fylatos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Θα μιλήσω αύριο με τον ιδιοκτήτη Δεν βρίσκω άκρη πάντως στη χώρα που ζούμε παιδιά. Είναι φοβερό αυτό που γίνεται και η ασυδοσία όλων. Την προηγούμενη φορά το πήρα σχετικά χαλαρά σήμερα χαλαστηκα πολύ γιατί είναι μεγάλη ζημιά. Πρέπει να ξηλώθηκε προφυλακτήρας στον άλλο δε παίζει να μη το είδε. Δε ξέρω ποια είναι η λύση να είσαι σε μαγαζί που έχεις οπτική επαφή και μόνο με το αμάξι; Δε γίνεται αυτό. (Επίσης χέστηκε λέω τώρα ο χωριάτης για τις αξιολογήσεις και σιγά μην χαλάσει σχέσεις με συγχωριανό για εμένα). Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από fylatos
panoskatos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Στις 3/8/2019 στις 11:02 ΠΜ, Γιαούρτι είπε τα ασφάλιστρα ανεβαίνουν με την πρώτη ζημιά που θα κάνεις; εγώ πχ δεν έχω απασχολήσει ποτέ την ασφαλιστική μου, αν χτυπήσω κάποιον θα ανέβουν τα ασφάλιστρα στην επόμενη ανανέωση; Όχι δεν ανεβαίνουν.
adi32 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, fylatos είπε Κι επειδή είμαι ο πιο γκαντεμης άνθρωπος προφανώς στην ιστορία της ανθρωπότητας σε άλλο κωλοχωρι της Χαλκιδικής μου έφαγαν μόλις πόρτα φτερό πίσω φτερό προφυλακτήρα. Επίσης η πόρτα δε κλείνει (έσυρε το αμάξι στα πλάγια από πίσω προς τα μπρος και η πόρτα μου είναι σε λάθος θέση). Φυσικά έφυγε οποίο ζώο το έκανε και το μαγαζί στου οποίου το ιδιωτικό πάρκινγκ έγινε δεν έχει κάμερες και μου είπε ότι θα δει αν ξέρει τους πελάτες (3 παρέες ήμασταν σε ένα τεράστιο πάρκινγκ) και θα με πάρει αύριο. Γιατί αν είσαι γκαντεμης και δεν μπορείς να έχεις τίποτα καλό και προσεγμένο δε μπορείς τέλος. Ξέρει κανείς τι παίζει σε αυτές τις φάσεις; Έχει χαλάσει ο μεντεσές ή απλά στραβωσε η πόρτα; 3 αυτοκίνητα σε τεράστιο πάρκινγκ και έπεσε πάνω σου? Λογικά κάποιο ζώο έκανε χειρόφρενα και 8αρια. Το πρόβλημα της κοινωνίας μας είναι η γαϊδουριά. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο πέρα από τον εαυτό του. Πως θα κάνει τη δουλειά του, το χαβαλέ του και ας πάνε να πνίγουν οι άλλοι. Θα παρκάρω όπου βρω ακόμα και αν σε κλείσω, κοπανισω αρκεί να μην περπατήσω, θα καπνίζω στη μουρη του παιδιού σου αρκεί να κάνω το κέφι μου, θα σου κλέψω τη σειρά αρκεί να μην περιμένω, θα έχω το σκυλί να γαυγίζει μέρα νύχτα, θα ξέρω ότι ο γείτονας είναι εγκληματίας, ανώμαλος κλπ αλλά δε βαριέσαι χεστηκα.... Οσο αυτοί οι γάιδαροι μένουν ατιμώρητοι τόσο παίρνουν θάρρος και πληθαίνουν γιατί και οι υπόλοιποι λέμε αστον μωρέ δε βαριέσαι Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από adi32 5
Alxnks Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, fylatos είπε Θα μιλήσω αύριο με τον ιδιοκτήτη Δεν βρίσκω άκρη πάντως στη χώρα που ζούμε παιδιά. Είναι φοβερό αυτό που γίνεται και η ασυδοσία όλων. Την προηγούμενη φορά το πήρα σχετικά χαλαρά σήμερα χαλαστηκα πολύ γιατί είναι μεγάλη ζημιά. Πρέπει να ξηλώθηκε προφυλακτήρας στον άλλο δε παίζει να μη το είδε. Δε ξέρω ποια είναι η λύση να είσαι σε μαγαζί που έχεις οπτική επαφή και μόνο με το αμάξι; Δε γίνεται αυτό. (Επίσης χέστηκε λέω τώρα ο χωριάτης για τις αξιολογήσεις και σιγά μην χαλάσει σχέσεις με συγχωριανό για εμένα). Σε πάρκινγκ μαγαζιού ήσουν; Φαγητό/ποτό; Μήπως ήταν και πιωμενος αυτός που το έκανε. Απορία....συναγερμό δεν έχεις; Με τέτοια ζημιά που περιγράφεις δεν μπορεί να μην είχε βαρεθεί ο συναγερμός. Και θα πρότεινα με τηλεειδοποιηση (πολύ φθηνοί πια), οπότε θα είχες ειδοποιηθεί κι εσύ άμεσα με το κοντρολακι και θα είχες βγει έξω αυξάνοντας πάρα πολύ τις πιθανότητες να τον πιάσεις στα πράσα. Αυτή είναι και μια λύση που ρώτησες.
emperor4her Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Στις 3/8/2019 στις 11:05 ΠΜ, slk200gr είπε Ναι νομίζω 10% Για ζημιές μικρές 50 100 ευρώ καλύτερα να τα πληρώσεις νομιζω οτι πλεον εδω και κατι χρονια δεν ισχυει αυτο.. παλια ίσχυε νομιζω αλλα οχι πλεον.. 1
slk200gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, emperor4her είπε νομιζω οτι πλεον εδω και κατι χρονια δεν ισχυει αυτο.. παλια ίσχυε νομιζω αλλα οχι πλεον.. μόνο μία φορά έκανα στη ζωή μου δήλωση ,ήταν πριν από πάρα πολλά χρόνια , μάλλον έχω χάσει πολλά επεισόδια😊
fylatos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Alxnks είπε Σε πάρκινγκ μαγαζιού ήσουν; Φαγητό/ποτό; Μήπως ήταν και πιωμενος αυτός που το έκανε. Απορία....συναγερμό δεν έχεις; Με τέτοια ζημιά που περιγράφεις δεν μπορεί να μην είχε βαρεθεί ο συναγερμός. Και θα πρότεινα με τηλεειδοποιηση (πολύ φθηνοί πια), οπότε θα είχες ειδοποιηθεί κι εσύ άμεσα με το κοντρολακι και θα είχες βγει έξω αυξάνοντας πάρα πολύ τις πιθανότητες να τον πιάσεις στα πράσα. Αυτή είναι και μια λύση που ρώτησες. Άμα σου πω ότι σε ένα μαγαζί με 2 αμάξια σε ένα ορεινό ιδιόκτητο χώρο δεν μπήκα καν στον κόπο θα πεις ότι είμαι μλκς και θα έχεις και δίκιο. Η ζημιά έγινε από το αμάξι μπαίνοντας στη θέση. Έχει φορά από πίσω προς τα μπρος. Ο μαγαζατορας σφυρίζει αδιάφορα πάντως για την ώρα. Σκέφτομαι να κάνω μήνυση κατά άγνωστου και να ζητήσω και την κάμερα που έχει μέσα στο μαγαζί που φαίνεται η παρέα. Δεν έχει κάμερα στο πάρκινγκ. Πάντως έχω φάει μεγάλη πίκρα 3 ώρες πριν, adi32 είπε 3 αυτοκίνητα σε τεράστιο πάρκινγκ και έπεσε πάνω σου? Λογικά κάποιο ζώο έκανε χειρόφρενα και 8αρια. Το πρόβλημα της κοινωνίας μας είναι η γαϊδουριά. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο πέρα από τον εαυτό του. Πως θα κάνει τη δουλειά του, το χαβαλέ του και ας πάνε να πνίγουν οι άλλοι. Θα παρκάρω όπου βρω ακόμα και αν σε κλείσω, κοπανισω αρκεί να μην περπατήσω, θα καπνίζω στη μουρη του παιδιού σου αρκεί να κάνω το κέφι μου, θα σου κλέψω τη σειρά αρκεί να μην περιμένω, θα έχω το σκυλί να γαυγίζει μέρα νύχτα, θα ξέρω ότι ο γείτονας είναι εγκληματίας, ανώμαλος κλπ αλλά δε βαριέσαι χεστηκα.... Οσο αυτοί οι γάιδαροι μένουν ατιμώρητοι τόσο παίρνουν θάρρος και πληθαίνουν γιατί και οι υπόλοιποι λέμε αστον μωρέ δε βαριέσαι Απλά ήθελε να παρκάρει κοντά στο μαγαζί που είχε θέση για δύο αμάξια και να μην περπατήσει και το σφηνώσε. Δίπλα είχε άδειο πάρκιγκ 30 αυτοκινήτων και παραδίπλα το χάος σε πάρκινγκ.
donblunts Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 51 λεπτά πριν, fylatos είπε Άμα σου πω ότι σε ένα μαγαζί με 2 αμάξια σε ένα ορεινό ιδιόκτητο χώρο δεν μπήκα καν στον κόπο θα πεις ότι είμαι μλκς και θα έχεις και δίκιο. Η ζημιά έγινε από το αμάξι μπαίνοντας στη θέση. Έχει φορά από πίσω προς τα μπρος. Ο μαγαζατορας σφυρίζει αδιάφορα πάντως για την ώρα. Σκέφτομαι να κάνω μήνυση κατά άγνωστου και να ζητήσω και την κάμερα που έχει μέσα στο μαγαζί που φαίνεται η παρέα. Δεν έχει κάμερα στο πάρκινγκ. Πάντως έχω φάει μεγάλη πίκρα Απλά ήθελε να παρκάρει κοντά στο μαγαζί που είχε θέση για δύο αμάξια και να μην περπατήσει και το σφηνώσε. Δίπλα είχε άδειο πάρκιγκ 30 αυτοκινήτων και παραδίπλα το χάος σε πάρκινγκ. Ω ρε φίλε τι τραβάς. Τόση ώρα διαβάζω και απορώ με την ψυχραιμία σου. Σε ένα ποσοστό σε νιώθω, Καθώς μέσα σε 3 μήνες που έχω το αυτοκίνητο, εχω μανουριάσει 2 φορές για σημάδια που έφυγαν με καθάρισμα (ευτυχώς) και άλλη μία τροχαία/ασφαλιστική. Η ανικανότητα των οδηγών στις μέρες μας είναι εξωφρενική. Ας μην σχολιάσω για τους νέους και τους ηλικιωμένους δολοφόνους.
fylatos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, donblunts είπε Ω ρε φίλε τι τραβάς. Τόση ώρα διαβάζω και απορώ με την ψυχραιμία σου. Σε ένα ποσοστό σε νιώθω, Καθώς μέσα σε 3 μήνες που έχω το αυτοκίνητο, εχω μανουριάσει 2 φορές για σημάδια που έφυγαν με καθάρισμα (ευτυχώς) και άλλη μία τροχαία/ασφαλιστική. Η ανικανότητα των οδηγών στις μέρες μας είναι εξωφρενική. Ας μην σχολιάσω για τους νέους και τους ηλικιωμένους δολοφόνους. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει καμία ψυχραιμία αλλά και τι να κάνω; Οι μεντεσέδες στις πόρτες αυτοκινήτων ξέρετε αν ρυθμίζονται; Η πόρτα έχει βγει ουσιαστικά έξω και μπροστά κατά μισό με ένα εκατοστό ανάλογα με το από πού την κοιτάς. Λογικά πάει για άλλαγμα πάντως γιατί έχει φάει και το χερούλι που δε νομίζω ότι στοκαρεται βάφεται. Επίσης επειδή έχει μπει μέσα το νεύρο από το φτερό ξέρετε αν φτιάχνεται με σφυριλατηση ή αν θέλει άλλαγμα και αυτό; Θα ψάξω να βρω στο χρώμα μου μπας και βρω.
fylatos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, ciyo είπε γενικα η ελληνική κοινωνια ειναι ατομιστική, ο καθενας κοιταει τον εαυτο του αντε το πολυ μεχρι την οικογενεια του. Δεν είχα χάσει την πίστη μου εντελώς μέχρι που με τράκαραν 2 φορές σε 10 μέρες παρκαρισμένο και έφυγαν. #Truestory 1
The_Judas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα με έχουν χτυπήσει άπειρες φορές στο παρκάρισμα. Παντού γρατζουνιές έχει το αυτοκίνητο γύρω γύρω και μικρές λακούβες στις γωνίες. Μου έχουν σπάσει επίσης 3-4 φορές τον καθρέφτη οδηγού-συνοδηγού. Πλέον έχω γίνει εξπερ στην αλλαγή καθρέφτη. Ευτυχώς βρίσκω συμβατούς με 25-30 ευρώ. Εννοείται ότι κανένας ποτέ δεν σταμάτησε... Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από The_Judas 1
fylatos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, The_Judas είπε Εμένα με έχουν χτυπήσει άπειρες φορές στο παρκάρισμα. Παντού γρατζουνιές έχει το αυτοκίνητο γύρω γύρω και μικρές λακούβες στις γωνίες. Μου έχουν σπάσει επίσης 3-4 φορές τον καθρέφτη οδηγού-συνοδηγού. Πλέον έχω γίνει εξπερ στην αλλαγή καθρέφτη. Ευτυχώς βρίσκω συμβατούς με 25-30 ευρώ. Εννοείται ότι κανένας ποτέ δεν σταμάτησε... Έχω δώσει τα λεφτά σε πάρκινγκ στη Θεσσαλονίκη για να μη συμβαίνει αυτό αλλά εκτός πόλης δεν υπάρχει αυτό σαν λύση. Η μόνη λύση είναι να πάψει ο κόσμος να φέρεται σαν γαϊδούρι (προσβάλλω τα γαϊδουράκια)
Hawk_K Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Σε διαφορετικούς βαθμούς αυτά συμβαίνουν σε πολλούς (αν όχι σε όλους), στο λέω γιατί πάντα νομίζουμε ότι είμαστε οι γκαντέμηδες, στον εαυτό μου τα ίδια λέω. Προσωπικά τόσο χροντρή ζημιά δεν έχω πάθει, αλλά έχω 2 χτυπηματάκια σε 2 πόρτες από ανοίγματα πόρτας διπλανού αυτοκινήτου σε παράλληλο παρκάρισμα. Τα οποία μου τα έκαναν μέσα στο πρώτο εξάμηνο που είχα το αμάξι και ακόμη τα βλέπω και εκνευρίζομαι (το έχω 3 χρόνια). Είναι μικρά αλλά εγώ που ξέρω που είναι τα βλέπω αν θέλω. Επίσης, έχω σημάδι πιαθνότατα από εξάτμιση μηχανής στον πίσω προφυλακτήρα, το οποίο με αφορμή μαι ζημιά που έκανα μόνος μου, μάλλον θα το βάψω και εκείνο το σημείο. Και το πλέον εξοργιστικό, αλλά ευτυχώς μερικά έφυγαν με χρήση αλοιφής, γρατζουνιές από άτομα που περνάνε στο πάρκινγκ της δουλειάς ανάμεσα σπό τα αυτοκίνητα. Γρατζουνιές από τσάντα, ρολόγια κτλ. Πλέον το παρκάρω σε σημείο που δεν περνάει άνθρωπος. Και δεν είναι οδηγοί που παρκάρουν δίπλα, είναι άτομα που περνάν για να κόψουν δρόμο και να μην παν κάπως πιο ορθολογικά ας το πω έτσι.
adi32 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 12 λεπτά πριν, Hawk_K είπε από ανοίγματα πόρτας διπλανού αυτοκινήτου σε παράλληλο παρκάρισμα. Ποτέ παράλληλο παρκαρισμα
Hawk_K Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, adi32 είπε Ποτέ παράλληλο παρκαρισμα Στην παλιά μου δουλειά είχαν γίνει αυτά. Αλλά και στην παλιά και στην καινούργια, ήμουν και είμαι υποχρεωμένος να παρκάρω σε τέτοιο πάρκινγκ άρα δεν έχω επιλογή. απλά κάνω τον σταυρό μου και παρκάρω σε σημεία που μπορεί να μπει δίπλα αυτοκίνητο μόνο από την μία πλευρά. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από Hawk_K
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα