Payne83 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 350 μέχρι 400 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα, όχι σκρουτζομαγαζο. 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; e-shop 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; Το πολύ 6.4 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Dual Sim κατά προτίμηση, χαμηλό SAR 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι ιδιαίτερα η φωτογραφική ικανότητα. 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Να είναι κανονική. 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Viber, Internet, YouTube κτλ. Δεν παίζω παιχνίδια. Λίγο που κοιτούσα εδώ στο forum και αξιολογήσεις έχω κάποια κατά νου. Αρχικά ήθελα να βάλω όριο τα 300 € και σκεφτόμουν το Motorola moto G7 plus. Αλλά δεν ξέρω εάν θα με ευχαριστήσει η κάμερα και έχει λίγο τσιμπημένο SAR. Οπότε αποφάσισα να δώσω λίγο παραπάνω. Τώρα έχω υπόψιν τα εξής: Nokia 8.1, Huawei P20, LG V30(λίγο παλιό) και ίσως κάποιο xiaomi αλλά τσιμπάνε σε δείκτη SAR. Εσείς τι λέτε; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από Payne83
saruman123 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Πληροφοριακά σου λέω ότι το e-shop είναι το χειρότερο κατάστημα. 1
zananiro Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δεν ξέρω για πιο λόγο αποκλείεις μαγαζιά του σκρουτζ και του best price, αλλά πληροφοριακά σε αυτό το εύρος τιμών από Best price βρίσκεις το Honor view 20 και το Huawei P20 pro με διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπίας. Ότι καλύτερο μπορείς να βρεις σε αυτά τα χρήματα θεωρώ.
Payne83 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Για ποιον λόγο το eshop το χειρότερο ; λόγο τιμών; Προτείνετε κάποιο άλλο τότε κατάστημα δεν έχω κανένα θέμα. Σίγουρα είστε πιο ενημερωμένοι από μένα. Ποιο σκρουτζομαγαζο ή κάποιο από bestprice θεωρείτε αξιόπιστο και δίνει διετή εγγύηση; Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από Payne83
saruman123 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 57 λεπτά πριν, Payne83 είπε Για ποιον λόγο το eshop το χειρότερο ; λόγο τιμών; Όχι λόγο εξυπηρέτησης . Αντιμετωπίζουν τους πελάτες σαν ζώα και υποτιμούν την νοημοσύνη τους. Αν δε πάθει κάτι το κινητό άντε γεια. 2
Payne83 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δεν είχα πολλές συναλλαγές με eshop, σε αυτές τις λίγες δεν έτυχε να έχω ποτέ πρόβλημα με χρονικό διάστημα παραλαβής είτε κατι άλλο. Για την εξυπηρέτηση βέβαια είχα ακούσει και άπο άλλους κάποια αρνητικά. Δεν είμαι κολλημένος. Εάν έχετε συναλλαγές χώρις πρόβλημα με κάποιο κατάστημα (χωρίς να το θεωρούμε διαφήμιση) πείτε μου. Ήδη κοιτάω σε best price τι μου βγάζει. Όντως μπορείς να ανέβεις μέχρι και p20 pro σε αυτά τα λεφτά. 1
saruman123 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Payne83 είπε 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 350 μέχρι 400 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα, όχι σκρουτζομαγαζο. 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; e-shop 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούργιες 5) Μέγεθος οθόνης; Το πολύ 6.4 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Dual Sim κατά προτίμηση, χαμηλό SAR 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι ιδιαίτερα η φωτογραφική ικανότητα. 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Να είναι κανονική. 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Viber, Internet, YouTube κτλ. Δεν παίζω παιχνίδια. Λίγο που κοιτούσα εδώ στο forum και αξιολογήσεις έχω κάποια κατά νου. Αρχικά ήθελα να βάλω όριο τα 300 € και σκεφτόμουν το Motorola moto G7 plus. Αλλά δεν ξέρω εάν θα με ευχαριστήσει η κάμερα και έχει λίγο τσιμπημένο SAR. Οπότε αποφάσισα να δώσω λίγο παραπάνω. Τώρα έχω υπόψιν τα εξής: Nokia 8.1, Huawei P20, LG V30(λίγο παλιό) και ίσως κάποιο xiaomi αλλά τσιμπάνε σε δείκτη SAR. Εσείς τι λέτε; Ευχαριστώ. Βάζεις αλλά 25€ και παίρνεις το Mate 20 pro με sar(κεφάλι 0.4W/kg & σώμα 0.96W/kg) και είσαι καλυμμένος από όλες τις απόψεις. https://www.kiniti.net/index.php?route=product/product&product_id=18686&ref=bestprice.gr 4 λεπτά πριν, Payne83 είπε Δεν είχα πολλές συναλλαγές με eshop, σε αυτές τις λίγες δεν έτυχε να έχω ποτέ πρόβλημα με χρονικό διάστημα παραλαβής είτε κατι άλλο. Για την εξυπηρέτηση βέβαια είχα ακούσει και άπο άλλους κάποια αρνητικά. Δεν είμαι κολλημένος. Εάν έχετε συναλλαγές χώρις πρόβλημα με κάποιο κατάστημα (χωρίς να το θεωρούμε διαφήμιση) πείτε μου. Ήδη κοιτάω σε best price τι μου βγάζει. Όντως μπορείς να ανέβεις μέχρι και p20 pro σε αυτά τα λεφτά. Και το p20 pro είναι άριστο και στα λεφτά σου αλλά έχει sar 0.73 & 1.22. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από saruman123
music_lover Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Διαβάζω υπερβολές για το eshop, είμαι πελάτης τους πάνω απο 10 χρόνια και δεν ειχα ποτέ πρόβλημα, ούτε καν φίλοι που εχω και ψωνιζουν απο εκει. Οπως και να έχει απο το eshop δεν πρόκειται να πάρεις κινητό χωρίς ταινία ασφαλείας ενώ απο skroutzoμαγαζα εχει ενα σωρο ο μπαξές χωρις ζελατίνες κτλ. Απέφυγε τα πολύ φθηνά skoutzομαγαζα φίλε γιατί είναι ίδιας ποιότητας και εξυπηρέτησης με τους κινέζους του banggood αν το κινητό χαλάσει. Γιατί οσο η συσκευή δουλεύει όλοι καλοί είναι, αν χαλάσει όμως θα δεις το πρόβλημα και εκεί θα φανεί το ποσό καλό είναι το κατάστημα που επέλεξες. Όλοι αγοράζουν με βάση την τιμη και κανείς με το after sales support και εκεί τα skroutzομαγαζα είναι που παίρνουν μηδέν (δεν βάζω καν την φοροδιαφυγή στην εξίσωση γιατί δεν ενδιαφέρει τον πελάτη). Οπως και να έχει αν θες τελικά να το πάρεις οσο πιο φθηνα γινεται επέλεξε πληρωμή και παραλαβή απο το κατάστημα, μην καταθετεις χρήματα και μην επιλεγεις αποστολή του κινητού στην κατοικια σου αν δεν το ελέγξεις με τα ιδια σου τα ματια για να δεις οτι είναι οκ. Υπάρχει λόγος που είναι τοσο φθηνα και δεν είναι μόνο το φπα και το λιγότερο ποσοστό κέρδους. Και μην σε προβληματίζουν τα Xiaomi με το σχετικά υψηλο (αλλα μεσα στα επιτρεπτά ορια) sar , γιατί λύνεται με ενα καλό σετ bluetooth ακουστικά. Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2019 από music_lover
saruman123 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Θα παραθέσω μερικά ποστ λίγο πιο παλιά για το συγκεκριμένο κατάστημα. Θα δεις διάφορες απόψεις ,αλλά περισσότερο προς αρνητικές. Η απόφαση δική σου. Υ.Γ το τελευταίο ποστ είναι μεγάλο και καλό είναι να το διαβάσεις όλο και όχι μόνο την αρχή.
music_lover Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, saruman123 είπε Θα παραθέσω μερικά ποστ λίγο πιο παλιά για το συγκεκριμένο κατάστημα. Θα δεις διάφορες απόψεις ,αλλά περισσότερο προς αρνητικές. Η απόφαση δική σου. Υ.Γ το τελευταίο ποστ είναι μεγάλο και καλό είναι να το διαβάσεις όλο και όχι μόνο την αρχή. Τις αρνητικές κριτικές που θάβει το skroutz να δεις..
Payne83 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Διάβασα αρκετα. Ίσως ο μέσος όρος αρνητικών κριτικών στο eshop να είναι λίγο μεγαλύτερος.... Το Samsung S8 να το έχω υπόψιν; παλιό αλλά με πολύ καλές κριτικές ειδικά στην κάμερα
petran91 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Να παραθέσω την εμπειρία μου από eshop σχετικά με κινητό: Από το eshop μου είχε έρθει ένα mate 10 pro το οποίο δεν ήταν με ζελατίνες. Το έστειλα πίσω, ήρθε δεύτερο ακριβώς το ίδιο. Πήρα την Huawei Ελλάδος, έδωσα ΙΜΕΙ και μου είπαν ότι η συσκευή ήταν αγγλική. Στον τίτλο του κινητού στο site ανέγραφαν GR βέβαια που παραπέμπει σε ελληνική συσκευή. Οπότε ήταν χωρίς ζελατίνες επειδή τα άνοιξαν για να αντικαταστήσουν τον αγγλικό φορτιστή με τον ευρωπαικό. Για μένα απαράδεκτο.
~mxls~ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 19 ώρες πριν, music_lover είπε Τις αρνητικές κριτικές που θάβει το skroutz να δεις.. Το skroutz δεν είναι αλυσίδα λιανικής.
music_lover Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Το skroutz δεν είναι αλυσίδα λιανικής. Όχι, είναι μηχανή αναζήτησης.
Payne83 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικα εγώ θα πάω σε Huawei P20 Pro. Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Για την γυναίκα μου μιας και θα πάρει και αυτή νέο τηλέφωνο μεταξύ Motorola Moto G7 plus και Xiaomi Pocophone F1 ποιο προτείνετε; Μεγαλύτερη σημασία για αυτήν άπο όλα έχει η κάμερα. Η κάποιο άλλο στα ίδια περίπου χρήματα. Εγώ αυτά τα 2 ξεχώρισα. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από Payne83
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα