runner1960 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Έκανα αίτηση στις 15/7/2019 για αλλαγή παρόχου από την ΔΕΗ στην NOVA ENERGY. Στις 18/7/2019 (μετά από 3 ημέρες) μου έστειλαν επιστολή από ΔΕΔΔΗΕ Σαλαμίνας, και ζητούν Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη της ηλεκτρικής εγκατάστασης, διαφορετικά θα προβούν όπως λένε, στην διακοπή της ηλεκτροδότησης ! Στις 23/7/2019 έλαβα μήνυμα από την NOVA ENERGY πως η υπηρεσία έχει ενεργοποιηθεί. Προσοχή λοιπόν όταν θέλετε να αλλάξετε πάροχο ενέργειας. Ο ΔΕΔΔΗΕ καραδοκεί ! 1
Joshua21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Είναι γνωστό πως σε κάθε μεταβολή (όχι μόνο αλλαγή παρόχου) ελέγχεται αν το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου έχει λήξει, και στην περίπτωση που είναι ληγμένο ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει νέο. 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Σε κάθε αλλαγή παρόχου ζητείται το συγκεκριμένο πιστοποιητικό. Το ίδιο θα σου ζητήσουν ξανά αν ποτέ ζητήσεις να επιστρέψεις στη ΔΕΗ.
nvel Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 οι ΥΔΕ έχουν ημερομηνία λήξης, όσες αλλαγές παρόχου να γίνουν αν δεν έχει λήξει δεν χρειάζεται νέα. 4
Alessionew Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, billdanos είπε Σε κάθε αλλαγή παρόχου ζητείται το συγκεκριμένο πιστοποιητικό. Το ίδιο θα σου ζητήσουν ξανά αν ποτέ ζητήσεις να επιστρέψεις στη ΔΕΗ. Λάθος είναι αυτό που λες. Στο ζητάνε κάθε 14 χρόνια. Μέσα σε αυτά τα 14 χρόνια μπορείς να κανείς ότι μεταβολή θέλεις. Αν λήξει τότε αν κανείς κάποια μεταβολή σου ξανά ζητάνε 1 1
DrLo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Ισχύουν όσα γράψαμε παραπάνω τα παιδια. Είναι γνωστό. Υπάρχει νομίζω προθεσμια 6 μηνών για να το κάνεις.
GREGORYMO Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 21 λεπτά πριν, DrLo είπε Ισχύουν όσα γράψαμε παραπάνω τα παιδια. Είναι γνωστό. Υπάρχει νομίζω προθεσμια 6 μηνών για να το κάνεις. Νομίζω, το 6 μηνο ισχύει για ΚΟΤ.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Ωραία λογικη πάντως έτσι; Να αν δεν αλλαζεις πάροχο 30 χρόνια δεν τρέχει τίποτα με το πιστοποιητικό Αν αλλάζεις πάροχο κάθε 3-4 χρόνια θα θέλουν πιστοποιητικό Καταπληκτικό κράτος.
GREGORYMO Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ωραία λογικη πάντως έτσι; Να αν δεν αλλαζεις πάροχο 30 χρόνια δεν τρέχει τίποτα με το πιστοποιητικό Αν αλλάζεις πάροχο κάθε 3-4 χρόνια θα θέλουν πιστοποιητικό Καταπληκτικό κράτος.τ Το πιστοποιητικό κρατά 14 χρόνια. Αν μετά τα 14, πας να κάνεις αλλαγή ονόματος η παρόχου, τότε στο ζητανε. ΥΓ. Κανονικά, στα 14 πρέπει να πας από μόνος σου, αλλά ΠΟΙΟΣ πάει !!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το πιστοποιητικό κρατά 14 χρόνια. Αν μετά τα 14, πας να κάνεις αλλαγή ονόματος η παρόχου, τότε στο ζητανε. ΥΓ. Κανονικά, στα 14 πρέπει να πας από μόνος σου, αλλά ΠΟΙΟΣ πάει !!! Εγώ άλλαξα από ΔΕΗ σε elpedison τον Νοέμβριο 2018 σε ένα διαμέρισμά όπου από το 1992 δεν έχει γίνει καμία μεταβολή (αλλαγή ονόματος ή άλλη αλλαγή παρόχου). Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν μου ζήτησε πιστοποιητικό. Άραγε, μου έστειλαν επιστολή και χάθηκε ? Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης ΔΙΟΡΘΩΣΗ
NikosKallithea Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το πιστοποιητικό κρατά 14 χρόνια. Αν μετά τα 14, πας να κάνεις αλλαγή ονόματος η παρόχου, τότε στο ζητανε. ΥΓ. Κανονικά, στα 14 πρέπει να πας από μόνος σου, αλλά ΠΟΙΟΣ πάει !!! Ναι τα ίδια λέμε
Joshua21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, lycabettus είπε Εγώ άλλαξα από ΔΕΗ σε elpedison τον Νοέμβριο 2018 σε ένα διαμέρισμά όπου από το 1992 δεν έχει γίνει καμία μεταβολή (αλλαγή ονόματος ή άλλη αλλαγή παρόχου). Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν μου ζήτησε πιστοποιητικό. Άραγε, μου έστειλαν επιστολή και χάθηκε ? Το πιο πιθανό είναι να κατατέθηκε στο ενδιάμεσο φρέσκο πιστοποιητικό, και απλά δεν το γνωρίζεις. Πάντως εφόσον γνωρίζεις τον αριθμό παροχής μπορείς να ελέγξεις online αν το πιστοποιητικό που έχει η ΔΕΗ είναι σε ισχύ, και αν είναι πότε λήγει: https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/
Klausx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Το πιο πιθανό είναι να κατατέθηκε στο ενδιάμεσο φρέσκο πιστοποιητικό, και απλά δεν το γνωρίζεις. Πάντως εφόσον γνωρίζεις τον αριθμό παροχής μπορείς να ελέγξεις online αν το πιστοποιητικό που έχει η ΔΕΗ είναι σε ισχύ, και αν είναι πότε λήγει: https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/ Και μετά το search να σου στείλουν επιστολή χαχα 1
Joshua21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Klausx είπε Και μετά το search να σου στείλουν επιστολή χαχα Μπα, έκατσα και τσέκαρα τις παροχές όλης της πολυκατοικίας, τα περισσότερα ήταν ληγμένα, και τώρα 3 μήνες μετά δεν έχει έρθει χαρτί σε κανένα μας. 1
DrLo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Νομίζω, το 6 μηνο ισχύει για ΚΟΤ. Δεν ξέρω αν άλλαξε ή αν ισχύει μόνο στην περίπτωση αλλαγής παρόχου και όχι απλά ονόματος, αλλά εγώ δεν έχω ΚΟΤ και όταν γύρισα το ρεύμα στο όνομα μου είχα προθεσμία 6 μήνες. 26 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μπα, έκατσα και τσέκαρα τις παροχές όλης της πολυκατοικίας, τα περισσότερα ήταν ληγμένα, και τώρα 3 μήνες μετά δεν έχει έρθει χαρτί σε κανένα μας. Όταν γύρισα το ρεύμα στο όνομα μου μου μια βδομάδα πριν λήξει το 6μηνο από την αλλαγή με πήραν τηλέφωνο και μου το "υπενθύμισαν"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα