_Xistenze Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 επαιξα αρκετα ματς στο Demo. Απσιτευτα γραφικα , φοβερος ρεαλισμος...και γενικα η αισθηση και η ροη της μπαλας είναι τοπ. Πιστευω είναι το καλυτερο soccer Που εχει βγει μεχρι σημερα. Επίσημο site: https://www.konami.com/wepes/2020/eu/en/all/ Σχετικα νέα: Ως “season update” του PES 2020 θα κυκλοφορήσει το PES 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Θα συμφωνήσω απόλυτα. Αν δεν υπάρχει άλλο θέμα ας μείνουμε εδώ για συζήτηση για το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iliaskrs Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Απίστευτο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Ρε παιδια γιατι δεν μπορω να το κατεβασω μεσω steam? Δεν ειναι free? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 51 λεπτά πριν, tz3s είπε Ρε παιδια γιατι δεν μπορω να το κατεβασω μεσω steam? Δεν ειναι free? Μια χαρά κατεβάζεις το demo μέσω steam. Τι σου βγάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, newlynx είπε Μια χαρά κατεβάζεις το demo μέσω steam. Τι σου βγάζει; Δεν μου εβγαζε με τιποτα επιλογη να το κατεβασω... Επειδη ειδα οτι αρκετοι ειχαν το ιδιο θεμα με μενα και μολις βρηκα την λυση... Οποιος αλλος εχει το ιδιο προβλημα κανει copy paste '' steam://install/996480 ΄΄ στον browser και κατεβαινει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Penys21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Πότε ανοίγει το ονλαιν στο προ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Την ίδια ερώτηση παντού βλέπω και στις ομάδες του facebook ήμαρτον. 10/9 είναι η επίσημη κυκλοφορία 10/9 θα βγει και το πρώτο πατς της κονάμι και θα ανοίξουν οι σερβερς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχει γίνει πατατιά στην Steam version του game και μόνο 10 Σεπτεμβρίου δεν θα βγει από ότι φαίνεται... Τρώνε ήδη κράξιμο στο twitter τους... *Και μόλις έγραφα το κράξιμο είναι τώρα available. Διαβάστε πάντως τι ώρα είπαν ότι είναι out το game έτσι για την ιστορία.. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από Alex21121988 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδια, επειδη ειχα καιρο να ασχοληθω με PES, το pre order bonus, πως το παιρνω?? Στο myclub online δεν ειναι και καλα κατι που κερδιζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hiddenite Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 10/9/2019 στις 11:25 ΜΜ, tz3s είπε Παιδια, επειδη ειχα καιρο να ασχοληθω με PES, το pre order bonus, πως το παιρνω?? Στο myclub online δεν ειναι και καλα κατι που κερδιζω? Όπως το είπες. Κερδίζεις μαύρες μπάλες και κάποιους παίκτες για δανεισμό λίγων παιχνιδιών. Κάτι άλλο που παρατηρώ εγώ είναι οτι ώρες ώρες πέφτουν τα fps για 2-3 δευτερόλεπτα. Το έχει παρατηρήσει κάποιο άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Hiddenite είπε Κάτι άλλο που παρατηρώ εγώ είναι οτι ώρες ώρες πέφτουν τα fps για 2-3 δευτερόλεπτα. Το έχει παρατηρήσει κάποιο άλλος; Δεν έχω δει κάτι τέτοιο, εννοείς την ώρα του αγώνα; Πάντως το παιχνίδι είναι απόλαυση φέτος αν και διαφωνώ να δίνει από την αρχή πολύ καλούς παίκτες για να κάνεις δυνατή ομάδα. Μου αρέσει να ανεβαίνω αστέρια σιγά-σιγά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hiddenite Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Όντως αξίζει. Που και που μου το κάνει. Κυρίως σε μεγάλες (μακρυνές) μπαλιές ειτε στην επίθεση είτε στην άμυνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορει καποιος να μου πει αν εχει ελληνικη γλωσσα οπως και σε ολα τα προηγουμενα pes γιατι θελω να το αγορασω, ευχαριστω! Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Μπορει καποιος να μου πει αν εχει ελληνικη γλωσσα οπως και σε ολα τα προηγουμενα pes γιατι θελω να το αγορασω, ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα