Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Payne83 είπε

Τελικα εγώ θα πάω σε Huawei P20 Pro. 

Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Για την γυναίκα μου μιας και θα πάρει και αυτή νέο τηλέφωνο μεταξύ Motorola Moto G7 plus και Xiaomi Pocophone F1 ποιο προτείνετε; Μεγαλύτερη σημασία για αυτήν άπο όλα έχει η κάμερα. Η κάποιο άλλο στα ίδια περίπου χρήματα. Εγώ αυτά τα 2 ξεχώρισα. 

Το Poco F1.

Δεν ξέρω όμως αν της αρέσει το λειτουργικό Miui.

Και το Galaxy A50 λογο ευρυγώνιου φακού.

Και να σου πω εκεί θα πήγαινα λόγο η γυναίκα θα το δει με άλλο μάτι.

Είναι και Samsung θα έχεις και εγγύηση.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ. Θα δω και το A50 με τον ευρυγωνιο σε κανένα κατάστημα από κοντά. 

Πολλά reviews λένε ότι το G7 plus είναι το καλύτερο mid - ranger για αυτούς που δεν θέλουν το miui της xiaomi. Από την άλλη εξαρτάται τι ψάχνεις. Νομίζω η κάμερα του Motorola είναι καλύτερη από του Pocophone. Με το gcam όμως στο poco ίσως αλλάζει αυτό. 

Τέλος πάντων θα κοιτάξω και το Α50 με την super Amoled οθόνη που σίγουρα θα της αρέσει. 

Επεξ/σία από Payne83
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Payne83 είπε

Οκ. Θα δω και το A50 με τον ευρυγωνιο σε κανένα κατάστημα από κοντά. 

Πολλά reviews λένε ότι το G7 plus είναι το καλύτερο mid - ranger για αυτούς που δεν θέλουν το miui της xiaomi. Από την άλλη εξαρτάται τι ψάχνεις. Νομίζω η κάμερα του Motorola είναι καλύτερη από του Pocophone. Με το gcam όμως στο poco ίσως αλλάζει αυτό. 

Τέλος πάντων θα κοιτάξω και το Α50 με την super Amoled οθόνη που σίγουρα θα της αρέσει. 

Το καλό είναι ότι το Moto έχει και OIS.

Ναι στο Poco αν βάλεις Gcam γίνεται καλύτερο.

Αλλά όπως είπες πηγαίνετε να τα δει και από κοντά.

Δημοσ.

Πήγα να δω το Samsung A50 για την γυναίκα μου και όντως μας άρεσε και το παραγγείλαμε από ίντερνετ. 

Εγώ για μένα είδα Xiaomi Μi 8 και Mi 9 και μου άρεσαν και τα 2 αρκετά. Τώρα ακόμα πιο μπερδεμένος από πριν.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Payne83 είπε

Πήγα να δω το Samsung A50 για την γυναίκα μου και όντως μας άρεσε και το παραγγείλαμε από ίντερνετ. 

Εγώ για μένα είδα Xiaomi Μi 8 και Mi 9 και μου άρεσαν και τα 2 αρκετά. Τώρα ακόμα πιο μπερδεμένος από πριν.....

Γιατί μπερδεμένος?

Πας στο Mi9 που είναι πιο πρόσφατο.

Το κακό είναι ότι δεν έχει OIS .

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Saruman123 σε ένα άλλο θέμα που ένας - μία ρωτάει για κινητό έως 350€ πρότεινες το Honor View 20 και με βάζεις και βλέπω review και από αυτό μιας και έχει δελεαστική τιμή. Με την μία πήγε το μάτι μου στο υψηλό SAR στο κεφάλι 0,89. Θα το κοιτάξω όμως και αυτό λίγο γιατί διαβάζω καλές κριτικές. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Payne83 είπε

Saruman123 σε ένα άλλο θέμα που ένας - μία ρωτάει για κινητό έως 350€ πρότεινες το Honor View 20 και με βάζεις και βλέπω review και από αυτό μιας και έχει δελεαστική τιμή. Με την μία πήγε το μάτι μου στο υψηλό SAR στο κεφάλι 0,89. Θα το κοιτάξω όμως και αυτό λίγο γιατί διαβάζω καλές κριτικές. 

Ανάλογα τις απαιτήσεις του καθενός προτείνουμε και τα ανάλογα κινητά.

Αν θες επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας τα Xiaomi τα ξεχνάς αν τα πάρεις από Σκρουτζάδικο.

Τώρα ανάμεσα στο P20 pro και στο Honor εγώ θα προτιμούσα το P20 pro.

Δημοσ.

Συμφωνώ. Εξ αρχής μου άρεσε πολύ το p20 και p20 pro απλά οταν αρχίζεις να ψάχνεις μπερδεύεσαι μιας και όι επιλογές είναι τόσες πολλές. Πάντως και το honor view 20 στα 300€ είναι άπο τις καλύτερες επιλογές 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Payne83 είπε

Πάντως και το honor view 20 στα 300€ είναι άπο τις καλύτερες επιλογές 

Αν θες να πας σε κάτι με εγγύηση αντιπροσωπείας σε αυτά τα λεφτά νομίζω είναι καλή επιλογή.

Όσο ανεβαίνουμε σε μπάτζετ κοιτάμε αλλού μετά.

Ανάλογα και με τις απαιτήσεις.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Payne83 είπε

Eγγυηση για το view 20 εννοείς η το P20 pro? 

Και τα δύο έχουν εγγύηση αντιπροσωπείας.

Δημοσ.

Εξαρτάται τι θέλεις. 

Μεταξύ Mate 20 pro και Note 9 μετά από πολλά βίντεο, κριτικές και που τυχαίνει να τα έχω δει σε μαγαζί θα προτιμούσα το mate 20 pro. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...