Καριώτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Ρε παιδιά πως θα βάλω τόνους στο office του SUSE καμιά λύση; :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTd4mN Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 An genika oi tonoi sou vgenoun oxi panw sto grama pou thes alla dipla tou san apostrofos, tote kane edit to /etc/sysconfig/language kai allaxe auto: RC_LANG="el_GR". Trexe ystera SuSEconfig kai kane ena reboot. Eixa kai egw to idio provlhma kai to elysa me auton ton tropo, elpizw na boithisa. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasgelo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Ρε παιδιά επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά είμαι νέος χρήστης στο Linux πως ακριβώς θα γίνει αυτή η διαδικασία , πώς θα μπω στο: /ect/sysconfig/la.......... για να κάνω την αλλαγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTd4mN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Apla anoixe mia konsola dwse su kai to password gia na douleveis san root ystera kane pico /etc/sysconfig/language. Ekei allaxe auto pou eipa pio panw kai pata ctrl + x ystera y kai enter. Trexe SuSEconfig (opws to grafw grapstw) e kai kane reboot. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καριώτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Φίλε NeTd4mN άνοιξα μια κονσόλα όπως μου λες αλλά δυστηχώς δεν μπορώ να γράψω ούτε το password τι τρέχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTd4mN Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Edwses prwta "su"? (xwris ta "") Kai amesws meta tha sou zhthsei password Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasgelo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ δηλαδή:Ανοίγω την κονσολα όπου πάνω αριστερά είναι ήδη γραμμένη η λέξη Password αλλά όταν πάω να γράψω su δεν γράφετε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTd4mN Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 An enoeite oti sto password den fenonte oi xarakthres pou grafete einai fysiko apla grafte to pass kai pathste enter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καριώτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Τελικά μπήκα σαν root, έτσι λέω γιατί μου έβγαλε Linux:/home/Agelos αλλά όταν προσπαθώ να μπω στο αρχείο που μου είπες μου βγάζει το μήνυμα: άρνηση πρόσβασης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTd4mN Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Nai an sto deixnei etsi prepei na mphkes alla gia na veveotheis mporeis na dwseis whoami. Anoixe to arxeio me opoion editor thes kai xereis na xrhsimopoiheis to kaneis edit kanonika an eisai root. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καριώτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Έδωσα whoami με βλεπει σαν root όμως επιμένει να μην με αφήνει να μπω στον φάκελο από την κονσόλα, μπήκα από τον editor έκανα την αλλαγή έτρεξα το SuSEconfig όμως όταν πάω να κάνω reboot μου ζητάει να σώσω την αλλαγή που έκανα όμως όταν πάω να την σώσω μου λέει ότι δεν έχεις κάνει εγγραφή και δεν έχεις το δικαίωμα να σώζεις τέτοιου είδους αλλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καριώτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Την έκανα την αλλαγή αλλά δεν είχε αποτέλεσμα όμως δεν ανέφερα στην αρχή ότι το κουμπί που δίνει τόνους στα Windows στα Linux μου δίνει ερωτηματικό( ενώ εσύ έγραψες για απόστροφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTd4mN Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Nai auto den to eipes sthn arxh, alla mhpws lythei an allaxeis to keyboard layout se greek? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Re paidia, exw balei sto /etc/X11/XF86Config ta sxetika settings me ta ellhnika: Section "InputDevice" Driver "Keyboard" Identifier "Keyboard[0]" Option "Protocol" "Standard" Option "XkbLayout" "us,el" Option "XkbModel" "pc104" Option "XkbOptions" "grp:alt_shift_toggle" Option "XkbRules" "xfree86" EndSection Opws blepete, exw ry8misei na allazoun ellhnika/agglika me alt+shift. Gia kapoio logo, auto douleve kanonika sto Gnome, alla epeidh telika de me boleue k gyrisa sto KDE, twra de douleuei... Exei kaneis kammia idea gia poio logo symbainei auto? Mhpws paizei k kanena akoma file pou prepei na enhmerwsw sto KDE? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeTd4mN Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2004 Oute emena epiane kai rythmisa na allazei glwssa me to ctrl + space, paizei mia xara try it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.