apoikos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Η ρύθμιση της γλώσσας από το αντίστοιχο module του KDE υπερισχύει αυτής του X-Server. Αν απενεργοποιήσετε τελείως τις αλλαγές διάταξης από το KDE, τότε θα δουλέψει ό,τι έχετε ρυθμίσει στο XF86Config. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 K pws apenergopoioume tis allages diataxhs sto KDE? Xamos sto isiwma ginetai ekei mesa... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καριώτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Παιδιά ξεφύγαμε από το θέμα μας για τους τόνους καμιά λύση ούτε με RC_LANG="el_GR" γίνετε τίποτα ούτε με RC_LANG=?el_GR? που μου είπε κάπιος άλλος έγινε τίποτα για να ακούσω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καριώτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει μήπως μπορείς να μου πεις την κατάληλη ρύ θμιση μαλλον γίνετε μεσα από τον φάκελο που λέει ο or1onas /etc/X11/XF86Config στο σημείο Option "XkbOptions" "grp:alt_shift_toggle" έκανα αυτήν την ρύθμιση αλλά χωρίς ''grp'' και δεν δούλεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 K giati den ebales to "grp".....? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καριώτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Γιατί κάπου στο Ιντερνετ είδα μια παρόμοια ρύθμιση χωρίς "grp' και είπα να δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.