Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, bromiaris είπε

Συμφωνώ αλλά δεν παλεύεται η γκρίνια της γυναίκας  που θέλει να παρκάρεις μπροστά  στην πόρτα... σε ένα μικρό  κενό ανάμεσα  από δύο πανάρχαια  Ντάτσουν βαμμένα  με ντουκοχρωμα...

Αχ αχ σε νιώθω σε νιώθω 

• Sad 1
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, costacurta είπε

Αχ αχ σε νιώθω σε νιώθω 

Και όλα αυτά για να μην περπατήσουν 1 μέτρο...

Και αν τολμήσεις  να προτίνεις  να την κατεβάσεις μπροστά στην πόρτα για να μην περπατήσει καθόλου και να πας να παρκάρεις όπου σου κάνει κέφι και να περπατήσεις εσύ και όχι εκείνη... θα σε τιμωρήσει με καμία εβδομαδιαία σιωπηλή  γκρίνια διαρκείας... ξέρεις από εκείνες  που ρίχνει τα μούτρα στο πάτωμα, συνέχεια  μουρμουρίζει κάτι και δεν τολμάς  να πεις ή να κάνεις οτιδήποτε γιατί είναι έτοιμη για καυγά... 

Και κάπως έτσι δεν ξανά βγαίνεις έξω για φαγητό εφευρίσκοντας χιλιάδες δικαιολογίες...

Βρε καλύτερα ψωμί και ελιά παρά παιδάκι πρόβειο και ασταμάτητη γκρίνια...

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντα παρκάρω όσο μακρυά χρειάζεται μέχρι να βρω ασφαλές μέρος. 

Δεν ακούω ούτε γκρίνιες ούτε τίποτα γιατί η γκρίνια η δική μου θα είναι 10 φορές χειρότερη αν γίνει ζημιά. 

Μια φορά είχαμε πάει Ναύπλιο. Μετά από γύρους 20 λεπτά βρήκα ένα καλό μέρος. Μετά από κάνα τρίωρο λέω πάμε να το βάλουμε αλλού γιατί δε μου αρέσει το μέρος. Αφού γυριζουμε πέρα δώθε και δε μου άρεσε κανένα μέρος γιατί ήταν το ένα ήταν κοντά σε σχολείο το άλλο σε σούπερ μάρκετ το άλλο σε στενό..... βλέπω ένα μέρος και λέω εδώ καλο μου φαίνεται. Οπότε η σύζυγος  μου λέει μα εδώ το είχαμε και πριν.... 

Επεξ/σία από adi32
  • Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου πρότεινε να μην βγαίνουμε με το mx-5 βόλτα (για βόλτα το πήραμε) γιατί το έχω άγχος όταν το παρκάρω και μετά γκρινιάζω αν το χτυπήσουν. Λες κι εγώ φταίω που το τράκαραν.

Επίσης έχει προταθεί να μην το φτιάξω γιατί αν μου το χτυπήσουν εκ νέου θα γκρινιάζω εκ νέου.

Δεν υπάρχει σημείο επικοινωνίας με τις γυναίκες σε αυτό το θέμα μην το τυραννάτε.

Δημοσ.

Μια χαρά λέει η γυναίκα σου fylate, μαζί σου δε θα το πάρεις ... Οπότε κοίτα να το χαρείς και μη χαλιεσαι για μια γρατζουνιά η μία λακούβα παραπάνω ούτε να χάνεις τις ώρες σου ψάχνοντας το "κατάλληλο" πάρκινγκ.

Από την άλλη μπορείς να το φυλάς μια ζωή και να το χαρεί ο επόμενος....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nik0laus είπε

Μια χαρά λέει η γυναίκα σου fylate, μαζί σου δε θα το πάρεις ... Οπότε κοίτα να το χαρείς και μη χαλιεσαι για μια γρατζουνιά η μία λακούβα παραπάνω ούτε να χάνεις τις ώρες σου ψάχνοντας το "κατάλληλο" πάρκινγκ.

Από την άλλη μπορείς να το φυλάς μια ζωή και να το χαρεί ο επόμενος....

... Η αν δε κλείνει η πόρτα και βαράει ο συναγερμός κάθε 5 λεπτά όλο το βράδι μέχρι να βγάλεις την μπαταρία και χρειάζεσαι οδική για να το πας μέσα στον δεκαπενταύγουστο Θεσσαλονίκη; Καλά δε τα λέω; Μαζί μου θα τι πάρω;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, popopo είπε

Το αυτοκίνητο μέσα σε δημοτικό parking επί πληρωμή. Κάμερες δεν υπάρχουν. Και αν υπήρχαν μου είπαν θέλει εισαγγελική παραγγελία. Με κοίταξαν με λύπη και συμφώνησαν ότι πρέπει να βάλω το χέρι στην τσέπη...

Απ' ότι ξέρω οι ασφαλιστικές δεν αποζημιώνουν αν η ζημιά έχει γίνει μέσα σε πάρκινγκ. Δεν ξέρω αν η δικιά σου ή του άλλου το έχετε σαν έξτρα κάλυψη, αν υπάρχει τέτοιο πράγμα. 

Σιγά μην ασχοληθεί ο εισαγγελέας με τέτοια. Αλλά άντε και πες και έδωσε την άδεια. Τι θα κάνεις? θα πας να τον βρεις και να του πεις να σε πληρώσει? Μπορεί να σου πει χίλιαδύο πράγματα αυτός. Απ' το ότι δεν στην έκανε αυτός τη ζημιά αλλά προϋπήρχε και ψάχνεις τρόπο να την φτιάξεις τζάμπα μέχρι "και εγώ να στην έκανα δε σου πληρώνω τίποτα, τράβα δικαστικά άμα θέλεις"

Δημοσ.

Πάντως σε διπλανό χωριό από εκεί που με χτύπησαν πάτησαν προχθές τον Βρετανό και την οικογένεια του και φύγανε. Αυτά για να λέμε για τον πολιτισμό των μόνιμων κατοίκων Χαλκιδικής. Κι εγώ σπίτι έχω από εκεί κρατάω αλλά ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο. Μηχανάκι από τα 9 και αμάξι με πληρωμένο δίπλωμα και χωρίς ασφάλεια.

Και φυσικά οι τοπικοί αστυνομικοί δε σταματάνε ποτέ αμάξι περιοχής μόνο ξένα. Λες και ο Χ ψ ζ της περιοχής τσιπούρα δε πίνει στο καφενείο από το πρωί γκαζοζες πίνει.

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω από την άλλη να καταλαβω τι ζορι τραβανε και δε δεχονται ότι φταινε. Λες και θα τα βαλουν από την τσεπη τους. Ρε μεγαλε πληρωνεις τοσα λεφτα σε ασφαλεια γι αυτόν ακριβως το λογο.

Τυπος βγαινει από στοπ και με βρισκει στο πισω δεξι φτερο και στη ροδα. Μου λεει ναι ενταξει φταιω παρε το τηλεφωνο μου να τα κανονίσουμε. Του λεω κατσε ρε φιλε θα φωνάξουμε τροχαια και ασφαλιστικες για να μην ψαχνόμαστε κλπ κλπ. Συν τις αλλοις κατσε ρε μεγαλε δε σε ξερω και από χθες να σε εμπιστευτω. Ε με το που ειπα να ερθουν ασφαλιστικες μου αρχιζει τα με ταλαιπωρεις τωρα και να δεις τωρα θα σε βγαλω ότι φταις εσυ και δε σου κανω δηλωση και τα σχετικα.

Εννοείται ότι αλλαξε μετα τη δηλωση γιατι του ειπε η ασφαλιστικη ρε μεγαλε από στοπ βγηκες μη μιλας.

Θέλω να πω ότι η οδηγηση περιλαμβανει και την πιθανοτητα να κανεις καποιο λαθος και να βρεις τον μπροστινο σου ή να χτυπήσεις κάποιον στο παρκάρισμα. Δε μιλαω εννοείται για περιπτώσεις του να πηγαίνεις με 200 η να εχεις κατεβασει μια καβα και μετα να πιανεις το τιμονι. Οποτε επειδη κανεις δεν είναι τελειος, ας σταματήσουμε να εχουμε κομπλεξ του τυπου εγω αποκλείεται να φταιω και τα σχετικα. Η να χτυπάμε αλλον και επειδή δεν είναι εκει να την κοπανάμε. Ρε κερατα πληρωνεις μια υπηρεσια για να σε καλυπτει ακριβως από τέτοιες καταστασεις. Πες ναι φιλε μου εκανα λαθος συγνωμη που σου χαλασα την περιουσια που με τοσο κοπο απεκτησες, σου κανω τη δηλωση και παμε ολοι στην ευχη του θεου.

Δυστυχως είναι θεμα παιδειας το ότι δε σεβεσαι την περιουσια του αλλου. Κατι που φοβάμαι πως δεν αλλαζει. 

Προσπαθω παντα να φυλαω το αμαξι μου οσο περισσοτερο γινεται και ελπιζω σε καποια στραβη να πεσω να ευσυνειδητο ανθρωπο που θα ακολουθησει ολες τις πρέπουσες διαδικασιες.

Και όπως ακριβως θελω να μου φερονται ετσι οφειλω να φερομαι και εγω.

Σιγουρα τα αμαξια και οι μηχανες είναι κομματια σιδερα και φτιαχνονται, σε αντιθεση με τη γαιδουρια και το σταρχιδισμο των συνανθρωπων μας.

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Xacti είπε

Απ' ότι ξέρω οι ασφαλιστικές δεν αποζημιώνουν αν η ζημιά έχει γίνει μέσα σε πάρκινγκ. Δεν ξέρω αν η δικιά σου ή του άλλου το έχετε σαν έξτρα κάλυψη, αν υπάρχει τέτοιο πράγμα. 

Αποζημιώνουν κανονικά εφόσον η ζημιά έγινε από άλλο αυτοκίνητο…

Δεν σε αποζημιώνουν μόνο αν η ζημιά έγινε από το ίδιο το παρκινγκ…

Πχ έδωσες τα κλειδιά… πήγαν να στο παρκάρουν και στο κτύπησαν στην κολώνα… ή Έπεσε μια λάμπα του παρκινγκ και σου χτύπησε το καπό…

Τότε αποζημιώνεσαι από την ασφαλιστική εταιρία που ασφαλίζει υποχρεωτικά όλο τον χώρο του παρκινγκ…

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Αποζημιώνουν κανονικά εφόσον η ζημιά έγινε από άλλο αυτοκίνητο…

Δεν σε αποζημιώνουν μόνο αν η ζημιά έγινε από το ίδιο το παρκινγκ…

Πχ έδωσες τα κλειδιά… πήγαν να στο παρκάρουν και στο κτύπησαν στην κολώνα… ή Έπεσε μια λάμπα του παρκινγκ και σου χτύπησε το καπό…

Τότε αποζημιώνεσαι από την ασφαλιστική εταιρία που ασφαλίζει υποχρεωτικά όλο τον χώρο του παρκινγκ…

Αν εχει γινει μεσα σε ιδιωτικο χωρο απο άλλο αμάξι;

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, sarpan είπε

Εγω δεν μπορω από την άλλη να καταλαβω τι ζορι τραβανε και δε δεχονται ότι φταινε. Λες και θα τα βαλουν από την τσεπη τους. Ρε μεγαλε πληρωνεις τοσα λεφτα σε ασφαλεια γι αυτόν ακριβως το λογο.

είναι ο εγωισμός ρε φίλε. Ξέρεις πολλούς ανθρώπους που να παραδέχονται με τη μια ότι φταίνε σε κάτι;

Εγώ όσο περιστατικά θυμάμαι που κάποιος έκανε μια γκάφα (όχι αποκλειστικά στην οδήγηση), πάντα του έφταιγε κάτι άλλο.

Παντού έτσι γίνεται.

Παίρνει κάποιος δάνειο και καταχρεώνεται, φταίει η τράπεζα που το έδωσε.

Θα γίνει κανένα ατύχημα επειδή ο οδηγός είναι ούγκανος, θα φταίει το σημείο που είναι "καρμανιόλα".

Για τα στραβά στη χώρα, φταίνε οι πολιτικοί και οι άλλοι που τους ψηφίζουν....

Οι άνθρωποι δε παραδέχονται εύκολα τα λάθη τους

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

είναι ο εγωισμός ρε φίλε. Ξέρεις πολλούς ανθρώπους που να παραδέχονται με τη μια ότι φταίνε σε κάτι;

Εγώ όσο περιστατικά θυμάμαι που κάποιος έκανε μια γκάφα (όχι αποκλειστικά στην οδήγηση), πάντα του έφταιγε κάτι άλλο.

Παντού έτσι γίνεται.

Παίρνει κάποιος δάνειο και καταχρεώνεται, φταίει η τράπεζα που το έδωσε.

Θα γίνει κανένα ατύχημα επειδή ο οδηγός είναι ούγκανος, θα φταίει το σημείο που είναι "καρμανιόλα".

Για τα στραβά στη χώρα, φταίνε οι πολιτικοί και οι άλλοι που τους ψηφίζουν....

Οι άνθρωποι δε παραδέχονται εύκολα τα λάθη τους

Συμφωνω αλλα υπαρχουν περιπτώσεις οπου ο εγωισμος δεν μπορει να υφίσταται.

Παρκαρεις και χτυπας μπρος πισω τα αμαξια. Ε δε γινεται να σου φταιει άλλος. Ανοίγεις την πορτα και κοπανας το διπλανο αμαξι. Ε δε γινεται να σου φταιει άλλος.

Η το πιο χαρακτηριστικο παράδειγμα, αυτό των ταξιτζήδων οπου σε περιπτωση ατυχήματος θα σου κανουν αρνητικη δηλωση ακομα και να εχουν περασει με κοκκινο.

Αυτό δεν είναι εγωισμος. Είναι η μαλακια που μας δερνει. Και η κουτοπονηριά ότι θα τα φορτωσω αλλου να προσπαθήσω να φτιαξω εγω τη δικη μου ζημια τζαμπα ασχετα με το αν φταιω η όχι. Και ο άλλος ο δύσμοιρος ας τραβιέται. 

Εχω παρκαρει το αμαξι μου χθες πειραια και γυρνώντας να το παρω βρισκω στο καπο μια σταμπα σαν από χωματα???, σοκολατα??? δεν ξερω. Το ειχε χτυπησει ο ηλιος και ειχε ξεραθει κιολας. Καθομουν κανα 5λεπτο με νερο και απαλες κινησεις με πανακι να το βγαλω. Αυτος που το εκανε ποσο γυφτος μπορει να είναι δηλαδή? Που σε ενοχλησε το αυτοκινητο μου ρε ανθρωπε να μου το λερωσεις με το ετσι θελω? Και κατά πασα πιθανοτητα είναι ο ιδιος που μπορει να καλεσει την αστυνομια αν τα νερα του γειτονα περνανε στο μπαλκονι του.

Δεν ξερεις πως εχει αποκτησει ο άλλος το αυτοκινητο του, τη μηχανή του, το ποδηλατο του. Σεβασου την περιουσια των αλλων για ονομα του θεου και ζητα συγνωμη αν κανεις λαθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...