Gatilaras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Φιλοι καλησπερα. Αγορασα για το βαφτηστηρι μου ενα tablet mls angel lite.Ξεκινησα λοιπον να το αρχικοποιησω να βαλω λογαριασμους στο google play και να του κατεβασω κανα 2 πραγματακια και κλεινοντας και ξανανοιγοντας την οθονη εμφανιζει η οθονη γραμμές οπως φαινεται στη φωτο.Υπ'οψιν οτι το tablet ειναι αγορασμενο προχθες και ηρθε στα χερια μου χθες σφραγισμενο. Θεμα software η hardware? Συμβουλες?
VonLoutsos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Και επέστρεψε πάλι εδώ να μας πεις τι σου είπαν.... 1
isay Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 @Gatilaras Θέμα hardware. To πας πίσω και ... καλή τυχη με την mls. Εγω στη θεση σου θα προσπαθούσα να να πάρω πιστωτικό, να βάλω κατι παραπάνω και να αγοράσω κάποια αλλη μάρκα. 1
Gatilaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 @isay Δεν ειναι απο την mls απο αλλο ιντερνετομαγαζο.Και επιστροφη να μη μου κανουν ελπιζω απλα να συμπληρωσω κατι να παρω κατι καλυτερο. Μαπα το καρπουζι τελικα πφφφ...
isay Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Gatilaras είπε @isay Δεν ειναι απο την mls απο αλλο ιντερνετομαγαζο.Και επιστροφη να μη μου κανουν ελπιζω απλα να συμπληρωσω κατι να παρω κατι καλυτερο. Μαπα το καρπουζι τελικα πφφφ... Μαντέυω ... το ιντερνετομαγαζο θα σου πει να επικοινωνήσεις απευθειας με την mls γιατί "ετσι είναι". Μην τους κάνεις τη χάρη. Είναι υποχρεωμένοι από το νομο να αναλάβουν όλη τη διαδικασία με την mls και εσύ να παραλάβεις πισω επισκευασμένο tablet ή πιστωτικό απο το μαγαζί (αν θες προβλέπεται και επιστροφή χρημάτων). Αν όμως πας απευθειας στην mls χάνεις το δικάιωμα της επιστροφής. Απο εκει και πέρα αν εισαι πάρα πολύ τυχερός, η mls θα σου στειλει συντομα αλλο tablet, αλλά δε θα μου κάνει εντύπωση αν στο πετάξουν εκτός εγγύησης επειδή πήρε υγρασία ή επειδή βρεθηκαν χτυπηματα στο tablet. Το μαγαζί απλά θα σου μεταφέρει αυτό που θα της πει η mls. Για αυτό σου λεω καλή τυχη με την mls. 1
Gatilaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, isay είπε Μαντέυω ... το ιντερνετομαγαζο θα σου πει να επικοινωνήσεις απευθειας με την mls γιατί "ετσι είναι". Μην τους κάνεις τη χάρη. Είναι υποχρεωμένοι από το νομο να αναλάβουν όλη τη διαδικασία με την mls και εσύ να παραλάβεις πισω επισκευασμένο tablet ή πιστωτικό απο το μαγαζί (αν θες προβλέπεται και επιστροφή χρημάτων). Αν όμως πας απευθειας στην mls χάνεις το δικάιωμα της επιστροφής. Απο εκει και πέρα αν εισαι πάρα πολύ τυχερός, η mls θα σου στειλει συντομα αλλο tablet, αλλά δε θα μου κάνει εντύπωση αν στο πετάξουν εκτός εγγύησης επειδή πήρε υγρασία ή επειδή βρεθηκαν χτυπηματα στο tablet. Το μαγαζί απλά θα σου μεταφέρει αυτό που θα της πει η mls. Για αυτό σου λεω καλή τυχη με την mls. Σε ταμπλετ το οποιο ανοιχτηκε,αρχικοποιηθηκε και ξαναμπηκε στο κουτι σε λιγότερο απο 20 λεπτα με βλαβη εαν που για υγρασία η χτυπηματα προβλεπω βομβιστική επιθεση στα γραφεια της mls
Gatilaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Update στην κατασταση. Τελικα το καταστημα απλα το πηρε πισω επιστροφή και μου πιστωσαν τα χρήματα. Υ.Γ. ο κυριος που μίλησα και με ενημερωσε σχετικα με την κατασταση της επιστροφής κλπ μου λεει χαριτολογώντας: "παντως δεν πρέπει να φοβαστε πολλα πραγματα στη ζωη σας" απορημένος και εγω ρωταω απλα ενα γιατί " γιατι πηρατε tablet της mls" 😆😆😆
prokroustis91 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) τα ταμπλετ και ολα τα προιοντα της mls ειναι αν δεν κανω λαθος πανομοιοτυπα με τα προιοντα μιας κινεζικης φιρμας, ή τελος παντων χρησιμοποιουν hardware - software αυτης της φιρμας. δεν ειμαι σιγουρος ποιας δεν θυμαμαι τωρα αλλα οταν ειχα ενα τετοιο και εψαχνα ρομ να το φλασαρω το ειχα διαπιστωσει (μιας και δυστυχως δεν δινουν ρομ απο την mls)... παντως στο σερβις της εταιριας ηταν προθυμοι και μιας και ειναι ελληνικων συμφεροντων ας πουμε χαλαλι τους. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από prokroustis91
nik0laus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Εταιρεία ελληνικών συμφερόντων μπορεί να είναι, αλλά τα προϊόντα της δεν έχουν ούτε κατά 1% ελληνική προστιθέμενη αξία στην κατασκευή τους οπότε δε διαφέρει από το να αγοράσεις Samsung , Huawei, lenovo κλπ καθώς στο μαγαζί που θα αγοράσεις ότι κι αν επιλέξεις δουλεύουν Έλληνες υπάλληλοι (μιλάω για φυσικό κατάστημα μεγαλης αλυσίδας ή και σκρουντζομαγαζο αλλά με φυσική έδρα στην Ελλαδα). Αυτή είναι και η μόνη ελληνική προστιθέμενη αξία που έχουν αυτά τα προϊόντα. Προσωπικά έχω αγοράσει δύο ταμπλετ της MLS και έχουν βγει σκυλιά ,το ένα μάλιστα είναι το εν λόγω του θέματος το οποίο μετά από 8 μήνες καθημερινής χρήσης από όλη την οικογένεια λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα (μοναδικό μειονέκτημα του μοντέλου η σχετικά χαμηλή ένταση του ήχου). Καθόλου άσχημα για τα 79 ευρώ που έδωσα.
jp77s Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, nik0laus είπε Προσωπικά έχω αγοράσει δύο ταμπλετ της MLS και έχουν βγει σκυλιά
ice25 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 πάντως και εγω όσα πήρα βγήκανε μια χαρά για τα λεφτά τους . το τελευταίο ενα alu 10' το εχω χαρίσει και ζει και βασιλεύει παρ όλο που το κουβαλούσα στην δουλειά κάνα χρόνο. Σε ενα update τα έκανε λίγο μαντάρα με κάποιες ρυθμίσεις που έχασε αλλά τίποτα το ΤΡΑΓΙΚΟ
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 21/9/2019 στις 12:57 ΜΜ, ice25 είπε πάντως και εγω όσα πήρα βγήκανε μια χαρά για τα λεφτά τους . το τελευταίο ενα alu 10' το εχω χαρίσει και ζει και βασιλεύει παρ όλο που το κουβαλούσα στην δουλειά κάνα χρόνο. Σε ενα update τα έκανε λίγο μαντάρα με κάποιες ρυθμίσεις που έχασε αλλά τίποτα το ΤΡΑΓΙΚΟ Το κουβαλουσες φιλε... Δεν σε κουβαλουσε... Τωρα το οτι προσπαθεις να επιχειρηματολογησεις υπερ της μλς δεν θα σχολιασω
ice25 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 χαχα οκ . δεν επιχειρηματολογώ .. την εμπειρία μου λέω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα