Joshua21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, DrLo είπε Όταν γύρισα το ρεύμα στο όνομα μου μου μια βδομάδα πριν λήξει το 6μηνο από την αλλαγή με πήραν τηλέφωνο και μου το "υπενθύμισαν" Ε ναι, όπως έγραψα και παραπάνω σε κάθε μεταβολή (όπως η υπογραφή νέας σύμβασης στην περίπτωση σου) το ζητάνε. Και όντως έχεις περιθώριο 6 μήνες να το προσκομίσεις εφόσον τη στιγμή που υπογράφεις νέα σύμβαση δεν έχει γίνει διακοπή: ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην περίπτωση που έχει λήξει η ισχύς της Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη (ΥΔΕ)/πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, θα πρέπει να προσκομιστεί πρόσφατη ΥΔΕ στο αρμόδιο πρακτορείο του Διαχειριστή Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ) σε διάστημα 6 μηνών. Στην περίπτωση που στο ακίνητο δεν υπάρχει ρεύμα, λόγω αίτησης διακοπής από προηγούμενο χρήστη, θα πρέπει να προσκομιστεί άμεσα η ΥΔΕ/πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου στον ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να επανηλεκτροδοτηθεί το ακίνητο. https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-onomatos-sto-logariasmo-upografi-sumvolaiou/fusiko-proswpoidiwtis31143
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 40 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το πιο πιθανό είναι να κατατέθηκε στο ενδιάμεσο φρέσκο πιστοποιητικό, και απλά δεν το γνωρίζεις. Αυτό .... δεν παίζει. Είναι δικό μου το διαμέρισμα και μένω εκεί από το 1992.
Joshua21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, lycabettus είπε Αυτό .... δεν παίζει. Είναι δικό μου το διαμέρισμα και μένω εκεί από το 1992. Τι να σου πω... αν όντως θέλεις να μάθεις χρησιμοποίησε το link που σου έδωσα για να βεβαιωθείς.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Τι να σου πω... αν όντως θέλεις να μάθεις χρησιμοποίησε το link που σου έδωσα για να βεβαιωθείς. Ευχαριστώ πολύ
runner1960 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Joshua21 είπε Είναι γνωστό πως σε κάθε μεταβολή (όχι μόνο αλλαγή παρόχου) ελέγχεται αν το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου έχει λήξει, και στην περίπτωση που είναι ληγμένο ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει νέο. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όμως έχω κάνει αλλαγή παρόχου σε ένα άλλο ακίνητο από ΔΕΗ σε VOLTON πριν από 6 μήνες και το πιστοποιητικό έχει λήξει (πριν από το 1990 !). Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ζήτησε νέο πιστοποιητικό. Το πιστοποιητικό για το ακίνητο για το οποίο ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει πιστοποιητικό έχει λήξει το 4/2018. Σε άλλη περιοχή είναι το ένα ακίνητο σε άλλη το δεύτερο. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από runner1960 ΔΙΟΡΘΩΣΗ
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, runner1960 είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όμως έχω κάνει αλλαγή παρόχου σε ένα άλλο ακίνητο από ΔΕΗ σε VOLTON πριν από 6 μήνες και το πιστοποιητικό έχει λήξει (πριν από το 1990 !). Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ζήτησε νέο πιστοποιητικό. Λες να ξεχάστηκε ο ΔΕΔΔΗΕ? Ελπίζω να μην στο κόψουν έτσι ξαφνικά.
greengr21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, runner1960 είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όμως έχω κάνει αλλαγή παρόχου σε ένα άλλο ακίνητο από ΔΕΗ σε VOLTON πριν από 6 μήνες και το πιστοποιητικό έχει λήξει (πριν από το 1990 !). Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ζήτησε νέο πιστοποιητικό. Το πιστοποιητικό για το ακίνητο για το οποίο ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει πιστοποιητικό έχει λήξει το 4/2018. Σε άλλη περιοχή είναι το ένα ακίνητο σε άλλη το δεύτερο. Φιλε κατσε βγαλε το χαρτι μη στο κοψουν καμια μερα ξαφνικα και τρεχεις,δε παιζουν με τετοια πραγματα. 1
takoulou Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Λες να ξεχάστηκε ο ΔΕΔΔΗΕ? Ελπίζω να μην στο κόψουν έτσι ξαφνικά. Καλησπερα... Μηπως σου εχει σταλει επιστολη και δεν την εχεις δεις...
Joshua21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Μηπως σου εχει σταλει επιστολη και δεν την εχεις δεις... Λάθος quote έκανες φίλε...
fredd0 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, runner1960 είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όμως έχω κάνει αλλαγή παρόχου σε ένα άλλο ακίνητο από ΔΕΗ σε VOLTON πριν από 6 μήνες και το πιστοποιητικό έχει λήξει (πριν από το 1990 !). Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ζήτησε νέο πιστοποιητικό. Το πιστοποιητικό για το ακίνητο για το οποίο ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει πιστοποιητικό έχει λήξει το 4/2018. Σε άλλη περιοχή είναι το ένα ακίνητο σε άλλη το δεύτερο. E o ΔΕΔΔΗΕ στη μια περιοχη ειναι τυπικος, στην αλλη περιοχη ειναι καφενειο. Τυπικα εχεις υποχρεωση να ανανεωνεις το πιστοποιητικο ανα 14 χρονια, αφου σου το ζητησαν δωσε 50 ευρω και βγαλε ενα, δεν ειναι κανενα απαγορευτικο κοστος. Βεβαια εκει που θα τραβας τα μαλλια σου ειναι αν παρεις κανα τηλεφωνο σε αυτους που διαφημιζουν πιστοποιητικα ΔΕΗ που κατα 99.999% ουτε θα ελεγξουν τιποτα, απλα βγαζουν το πιστοποιητικο, παιρνουν το 50ευρω και τελος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 17 ώρες πριν, greengr21 είπε Φιλε κατσε βγαλε το χαρτι μη στο κοψουν καμια μερα ξαφνικα και τρεχεις,δε παιζουν με τετοια πραγματα. Ετσι ακριβως. 17 ώρες πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Μηπως σου εχει σταλει επιστολη και δεν την εχεις δεις... Το πιο πιθανο Αν εχει ληξει η ΥΔΕ για επανασυνδεση αν είναι κομμενο το ρευμα δεν γινεται χωρις νεα ΥΔΕ . Αν είναι απλα αλλαγη ονοματος ο νεος εχει 6 μηνες προθεσμια να το καταθεσει αλοιως κόβεται η παροχη.
papoys1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Και εγώ το είδα online πριν 6-7 μήνες ότι έχει λήξει αλλά δεν έκανα τίποτε.Περιμένω γράμμα. Να ρωτήσω ξέρει κανείς κόστος αυτής της δήλωσης που περίπου την έχουν οι ηλεκτρολόγοι;;;;;;;
takoulou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 49 λεπτά πριν, papoys1 είπε Και εγώ το είδα online πριν 6-7 μήνες ότι έχει λήξει αλλά δεν έκανα τίποτε.Περιμένω γράμμα. Να ρωτήσω ξέρει κανείς κόστος αυτής της δήλωσης που περίπου την έχουν οι ηλεκτρολόγοι;;;;;;; Καλημερα... Αν δεν κανεις καποια μεταβολη στη παροχη οπως αλλαγη ονοματος , αλλαγη παροχου τοτε δεν θα σου ζητησει το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου η Δεδδηε.. 22 ώρες πριν, runner1960 είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όμως έχω κάνει αλλαγή παρόχου σε ένα άλλο ακίνητο από ΔΕΗ σε VOLTON πριν από 6 μήνες και το πιστοποιητικό έχει λήξει (πριν από το 1990 !). Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ζήτησε νέο πιστοποιητικό. Το πιστοποιητικό για το ακίνητο για το οποίο ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει πιστοποιητικό έχει λήξει το 4/2018. Σε άλλη περιοχή είναι το ένα ακίνητο σε άλλη το δεύτερο. Καλημερα... Μπορεις να παρεις τηλεφωνο στην Δεδδηε και να τους ρωτησεις αν θελουν το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου... 1
DrLo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 53 λεπτά πριν, papoys1 είπε Να ρωτήσω ξέρει κανείς κόστος αυτής της δήλωσης που περίπου την έχουν οι ηλεκτρολόγοι;;;;;;; Γύρω το 50ρικο. Κάποιοι έχουν άλλες τιμές για μικρά σπίτια (αυτος που είχα φωνάξει εγώ νομίζω είχε 80 ή 90 τμ) και λίγο μεγαλύτερη για μεγαλύτερα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Κανονικά τι έλεγχο πρέπει να κάνει ο ηλεκτρολόγος για να το βγάλει πραγματικά κι όχι μουφοπιστοποίηση για τα μάτια του ΔΕΔΔΗΕ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα