Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Επειδή βρήκα σε πολύ καλή τιμή στο bangood  το asus zenphone 4 (105€ περίπου ) , και θα είναι η πρώτη μου αγορά από εξωτερικό τι θα πρέπει να επιλέξω ώστε να μην περάσει τελωνείο; Πρέπει να προσέξω κάτι ; 

Πιστεύω πως στα λεφτά αυτά δεν μπορώ να βρω κάτι καλύτερο, γτ το κινητό το έχει φίλη μου και μου άρεσε πολύ

Δημοσ.
13 ώρες πριν, greekbusters είπε

Καλημέρα παιδιά. Επειδή βρήκα σε πολύ καλή τιμή στο bangood  το asus zenphone 4 (105€ περίπου ) , και θα είναι η πρώτη μου αγορά από εξωτερικό τι θα πρέπει να επιλέξω ώστε να μην περάσει τελωνείο; Πρέπει να προσέξω κάτι ; 

Πιστεύω πως στα λεφτά αυτά δεν μπορώ να βρω κάτι καλύτερο, γτ το κινητό το έχει φίλη μου και μου άρεσε πολύ

Μέθοδο αποστολής Priority Direct Mail και το φέρνουν συνήθως απο Ολλανδία.

Ότι έχω ψωνίσει με τη συγκεκριμένη μέθοδο και προιόντα >250€ δεν είχα θέμα τελωνείου.

Να υπολογίζεις 15-20 ημέρες

13 ώρες πριν, greekbusters είπε

Μόνο το τηλέφωνο θα αγοράσεις ή κάποιο αξεσουάρ (θήκη -προστασία οθόνης) .

Να τα βάλεις στην παραγγελία με τη συγκεκριμένη μέθοδο.

~2-2,5 € είναι τα έξοδα αποστολής διαφέρουν αναλόγως το ποσό αγοράς.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχύει το ίδιο και για αγορές απο gearbest? Γιατί έχω σταμπάρει ενα smartwatch που δεν παιζει στο banggod.

Επεξ/σία από NameAlreadyExist
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, NameAlreadyExist είπε

Ισχύει το ίδιο και για αγορές απο gearbest? Γιατί έχω σταμπάρει ενα smartwatch που δεν παιζει στο banggod.

Στο link που έχω δώσει λέει για Banggood & GearBest τη πρέπει να κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Η πραγματική μέθοδος αποστολής στο GearBest φαίνεται μόνο στο Check Out. Οι μέθοδοι αποστολής διαφέρουν ανάλογα με το προϊόν, θέλει λίγο προσοχή το GearBest.

Σε πολλά κινητά το GearBest δίνει την επιλογή για Netherland Registered το οποίο δεν περνάει τελωνείο ούτε αυτό και πλέον είναι ασφαλές και εμφανίζεται ως Priority Line στην περιγραφή του προϊόντος

Για πράγματα πάνω από 2 κιλά  μέθοδος αποστολής είναι το Priority Line το οποίο στο check out πρέπει να εμφανίζεται ως EU Priority Line και είναι διαθέσιμο σε laptop και γενικά σε μεγάλα αντικείμενα.

Σε ότι έχει να κάνει με το GearBest καλό θα είναι να βλέπετε τις μεθόδους αποστολής στο check out για να είστε σίγουροι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...