Προς το περιεχόμενο

Τόνους στα Ελλην.στο SUSE 9.0

Καριώτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

An genika oi tonoi sou vgenoun oxi panw sto grama pou thes alla dipla tou san apostrofos, tote kane edit to /etc/sysconfig/language kai allaxe auto: RC_LANG="el_GR".

Trexe ystera SuSEconfig kai kane ena reboot.

Eixa kai egw to idio provlhma kai to elysa me auton ton tropo, elpizw na boithisa.

8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά είμαι νέος χρήστης στο Linux πως ακριβώς θα γίνει αυτή η διαδικασία , πώς θα μπω στο: /ect/sysconfig/la.......... για να κάνω την αλλαγή;

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ δηλαδή:Ανοίγω την κονσολα όπου πάνω αριστερά είναι ήδη γραμμένη η λέξη Password αλλά όταν πάω να γράψω su

δεν γράφετε τίποτα.

Τελικά μπήκα σαν root, έτσι λέω γιατί μου έβγαλε Linux:/home/Agelos αλλά όταν προσπαθώ να μπω στο αρχείο που μου είπες μου βγάζει το μήνυμα: άρνηση πρόσβασης

Έδωσα whoami με βλεπει σαν root όμως επιμένει να μην με αφήνει να μπω στον φάκελο από την κονσόλα, μπήκα από τον editor έκανα την αλλαγή έτρεξα το SuSEconfig όμως όταν πάω να κάνω reboot μου ζητάει να σώσω την αλλαγή που έκανα όμως όταν πάω να την σώσω μου λέει ότι δεν έχεις κάνει εγγραφή και δεν έχεις το δικαίωμα να σώζεις τέτοιου είδους αλλαγές.

Την έκανα την αλλαγή αλλά δεν είχε αποτέλεσμα όμως δεν ανέφερα στην αρχή ότι το κουμπί που δίνει τόνους στα Windows στα Linux μου δίνει ερωτηματικό(;) ενώ εσύ έγραψες για απόστροφο.

Re paidia, exw balei sto /etc/X11/XF86Config ta sxetika settings me ta ellhnika:

Section "InputDevice"

Driver "Keyboard"

Identifier "Keyboard[0]"

Option "Protocol" "Standard"

Option "XkbLayout" "us,el"

Option "XkbModel" "pc104"

Option "XkbOptions" "grp:alt_shift_toggle"

Option "XkbRules" "xfree86"

EndSection

Opws blepete, exw ry8misei na allazoun ellhnika/agglika me alt+shift. Gia kapoio logo, auto douleve kanonika sto Gnome, alla epeidh telika de me boleue k gyrisa sto KDE, twra de douleuei...

Exei kaneis kammia idea gia poio logo symbainei auto? Mhpws paizei k kanena akoma file pou prepei na enhmerwsw sto KDE?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...