Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, fylatos είπε

Έχω κάνει ζημιά σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στο παρελθόν, μικρή σχεδόν ανούσια, αλλά κατέβηκα και βρήκα τον ιδιοκτήτη κι αν δεν τον έβρισκα θα έπαιρνα την ασφαλιστική μου να τον βρει αυτή.

Επίσης, έχω κάνει σε όπισθεν ζημιά, ψιλοαμφιβολα αν έφταιγα ή όχι δεδομένου ότι είχα βάλει αλαρμ κλπ, αλλά μου είπαν ότι φταις, το αποδέχτηκα απλά και όμορφα, χωρίς φωνές, χωρίς φασαρία και έκανα φιλική.

Σήμερα έτρωγα όμορφα και ωραία σε μια ταβέρνα και είδα ένα αυτοκίνητο να παρκάρει σύριζα πίσω από το δικό μου. Πριν φύγω δεδομένου ότι πάρκαρε στα 5 εκατοστά με πολύ μανούβρα (κακώς δε σηκώθηκα να δω εκείνη τη στιγμή το τι έγινε, βέβαια δε θα έπαιζε ρόλο τελικά) είδα αν έχει γρατσουνια το αυτοκίνητο στον προφυλακτήρα.

Ο τύπος πίσω μου είχε τσαλακωμενη φουλ πινακίδα και με μια γωνιά μου έκανε μια βαθιά γρατσουνια βγάζοντας το χρώμα  σε έκταση μεγέθους 10 εκατοστών στον προφυλακτήρα.

Πήγα στο δίπλα μαγαζί που ειχε κάτσει, τον είδα του είπα με χτύπησες ελα να το δούμε, δεν είναι σημαντικό αλλά μπορώ να το φτιάξω με την ασφάλεια σου.

Σηκώθηκε φωνάζοντας δεν έκανα κάτι δε σε ακούμπησα, ρε γυναίκα τον ακούμπησα; Μπάμπη (κουμπάρε) τον ακούμπησα; Ήρθε με τα χίλια ζόρια, ήρθε και η γυναίκα του που αμφισβητούσε ότι με ακούμπησε ο Σουμάχερ της, τους έδειξα το χρώμα να κρέμεται από την πινακίδα τους, είπε μπορεί να είναι βρωμιά (πράσινη μεταλλική), τους έδειξα το σημείο που ήταν στο ίδιο ακριβώς ύψος. Τυχαία πέρασε η τροχαία από δίπλα, τους σταμάτησα, τα μάσησε λίγο αυτός, ειρωνεύτηκε λίγο και ο μπάτσος, που τον σταμάτησα για κάτι τόσο μικρό, που θα μπορούσε να μας γράψει αν είχε παράνομη στάθμευση στο μέρος, αλλά δεν είχε, που για μικρές ζημιές οι ασφαλιστικές δεν κάνουν κάτι. Συμφώνησε τελικά ο πίσω να υπογράψει φιλική δήλωση.

Ξεκινάω να γράφω, φεύγει ο μπάτσος (δεν του αξίζει ο χαρακτηρισμός αστυνομικός, δεν βοήθησε, δεν εξυπηρετήσε, απλά ειρωνία πούλησε μέχρι που ο συνάδελφος του είπε άσε το παιδί μπορεί να έχει δίκιο ας κάνουν φιλική), ξεκινάει αυτός, Θεσσαλονίκη μένεις; Δε σε έχουν χτυπήσει αλλού; Η γυναίκα του: γιατί το έχεις αυτό το χαρτί; Για να φορτώνεις ζημιές σου σε άλλους; Είναι δυνατόν να έχεις τέτοιο χαρτί (την φιλική δήλωση ατυχήματος);

Της εξηγώ ήρεμα ότι δε θα πληρώσει κάτι αλλά όπως και να έχει δε φταίω εγώ. Ξεκινάει ο κουμπάρος δεν είναι και σε τέλεια κατάσταση το αυτοκίνητο, ο πίσω να λέει ότι εμένα έχει γύρω γύρω πόσα, αν γίνεις πενήντα χρόνων δε θα νοιάζεσαι για αυτά, η γυναίκα εγώ την άποψη μου την είπα.

Όλα αυτά ενώ προσπαθώ να συμπληρώσω τη δήλωση. Αρχίζουν πάλι τελικά το αμάξι το παρκάρεις έξω; Ειρωνία...

Αρπάζομαι του λέω όταν γίνω 50 ελπίζω να μην τα έχω παρατήσει όλα, ότι αν θες πετά το αμάξι σου στο γκρεμό και να λες στους άλλους να κάνουν το ίδιο γιατί έτσι είναι, ότι έχω δικαίωμα να έχω σε καλή κατάσταση τα πράγματα μου. Μου λέει ειρωνικά αν φτάσεις 50 και σε νοιάζουν αυτά θα έχεις πρόβλημα, δε θέλω να το συνεχίσω βάζω μπρος και φεύγω. Τη Δευτέρα θα πάω να σκάσω 80€ στην paintbull.

Τον ευχαριστώ πολύ από καρδιάς που μου έφτιαξε το βράδυ.

Αν ποτέ χτυπήσετε κάποιον όσο λίγο κι αν είναι, κάντε τον κόπο να σκεφτείτε γιατί πληρώνετε ασφάλεια, ότι ο άλλος δεν σας το χρωστάει και κάντε μια δήλωση. Ίσως την επόμενη φορά να μην στριμωξετε το αμάξι σε σημείο που δε χωρά για να πιείτε καφέ πιο γρήγορα.

Εσείς τι θα κάνατε;

Το ζήτημα είναι ηθικό. 

Το να έχεις κάποιον να σε κοροϊδεύει μπροστά στην μούρη σου και να κάνει τον τσάμπα μαγκα είναι φοβερά εκνευριστικό. 

Απορώ με την ψυχραιμία σου. 

Προσωπικα θα τον έδερνα. 

• Like 1
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, konpat είπε

Σε μένα πότε δεν έχει τύχει να με κλείσουν τόσο πολύ σε παρκάρισμα , μου αφήνουν τουλάχιστον 1 μέτρο απόσταση μπρος-πίσω, δεξιά -αριστερά. Μάλλον εδώ στη επαρχία είναι πιο ευγενικοί οι άνθρωποι και δεν έχει σχέση ότι οδηγώ 4x4 αγροτικό. 

Χαχα τι μου θύμισες τώρα... οδηγούσα κανένα μήνα ένα παλιό Citroen που είναι "άγριο" από χτυπήματα κτλ και μια μέρα πάω να πάρω το Corsaki της μητέρας μου και παραλίγο να τρακάρω 2 φόρες βλέπουν μικρό αμάξι και πετάγονται δεν δίνουν σημασία καν χαχα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Klausx είπε

Χαχα τι μου θύμισες τώρα... οδηγούσα κανένα μήνα ένα παλιό Citroen που είναι "άγριο" από χτυπήματα κτλ και μια μέρα πάω να πάρω το Corsaki της μητέρας μου και παραλίγο να τρακάρω 2 φόρες βλέπουν μικρό αμάξι και πετάγονται δεν δίνουν σημασία καν χαχα.

Αν εννοεις τα αγροτικά, έχεις απόλυτο δίκιο, θεωρουν ότι λόγω μεγέθους   μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στο δρόμο. Άσε που μηχανάκια  και ποδήλατα δεν τα βλέπουν καθόλου. (να επισημάνω ότι είμαι η εξαίρεση)

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Alex2020 είπε

Το ζήτημα είναι ηθικό. 

Το να έχεις κάποιον να σε κοροϊδεύει μπροστά στην μούρη σου και να κάνει τον τσάμπα μαγκα είναι φοβερά εκνευριστικό. 

Απορώ με την ψυχραιμία σου. 

Προσωπικα θα τον έδερνα. 

Δεν είχα έναν είχα 2 αρχικά μετά ήρθε και ο κουμπάρος 3 + τον μπάτσο που δεν ήθελε να νοιαστεί.

Το βασικό επιχείρημα ήταν τώρα σε νοιάζει κάτι τέτοιο; Αν γίνεις 50 δε θα σε νοιάζει, το δικό μου αμάξι έχει πολλά έλα να δεις, δηλαδή εσένα δεν έχει πουθενά γρατσουνια; Γιατί έχεις τη δήλωση; Πας να τα φορτώσεις να στο φτιάξουμε; Καλά κουβαλάτε τέτοια χαρτια μαζί σας; Τι να σου πω αγόρι μου άμα σε νοιάζουν τέτοια θα είσαι δυστυχισμένος κλπ κλπ κλπ

Σε συνδυασμό με δεν πιστεύω ακόμα ότι το κάναμε εμείς (πράσινη μεταλλική μπογιά σε φλούδα να κρέμεται από την πινακίδα) μήπως έκανες όπισθεν κλπ κλπ κλπ.

Ε όταν έφτασα στο σημείο που ή θα ξεκινούσε το ξύλο ή θα έφευγα τους είπα μπράβο έτσι να είναι σε όλη τους τη ζωή και εις ανώτερα να χτυπήσουν άνθρωπο την επόμενη φορά και έφυγα.

Τσατισμένος, έχασα ένα βράδυ ύπνο αλλά δεν είμαι στο κρατητήριο τουλάχιστον.

• Like 4
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fylatos είπε

Δεν είχα έναν είχα 2 αρχικά μετά ήρθε και ο κουμπάρος 3 + τον μπάτσο που δεν ήθελε να νοιαστεί.

Το βασικό επιχείρημα ήταν τώρα σε νοιάζει κάτι τέτοιο; Αν γίνεις 50 δε θα σε νοιάζει, το δικό μου αμάξι έχει πολλά έλα να δεις, δηλαδή εσένα δεν έχει πουθενά γρατσουνια; Γιατί έχεις τη δήλωση; Πας να τα φορτώσεις να στο φτιάξουμε; Καλά κουβαλάτε τέτοια χαρτια μαζί σας; Τι να σου πω αγόρι μου άμα σε νοιάζουν τέτοια θα είσαι δυστυχισμένος κλπ κλπ κλπ

Σε συνδυασμό με δεν πιστεύω ακόμα ότι το κάναμε εμείς (πράσινη μεταλλική μπογιά σε φλούδα να κρέμεται από την πινακίδα) μήπως έκανες όπισθεν κλπ κλπ κλπ.

Ε όταν έφτασα στο σημείο που ή θα ξεκινούσε το ξύλο ή θα έφευγα τους είπα μπράβο έτσι να είναι σε όλη τους τη ζωή και εις ανώτερα να χτυπήσουν άνθρωπο την επόμενη φορά και έφυγα.

Τσατισμένος, έχασα ένα βράδυ ύπνο αλλά δεν είμαι στο κρατητήριο τουλάχιστον.

Δεν είπα ότι δεν έκανες το σωστό φίλε 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Alex2020 είπε

Δεν είπα ότι δεν έκανες το σωστό φίλε 

Το ξέρω κι εγώ παραλίγο ήμουν να πλακωθώ.

Δημοσ.

Γίδια... Κι εσυ επαισες σε κοπαδι ολόκληρο.

Θα μπορούσες να πάρεις διακριτικά τον πυροσβεστηρα και να του πεις, "Τωρα που το λες, σα μα εχεις δίκιο". "Καλα κανεις και δεν στεναχωριέσαι με μικροζημιές, γρατζουνιές και ασφαλιστικές. Μια αθώα γρατζουνιά έκανες, ας κανω κι εγώ μία στο καπό σου με τον πυροσβεστήρα κι όλα μελι γάλα... Να σβήσουμε τα πάθη βρε αδελφέ!"

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, EmpYristis είπε

Γίδια... Κι εσυ επαισες σε κοπαδι ολόκληρο.

Θα μπορούσες να πάρεις διακριτικά τον πυροσβεστηρα και να του πεις, "Τωρα που το λες, σα μα εχεις δίκιο". "Καλα κανεις και δεν στεναχωριέσαι με μικροζημιές, γρατζουνιές και ασφαλιστικές. Μια αθώα γρατζουνιά έκανες, ας κανω κι εγώ μία στο καπό σου με τον πυροσβεστήρα κι όλα μελι γάλα... Να σβήσουμε τα πάθη βρε αδελφέ!"

Δε θα τον ένοιαζε αλήθεια, το αμάξι ήταν σμπαραλι, αλλά όταν φτάσω 50 κι εγώ έτσι θα το έχω κατά την άποψη του. 

Στα 49 τελευταίο πλύσιμο.

Στα 48 τελευταίο κέρωμα.

Στα 39 τελευταία φορά που έφτιαξα γρατσουνιές.

Είναι progressive η ασθένεια.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, slk200gr είπε

Αμάν βρε και εγώ 50 είμαι και το έχω στην τριχα

Κάνεις λάθος, δε ζεις τη ζωή σου, είσαι παράξενος. Βασικά κάτσε να στο κάνουμε λίγο μπροστά πίσω δεξιά αριστερά να σου φύγουν τα άγχη. Και άστο άπλυτο. Μέσα δε πρέπει να έχεις πατατάκια τουλάχιστον 6 ετών στο πάτωμα.

Α ρε που είναι λίγο υγρό πυρ όταν χρειάζεται. Έκλεισε το topic πριν ανέβει η συνταγή.

Τώρα μόνη λύση είναι να προσλάβω το αφεντικό του Liquidtroll για μπράβο.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, fylatos είπε

Δε θα τον ένοιαζε αλήθεια, το αμάξι ήταν σμπαραλι, αλλά όταν φτάσω 50 κι εγώ έτσι θα το έχω κατά την άποψη του. 

Στα 49 τελευταίο πλύσιμο.

Στα 48 τελευταίο κέρωμα.

Στα 39 τελευταία φορά που έφτιαξα γρατσουνιές.

Είναι progressive η ασθένεια.

Το έχω σκεφτεί κι εγώ να τους ρίξω κλωτσιά στους καθρέπτες ή την πόρτα αλλά όταν βλέπω την κατάσταση του αυτοκινήτου τους δεν μπορώ να βρω σημείο ατρακαριστο. 

Τέτοια άτομα είναι γενικότερα στη ζωή τους αχρηστα κτήνη που τζάμπα καταναλώνουν το οξυγόνο. 

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Klausx είπε

Μήπως γνωρίζεις τι σημαίνει B/M -2;

Δυστυχώς όχι φίλε μου έπεσα στην κατάργηση στον σχεδιασμό του συστήματος οπότε δεν το έχω δουλέψει καθόλου

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κι επειδή είμαι ο πιο γκαντεμης άνθρωπος προφανώς στην ιστορία της ανθρωπότητας σε άλλο κωλοχωρι της Χαλκιδικής μου έφαγαν μόλις πόρτα φτερό πίσω φτερό προφυλακτήρα. Επίσης η πόρτα δε κλείνει (έσυρε το αμάξι στα πλάγια από πίσω προς τα μπρος και η πόρτα μου είναι σε λάθος θέση). Φυσικά έφυγε οποίο ζώο το έκανε και το μαγαζί στου οποίου το ιδιωτικό πάρκινγκ έγινε δεν έχει κάμερες και μου είπε ότι θα δει αν ξέρει τους πελάτες (3 παρέες ήμασταν σε ένα τεράστιο πάρκινγκ) και θα με πάρει αύριο.

Γιατί αν είσαι γκαντεμης και δεν μπορείς να έχεις τίποτα καλό και προσεγμένο δε μπορείς τέλος.

Ξέρει κανείς τι παίζει σε αυτές τις φάσεις; Έχει χαλάσει ο μεντεσές ή απλά στραβωσε η πόρτα;

• Sad 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, fylatos είπε

Κι επειδή είμαι ο πιο γκαντεμης άνθρωπος προφανώς στην ιστορία της ανθρωπότητας σε άλλο κωλοχωρι της Χαλκιδικής μου έφαγαν μόλις πόρτα φτερό πίσω φτερό προφυλακτήρα. Επίσης η πόρτα δε κλείνει (έσυρε το αμάξι στα πλάγια από πίσω προς τα μπρος και η πόρτα μου είναι σε λάθος θέση). Φυσικά έφυγε οποίο ζώο το έκανε και το μαγαζί στου οποίου το ιδιωτικό πάρκινγκ έγινε δεν έχει κάμερες και μου είπε ότι θα δει αν ξέρει τους πελάτες (3 παρέες ήμασταν σε ένα τεράστιο πάρκινγκ) και θα με πάρει αύριο.

Γιατί αν είσαι γκαντεμης και δεν μπορείς να έχεις τίποτα καλό και προσεγμένο δε μπορείς τέλος.

Ξέρει κανείς τι παίζει σε αυτές τις φάσεις; Έχει χαλάσει ο μεντεσές ή απλά στραβωσε η πόρτα;

Άμα μπλέξεις με πόρτες άστα να πάνε, δύσκολα να ξανά κλείσουν σωστά και να σφραγίζουν τα λάστιχα εργοστασιακά.

Αυτό με την γκαντεμιά ίσως μας κυνηγάει όσο πιο πολύ προσπαθούμε να προσέξουμε, τι να πω δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Πρέπει να τον βρεις δεν θα είναι δύσκολο, ο ιδιοκτήτης σίγουρα θα τους ξέρει, ενημέρωσε τον ότι θα κάνεις reviews παντού για το τι έγινε και ότι δεν έχει κάμερες κτλ.

Στην χειρότερη άρχισε να ψάχνεις όλο το χωρίο 😕 Είναι και σε κλειστό παρκινγ...  δεν ξέρω αν το δηλώσεις στην αστυνομία ίσως βοηθήσουν με το χρώμα που σου έχει αφήσει πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...