Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχθές στη Βασιλίσσης Όλγας με Μπότσαρη (που επί 6 μέρες δεν είχαμε φανάρια σε κεντρικότατο σημείο στη Θεσσαλονίκη) αργά το βράδυ έπεσε αυτοκίνητο πάνω σε διπλό παρκαρισμένο που είχε γερμανικές πινακίδες που έπεσε πάνω σε μπροστά διπλοπαρκαρισμενο και σε ένα που ήταν σε προσωρινής στάθμευσης χωρίς να έχει μπει στην εφαρμογή στάθμευσης παράνομα δηλαδή.

Ο τύπος που έπεσε πάνω σε όλους έγινε σερπαντίνα αλλά έφυγε σαν να μην έγινε τίποτα (δώσαν πινακίδες μου είπαν από ένα μαγαζί δίπλα), από τους μπροστά ήρθαν τους κόψανε κλήση και έφυγαν, ούτε καταγραφή ατυχήματος ούτε τίποτα.

Btw ακόμα και παράνομα παρκαρισμένος να είσαι υπάρχει κανονικά αποζημίωση.

Πως το ξέρω; Έχω πέσει πάνω σε διπλοπαρκαρισμενο και του άλλαξα το φτερό (η ασφάλεια μου). Ήταν βράδι κάλεσα τροχαία και έκαναν αναφορά και τον πήραμε τον επόμενο πρωί.

Δεν πλήρωσα ποτέ bonus malus ούτε μου είπαν κάτι από την ασφαλιστική.

Μόνο παράπονο ότι τότε δε του είχαν κόψει κλήση όπως έκοψαν εχθές.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ParhsG είπε

Αν εχει γινει μεσα σε ιδιωτικο χωρο απο άλλο αμάξι;

Και πάλι καλύπτει....

Δεν θα καλύψει μόνο αν έγινε ζημιά και να φταίει ο ιδιωτικός χώρος... πχ έπεσε το καδρόνι που είχα όρθιο και χτύπησε το καπό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν καιρο ειδα εναν μουστακαλη με φορα παραβιασε stop εμβολησε ενα μικρο ΙΧ με μεγαλη ταχυτητα  και μετα επεσε και σε  2 παρκαρισμενα . Φωνες κακο συνεχεια για ωρα βγηκα και ειδα  δε υπογραφε και τη φιλικη δηλωση να αποζημιωθουν αμεσα και οι ανθρωποι που  χτυπησε !  Καταλαβαμε οτι ειχε και επαγγελματικο διπλωμα και πηγαινε να φυγει ! Βραδυ να μη εχει γινει αντιληπτος θα ειχε εξαφανιστει και θυμα να ειχε αφησει πισω ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...