NobodyRankXV Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, Payne83 είπε Εξαρτάται τι θέλεις. Μεταξύ Mate 20 pro και Note 9 μετά από πολλά βίντεο, κριτικές και που τυχαίνει να τα έχω δει σε μαγαζί θα προτιμούσα το mate 20 pro. Πιστεύω ότι θα με βοηθούσε το s pen θα μου ήταν πιο άνετο , για αυτό και μόνο δεν κλείνω προς το mate 20 pro και επίσης το ρίσκο να μην πέσω σε μουφα οθόνη
Payne83 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Όταν λες μούφα οθόνη sto Mate 20 Pro εννοείς για το Glue-Gate πρόβλημα που έχουν μερικοί και η Οθόνη έχει μια πράσινη απόχρωση στις άκρες?
NobodyRankXV Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Payne83 είπε Όταν λες μούφα οθόνη sto Mate 20 Pro εννοείς για το Glue-Gate πρόβλημα που έχουν μερικοί και η Οθόνη έχει μια πράσινη απόχρωση στις άκρες? Ακριβώς
Payne83 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Ένας φίλος μου είναι έτοιμος για αγορά Huawei P20 Dual. Μετά τα reviews και όλα τα βίντεο που είδα για το Honor View 20 πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερη επιλογή έτσι? Να του το προτείνω η όχι? Έχει ένα θέμα με τις λίγο μεγαλύτερες οθόνες αλλά θα την συνηθίσει. Εγώ έχω κάνει παραγγελία το P20 Pro Dual 128Gb Black. Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές.
Payne83 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Ο γνωστός μου τελικά πήρε το νέο Xiaomi Mi 9T / redmi k20 που μπορώ να πω τουλάχιστον λίγο που το δούλεψα άπο εμφάνιση, οθόνη, επεξεργαστή ό,τι είναι πολύ καλό. Έχει και αυτήν την καινοτόμα selfie. Τώρα πόσες φωτογραφίες θα αντέξει να μπαινοβγαινει δεν ξέρω. Πάντως μου άρεσε αρκετά. Σε φωτογραφία γενικά από την πίσω κάμερα και όλα τα άλλα θα μας πει ο ίδιος σε λίγο διάστημα.
music_lover Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Το καλύτερο medium range κινητό είναι το mi9 t απλά είναι ακόμη ακριβό.
Payne83 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Στο skroutz ξεκινάει το 64αρι στα 320 € περίπου. Θεωρώ μια χαρά τιμή σε αυτά που προσφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα