κάτι τελευταίο έστειλα μήνυμα στην Κonami για να δω τι θα μου απαντήσουν επίσημα αλλά σε συνέχεια της επικοινωνίας μας και χωρίς να αναφέρουν το οτιδήποτε για το πρόβλημα μόνο αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων δεν μου ζήτησαν. Απλά τραγικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Hiddenite είπε Καλημέρα, βρήκα την επιλογή "μετακίνηση" αλλά σαν προορισμό τί πρέπει να βάλω; Τη διαδικασία αυτή πολλοί χρήστες την έκαναν πλην όμως δεν τους βοήθησε όλους. Εσύ το δοκίμασες; Και κάτι τελευταίο έστειλα μήνυμα στην Κonami για να δω τι θα μου απαντήσουν επίσημα αλλά σε συνέχεια της επικοινωνίας μας και χωρίς να αναφέρουν το οτιδήποτε για το πρόβλημα μόνο αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων δεν μου ζήτησαν. Απλά τραγικό. Φτιάξε έναν φάκελο documents στο 😄 και δοκίμασε να τον μεταφέρεις εκεί. Ένας φίλος μου το κατάφερε. Σε εμένα όχι. Εγώ έκανα άλλο account και έστρωσε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hiddenite Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Φτιάξε έναν φάκελο documents στο 😄 και δοκίμασε να τον μεταφέρεις εκεί. Ένας φίλος μου το κατάφερε. Σε εμένα όχι. Εγώ έκανα άλλο account και έστρωσε Αυτό με την δημιουργία φακέλου λειτούργησε. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετα απο χρονια στο fifa (αφου το online απο το pes 2016 που αγορασα τελευταια ηταν κοροιδια) κατεβασα το demo στο αρχαιο pc μου και παιζει αρκετα καλα Απο οτι βλεπω παιζεις και Online στο demo και παει πολυ καλα (πως και το εχουν επιτρεψει?) Παιζει να το αγορασω ξανα μετα απο χρονια Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα