Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, adi32 είπε

Ποτέ παράλληλο παρκαρισμα 

Ενώ όταν σου σκάει ο άλλος τον κοτσαδόρο είναι καλά; Ή κάνει μπρος πίσω από για να βγει;

2 ώρες πριν, Hawk_K είπε

Στην παλιά μου δουλειά είχαν γίνει αυτά. Αλλά και στην παλιά και στην καινούργια, ήμουν και είμαι υποχρεωμένος να παρκάρω σε τέτοιο πάρκινγκ άρα δεν έχω επιλογή. απλά κάνω τον σταυρό μου και παρκάρω σε σημεία που μπορεί να μπει δίπλα αυτοκίνητο μόνο από την μία πλευρά.

Μπορείς να κάνεις pdr με 60€ στα δύο βαθουλώματα που λες αν θες.

Για την ιστορία, σήμερα μίλησα με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Μου λέει την ξέρει φατσικά την κυρία αλλά δε ξέρει κάτι άλλο, του είπα για την κάρτα μήπως δει χρεώσεις και βρούμε επίθετο μου είπε θα το δει αλλά δε νομίζει, του είπα να μου δώσει από την κάμερα το πρόσωπο της να πάω στο χωριό να ρωτήσω ή στην αστυνομία ή στα 2-3 ασφαλιστικά γραφεία που έχει και μου είπε αν φαίνεται αύριο. Αλλά δε νομίζει.

Εγώ ακόμα φυσάω και ξεφυσάω για τις εξαιρετικές διακοπές μου.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fylatos είπε

Ενώ όταν σου σκάει ο άλλος τον κοτσαδόρο είναι καλά; Ή κάνει μπρος πίσω από για να βγει;

Για την ιστορία, σήμερα μίλησα με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Μου λέει την ξέρει φατσικά την κυρία αλλά δε ξέρει κάτι άλλο, του είπα για την κάρτα μήπως δει χρεώσεις και βρούμε επίθετο μου είπε θα το δει αλλά δε νομίζει, του είπα να μου δώσει από την κάμερα το πρόσωπο της να πάω στο χωριό να ρωτήσω ή στην αστυνομία ή στα 2-3 ασφαλιστικά γραφεία που έχει και μου είπε αν φαίνεται αύριο. Αλλά δε νομίζει.

Υπάρχουν πολλά ζώα που έχουν κοτσαδωρο επίτηδες για αυτές τις δουλειές. 

Αλλά το παράλληλο παρκαρισμα είναι συνήθως σε χώρους όπου μπαινοβγαινουν συνέχεια δίπλα σου και πολλές φορές ανοίγουν πόρτες και οι άλλοι επιβάτες που μπορεί να είναι παιδάκια γέροι κλπ οπότε είναι πιο πιθανό να σου κάνουν ζημιές 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Hawk_K είπε

Σε διαφορετικούς βαθμούς αυτά συμβαίνουν σε πολλούς (αν όχι σε όλους), στο λέω γιατί πάντα νομίζουμε ότι είμαστε οι γκαντέμηδες, στον εαυτό μου τα ίδια λέω. 

Προσωπικά τόσο χροντρή ζημιά δεν έχω πάθει, αλλά έχω 2 χτυπηματάκια σε 2 πόρτες από ανοίγματα πόρτας διπλανού αυτοκινήτου σε παράλληλο παρκάρισμα. Τα οποία μου τα έκαναν μέσα στο πρώτο εξάμηνο που είχα το αμάξι και ακόμη τα βλέπω και εκνευρίζομαι (το έχω 3 χρόνια). Είναι μικρά αλλά εγώ που ξέρω που είναι τα βλέπω αν θέλω. Επίσης, έχω σημάδι πιαθνότατα από εξάτμιση μηχανής στον πίσω προφυλακτήρα, το οποίο με αφορμή μαι ζημιά που έκανα μόνος μου, μάλλον θα το βάψω και εκείνο το σημείο. 

Και το πλέον εξοργιστικό, αλλά ευτυχώς μερικά έφυγαν με χρήση αλοιφής, γρατζουνιές από άτομα που περνάνε στο πάρκινγκ της δουλειάς ανάμεσα σπό τα αυτοκίνητα. Γρατζουνιές από τσάντα, ρολόγια κτλ. Πλέον το παρκάρω σε σημείο που δεν περνάει άνθρωπος. Και δεν είναι οδηγοί που παρκάρουν δίπλα, είναι άτομα που περνάν για να κόψουν δρόμο και να μην παν κάπως πιο ορθολογικά ας το πω έτσι. 

Εδώ βλεπεις ποδήλατα και μηχανάκια σε 10 μέτρα άνοιγμα δρόμου να πηγαίνουν στα 20 εκατοστά απο τα αυτοκίνητα. Ή πεζούς με σακούλες στα χέρια που πάνε μέσα στον δρόμο να περπατήσουν διπλα στα 20 εκατοστά απο τα αμάξια με το πεζοδρόμιο ακριβώς δίπλα.

• Like 2
Δημοσ.

Για τις γρατζουνιές δεν μπορώ να πω ότι "καίγομαι".

Όχι γιατί δεν με νοιάζει η περιουσία μου αλλά γιατί αν διορθώσω όσες υπάρχουν σήμερα....σε μια εβδομάδα θα υπάρχουν άλλες νέες. Έχω αρκετά άγχη δεν μπορώ να έχω και για τα σίδερα.

Όταν είχα πάρει τον κουβά μου προ 15ετίας μιλάμε αν έβλεπα την παραμικρή γρατζουνιά παίζει και να μην κοιμόμουν το βράδυ μέχρι να την φτιάξω. Μια, δυο, πέντε, δέκα Ε ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.

Πέρσι μου παραχωρήθηκε από τη δουλειά μου μια σουηδέζα ζηλευτή (xc60 t5) για μερικούς μήνες. Ε τον πρώτο μήνα μόνο τρίλιζα δεν είχαν παίξει επάνω. 

Είμαι σε αναζήτηση νέου οικογενειακού οχήματος αλλά σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Γιατί με ξέρω και λογικά θα το έχω κλειδωμένο στο πάρκινγκ και θα κυκλοφορώ με τους διαθέσιμους καταπονημένους κουβάδες.

• Like 1
Δημοσ.

Και φυσικά όπως περίμενα, ο μαγαζάτορας ξέρει ποια είναι κι απλά παίζει τον μ..κα

Και δεν είναι και καλός ψεύτης. Επίσης ακόμα περιμένω να μου δώσει την καταγραφή της κάμερας.

Θα τον μαυρίσω κι εγώ και οι γνωστοί μου που είμασταν μαζί στο τραπέζι σε όλα τα μέσα αξιολόγησης μπας και καταλάβει.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, fylatos είπε

Δεν έχω βαθουλώματα, έχω 2 σημεία που έχει ψιλοφύγει το χρώμα. Σε πόρτα βάψιμο δεν αξίζει για τέτοια μικρή ζημιά.

Πάντως και εγώ με τις γραντζουνιές έχω πάψει να πολυασχολούμαι, είναι μεγάλη ψυχική φθορά δυστυχώς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Hawk_K είπε

Δεν έχω βαθουλώματα, έχω 2 σημεία που έχει ψιλοφύγει το χρώμα. Σε πόρτα βάψιμο δεν αξίζει για τέτοια μικρή ζημιά.

Πάντως και εγώ με τις γραντζουνιές έχω πάψει να πολυασχολούμαι, είναι μεγάλη ψυχική φθορά δυστυχώς.

Κι εγώ είπα ότι δε θα ασχολούμαι, αλλά μια εβδομάδα μετά έχω ένα αυτοκίνητο που με το ζόρι κλείνω την πόρτα.

Το αστείο είναι ότι πρόκειται για αυτοκίνητο βόλτας (ένα mx-5 είναι), οπότε όσο να πεις το είχα πολύ προσεγμένο. Μάλιστα την ημέρα που έγινε το ατύχημα το είχα περάσει γυαλιστικο και κερί. Να γυαλίζει όταν σέρνουν το αμάξι τους πάνω του.

Επεξ/σία από fylatos
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, fylatos είπε

Και φυσικά όπως περίμενα, ο μαγαζάτορας ξέρει ποια είναι κι απλά παίζει τον μ..κα

Και δεν είναι και καλός ψεύτης. Επίσης ακόμα περιμένω να μου δώσει την καταγραφή της κάμερας.

Θα τον μαυρίσω κι εγώ και οι γνωστοί μου που είμασταν μαζί στο τραπέζι σε όλα τα μέσα αξιολόγησης μπας και καταλάβει.

Ενημέρωσε τον πρώτα μπας και τον νοιάζει η εικόνα του στις αξιολογήσεις και σου δώσει άμεσα τα στοιχεία.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, fylatos είπε

Κι εγώ είπα ότι δε θα ασχολούμαι, αλλά μια εβδομάδα μετά έχω ένα αυτοκίνητο που με το ζόρι κλείνω την πόρτα.

Το αστείο είναι ότι πρόκειται για αυτοκίνητο βόλτας (ένα mx-5 είναι), οπότε όσο να πεις το είχα πολύ προσεγμένο. Μάλιστα την ημέρα που έγινε το ατύχημα το είχα περάσει γυαλιστικο και κερί. Να γυαλίζει όταν σέρνουν το αμάξι τους πάνω του.

ΦΙλε και 20ετίας αμάξι αν έχει ςκαι το προσέχεις επειδή έτσι σου αρέσει θα σε πονέσει. Εντάξει εσύ δεν γίνεται να κάνεις τα στραβά μάτια με τέτοια ζημιά. 
Απλά με μικρό χτυπήματ ακαι γρατζουνιές πλέον δεν αξίζει, μακάρι να ένιωθαν όλοι και να ήταν όλα τέλεια χωρίς βάρβαρους στους δρόμους.

Αν ήταν γνωστοί του μαγαζάτωρα δύσκολα θα βγάλεις άκρη πιστεύω, θα θέλει να τους καλύψει.

Δημοσ.

Τυχαία έπεσα πάνω στο θέμα. Μου έχει τύχει και σε μένα και θυμάμαι είχα γίνει Τούρκος από τα νεύρα (και λίγο ρεζίλι στην τότε κοπελιά μου). 

Να πω μόνο μπράβο για την ψυχραιμία (κατά το δυνατό) και για τις συμβουλές που δίνονται. Ας μη γίνει η αναισθησία κάποιων να χάσουμε εμείς τη δικιά μας (ξέρω, δύσκολο να το λες σε κάποιον που έχει πάθει τη ζημιά, το λέω με κάθε συμπάθεια).

Δημοσ.

Update: μίλησα ξανά με τον μαγαζάτορα, μου είπε δεν είναι τακτικοί πελάτες αλλά ξέρει την παρέα και θα προσπαθήσει να τους βρει. Τον πίεσα αλλά τουλάχιστον φαίνεται να θέλει να συνεργαστεί. Έπειτα πρέπει αυτή που έπεσε πάνω μου να το παραδεχτεί, πράγμα δύσκολο, αλλά επειδή έχει γίνει ζημιά ενδέχεται να κινηθώ νομικά, μάρτυρες έχω άλλωστε.

Μακάρι να βρω το αυτοκίνητο.

1 ώρα πριν, callahan είπε

Τυχαία έπεσα πάνω στο θέμα. Μου έχει τύχει και σε μένα και θυμάμαι είχα γίνει Τούρκος από τα νεύρα (και λίγο ρεζίλι στην τότε κοπελιά μου). 

Να πω μόνο μπράβο για την ψυχραιμία (κατά το δυνατό) και για τις συμβουλές που δίνονται. Ας μη γίνει η αναισθησία κάποιων να χάσουμε εμείς τη δικιά μας (ξέρω, δύσκολο να το λες σε κάποιον που έχει πάθει τη ζημιά, το λέω με κάθε συμπάθεια).

Λίγο ρεζίλι στη δικιά μου έγινα κι εγώ αλλά νομίζω κατάλαβε μετά ότι οι φωνές μέσα στο αμάξι δεν ήταν για αυτή αλλά για την πόρτα που δε κλείνει (επικό γσταυριδι)

Δημοσ.

Γιά μένα όσο μπορεις κυνηγα το. Περισσότερο για το ηθικό κομμάτι πάρα για οτιδήποτε άλλο. Με τον κάθε ελληναρα μ.....α που κάνει και μπουλινκ για να εξαφανιστεί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα το δικο μου το επισκευασα μονος μου . Ο προφυλακτηρας ειχε φαει μια γερη  και επαιζε - Μη σου τυχει και ζωο με αγροτικο να κανει πισω με φορα σου βαζει και ολο το καπο μεσα  . Σκ@τα φαγητο στη ταβερνα  προτιμω 1 χλμ παρκαρισμα μακρια και να  πηγαινω με τα ποδια 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Σκ@τα φαγητο στη ταβερνα  προτιμω 1 χλμ παρκαρισμα μακρια και να  πηγαινω με τα ποδια

Συμφωνώ αλλά δεν παλεύεται η γκρίνια της γυναίκας  που θέλει να παρκάρεις μπροστά  στην πόρτα... σε ένα μικρό  κενό ανάμεσα  από δύο πανάρχαια  Ντάτσουν βαμμένα  με ντουκοχρωμα...

Δημοσ.

Ανοιγεις τη πορτα τη πετας εξω πας παραπανω και να περιμενει  :P

20 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Συμφωνώ αλλά δεν παλεύεται η γκρίνια της γυναίκας  που θέλει να παρκάρεις μπροστά  στην πόρτα... σε ένα μικρό  κενό ανάμεσα  από δύο πανάρχαια  Ντάτσουν βαμμένα  με ντουκοχρωμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...