fylatos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω κάνει ζημιά σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στο παρελθόν, μικρή σχεδόν ανούσια, αλλά κατέβηκα και βρήκα τον ιδιοκτήτη κι αν δεν τον έβρισκα θα έπαιρνα την ασφαλιστική μου να τον βρει αυτή. Επίσης, έχω κάνει σε όπισθεν ζημιά, ψιλοαμφιβολα αν έφταιγα ή όχι δεδομένου ότι είχα βάλει αλαρμ κλπ, αλλά μου είπαν ότι φταις, το αποδέχτηκα απλά και όμορφα, χωρίς φωνές, χωρίς φασαρία και έκανα φιλική. Σήμερα έτρωγα όμορφα και ωραία σε μια ταβέρνα και είδα ένα αυτοκίνητο να παρκάρει σύριζα πίσω από το δικό μου. Πριν φύγω δεδομένου ότι πάρκαρε στα 5 εκατοστά με πολύ μανούβρα (κακώς δε σηκώθηκα να δω εκείνη τη στιγμή το τι έγινε, βέβαια δε θα έπαιζε ρόλο τελικά) είδα αν έχει γρατσουνια το αυτοκίνητο στον προφυλακτήρα. Ο τύπος πίσω μου είχε τσαλακωμενη φουλ πινακίδα και με μια γωνιά μου έκανε μια βαθιά γρατσουνια βγάζοντας το χρώμα σε έκταση μεγέθους 10 εκατοστών στον προφυλακτήρα. Πήγα στο δίπλα μαγαζί που ειχε κάτσει, τον είδα του είπα με χτύπησες ελα να το δούμε, δεν είναι σημαντικό αλλά μπορώ να το φτιάξω με την ασφάλεια σου. Σηκώθηκε φωνάζοντας δεν έκανα κάτι δε σε ακούμπησα, ρε γυναίκα τον ακούμπησα; Μπάμπη (κουμπάρε) τον ακούμπησα; Ήρθε με τα χίλια ζόρια, ήρθε και η γυναίκα του που αμφισβητούσε ότι με ακούμπησε ο Σουμάχερ της, τους έδειξα το χρώμα να κρέμεται από την πινακίδα τους, είπε μπορεί να είναι βρωμιά (πράσινη μεταλλική), τους έδειξα το σημείο που ήταν στο ίδιο ακριβώς ύψος. Τυχαία πέρασε η τροχαία από δίπλα, τους σταμάτησα, τα μάσησε λίγο αυτός, ειρωνεύτηκε λίγο και ο μπάτσος, που τον σταμάτησα για κάτι τόσο μικρό, που θα μπορούσε να μας γράψει αν είχε παράνομη στάθμευση στο μέρος, αλλά δεν είχε, που για μικρές ζημιές οι ασφαλιστικές δεν κάνουν κάτι. Συμφώνησε τελικά ο πίσω να υπογράψει φιλική δήλωση. Ξεκινάω να γράφω, φεύγει ο μπάτσος (δεν του αξίζει ο χαρακτηρισμός αστυνομικός, δεν βοήθησε, δεν εξυπηρετήσε, απλά ειρωνία πούλησε μέχρι που ο συνάδελφος του είπε άσε το παιδί μπορεί να έχει δίκιο ας κάνουν φιλική), ξεκινάει αυτός, Θεσσαλονίκη μένεις; Δε σε έχουν χτυπήσει αλλού; Η γυναίκα του: γιατί το έχεις αυτό το χαρτί; Για να φορτώνεις ζημιές σου σε άλλους; Είναι δυνατόν να έχεις τέτοιο χαρτί (την φιλική δήλωση ατυχήματος); Της εξηγώ ήρεμα ότι δε θα πληρώσει κάτι αλλά όπως και να έχει δε φταίω εγώ. Ξεκινάει ο κουμπάρος δεν είναι και σε τέλεια κατάσταση το αυτοκίνητο, ο πίσω να λέει ότι εμένα έχει γύρω γύρω πόσα, αν γίνεις πενήντα χρόνων δε θα νοιάζεσαι για αυτά, η γυναίκα εγώ την άποψη μου την είπα. Όλα αυτά ενώ προσπαθώ να συμπληρώσω τη δήλωση. Αρχίζουν πάλι τελικά το αμάξι το παρκάρεις έξω; Ειρωνία... Αρπάζομαι του λέω όταν γίνω 50 ελπίζω να μην τα έχω παρατήσει όλα, ότι αν θες πετά το αμάξι σου στο γκρεμό και να λες στους άλλους να κάνουν το ίδιο γιατί έτσι είναι, ότι έχω δικαίωμα να έχω σε καλή κατάσταση τα πράγματα μου. Μου λέει ειρωνικά αν φτάσεις 50 και σε νοιάζουν αυτά θα έχεις πρόβλημα, δε θέλω να το συνεχίσω βάζω μπρος και φεύγω. Τη Δευτέρα θα πάω να σκάσω 80€ στην paintbull. Τον ευχαριστώ πολύ από καρδιάς που μου έφτιαξε το βράδυ. Αν ποτέ χτυπήσετε κάποιον όσο λίγο κι αν είναι, κάντε τον κόπο να σκεφτείτε γιατί πληρώνετε ασφάλεια, ότι ο άλλος δεν σας το χρωστάει και κάντε μια δήλωση. Ίσως την επόμενη φορά να μην στριμωξετε το αμάξι σε σημείο που δε χωρά για να πιείτε καφέ πιο γρήγορα. Εσείς τι θα κάνατε; Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από fylatos 6 2
Mhlogiatros Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μου χει τυχει να αρνουνται τα παντα και να γινει φασαρια - η πινακιδα του "τυπωμενη" πανω στο χρωμα του προφυλακτηρα ΧΝΡ 6969 και να τρεχουν να φυγουν .... Σε αλλη πολυ χειροτερη περιπτωση αγροτικο εκανε πισω και βγηκε πανω στο καπο μετα την εκανε .... - paintbull η κατι αναλογο δε νομιζω να υπαρχει σε κρητη ; Τελικα δε σου υπογραψε δηλωση ; Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από Mhlogiatros
fylatos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε Μου χει τυχει να αρνουνται τα παντα και να γινει φασαρια - η πινακιδα του "τυπωμενη" πανω στο χρωμα και να τρεχουν να φυγουν .... Και τώρα φασαρία πήγαινε να γίνει και επειδή δεν ήθελα σηκώθηκα και έφυγα κι ας μου χάλασε το βράδυ. 50-80€ ζημιά ήταν αλλά και παραπάνω να ήταν δε θα έπαιζα ξύλο επειδή ήθελε αυτός. Αν δεν ήταν 90-120 λεπτά τουλάχιστον μακριά ο εμπειρογνώμονας της ασφαλιστικής μου παίζει να έπινα μια κόκα κόλα και να περιμένω να έρθει. Αλλά εδώ πατάνε κόσμο και δε σταματάνε.
slk200gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Έπρεπε να ζητήσεις από την τροχαία να γίνει καταγραφή, ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν μετά δεν θα έιχες κανένα πρόβλημα 1 2
christopher0016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Έμπλεξες με τραγια.. κλασσική συμπεριφορά κουτοπονηρου τραμπουκου ελληναρα. Δεν θέλει πολλές κουβέντες απλά καλεις τροχαία και φροντίδα ατυχήματος κάθεσε στην άκρη και τους περιμένεις . Μπορεί να μην είχε καν ασφάλεια ο τύπος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουν έτσι και δεν αναλάβουν την ευθύνη τούς αφού η ασφαλιστή θα πληρώσει την ζημιά. 2
slk200gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, christopher0016 είπε Έμπλεξες με τραγια.. κλασσική συμπεριφορά κουτοπονηρου τραμπουκου ελληναρα. Δεν θέλει πολλές κουβέντες απλά καλεις τροχαία και φροντίδα ατυχήματος κάθεσε στην άκρη και τους περιμένεις . Μπορεί να μην είχε καν ασφάλεια ο τύπος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουν έτσι και δεν αναλάβουν την ευθύνη τούς αφού η ασφαλιστή θα πληρώσει την ζημιά. Ίσως επειδή ανεβαίνουν τα ασφάλιστρα ή από μαγκιά
Γιαούρτι Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 τα ασφάλιστρα ανεβαίνουν με την πρώτη ζημιά που θα κάνεις; εγώ πχ δεν έχω απασχολήσει ποτέ την ασφαλιστική μου, αν χτυπήσω κάποιον θα ανέβουν τα ασφάλιστρα στην επόμενη ανανέωση;
slk200gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε τα ασφάλιστρα ανεβαίνουν με την πρώτη ζημιά που θα κάνεις; εγώ πχ δεν έχω απασχολήσει ποτέ την ασφαλιστική μου, αν χτυπήσω κάποιον θα ανέβουν τα ασφάλιστρα στην επόμενη ανανέωση; Ναι νομίζω 10% Για ζημιές μικρές 50 100 ευρώ καλύτερα να τα πληρώσεις 1
Γιαούρτι Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, slk200gr είπε Ναι νομίζω 10% Για ζημιές μικρές 50 100 ευρώ καλύτερα να τα πληρώσεις τι ενοείς εδώ;
Klausx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δεν ξέρουνε να παρκάρουνε και θέλουνε να το στριμώξουν κιόλας τα γίδια και να μην το παραδέχονται κιόλας πόσο πιο ζώα; Όταν βλέπεις τέτοιους θέλει κατευθείαν Αστυνομία και την ασφαλιστική σου να δηλωθεί το τρακάρισμα επιτόπου αλλιώς με την φιλική δήλωση μόλις τους πάρουν τηλ θα πούνε άλλα... Κακώς έφυγες και την γλίτωσαν γιατί μετά χαλαρώνουν και άλλο. Γενικά άμα πέσεις σε νορμαλ ανθρώπους απλά ανταλλάζεται στοιχειά (όταν μιλάμε για μικροζημιές) και μετά κάνουν οι ασφαλιστές δηλώσεις που έγινε κτλ κτλ και έρχονται να το φωτογραφίσουν έξω από το σπίτι σου κτλ πολύ απλά πράγματα χωρίς να ταλαιπωρηθεί κανείς. Σε περίπτωση που είναι μεγάλη ζημιά πάντα Αστυνομία και Ασφαλιστική επί τόπου.
Haldol Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε τα ασφάλιστρα ανεβαίνουν με την πρώτη ζημιά που θα κάνεις; εγώ πχ δεν έχω απασχολήσει ποτέ την ασφαλιστική μου, αν χτυπήσω κάποιον θα ανέβουν τα ασφάλιστρα στην επόμενη ανανέωση; Εξαρτάται το πρόγραμμα που έχεις. Πολλές ασφαλιστικές δίνουν "προστασία bonus malus" για 1-2 ατυχήματα το χρόνο, οπότε δεν ανεβαίνουν τα ασφάλιστρα.
slk200gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, Haldol είπε Εξαρτάται το πρόγραμμα που έχεις. Πολλές ασφαλιστικές δίνουν "προστασία bonus malus" για 1-2 ατυχήματα το χρόνο, οπότε δεν ανεβαίνουν τα ασφάλιστρα. Πιθανον
tsofras Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δυστυχώς το πρόβλημα είναι η παραπληροφόρηση που έχει ο κόσμος για ακόμη μία φορά. Αρκετές εταιρείες έχουν καταργήσει το bonus malus εδωυ και χρόνια , σχετίζεται με τον οδηγό και όχι με το όχημα και ανέβαινε ανά 2 ατυχήματα τον χρόνο. Οπότε το για 50-100€ ζημιά καλύτερα να το φτιάξεις μόνος σου δεν ισχύει. Δουλεύω σε γνωστή ασφαλιστική εταιρεία και το έχουμε καταργήσει από το 2014 Σας κάνω και παράθεση άρθρο Spoiler Για τις ασφαλιστικές εταιρίες που ακολουθούν ακόμη και σήμερα το συγκεκριμένο ισχύουν τα εξής: Το bonus malus είναι το σύστημα των ασφαλιστικών εταιριών που επιβραβεύει τους οδηγούς που δεν έχουν προξενήσει ατύχημα. Κάθε χρόνο χωρίς ατύχημα μειώνετε το bonus malus κατά μία μονάδα και μειώνετε αντίστοιχα και το ασφάλιστρο, ενώ κάθε φορά που προξενείτε ατύχημα αυξάνετε κατά 2 μονάδες και αντίστοιχα τα ασφάλιστρα. Το κάθε όχημα ξεκινά με bonus malus 10.· Υπάρχουν όμως και ασφαλιστικές εταιρίες που δεν ακολουθούν το σύστημα bonus malus και έχουν δικά τους παραμετροποιημένα συστήματα υπολογισμού του ασφαλίστρου τα οποία βασίζονται σε παράγοντες όπως: Η Ηλικία του οδηγού ή των οδηγών Η μάρκα του αυτοκινήτου Η ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας του οχήματος Ο τύπος (μοντέλο) του οχήματος Ο ταχυδρομικός κώδικας της κύριας κατοικίας του οδηγού ή των οδηγών Ο αριθμός των ζημιών των προηγούμενων ετών κλπ Έτσι έχουμε τις εξής περιπτώσεις: Εάν η ασφαλιστική εταιρία στην οποία είσαστε ασφαλισμένος αλλά και αυτή στην οποία επιθυμείτε να ασφαλιστείτε έχουν bonus malus τότε με το αντίγραφο του παλιού σας ασφαλιστηρίου η νέα σας εταιρία αναγνωρίζει το· bonus malus. Εάν η ασφαλιστική εταιρία στην οποία είσαστε ασφαλισμένος έχει bonus malus αλλά αυτή στην οποία επιθυμείτε να ασφαλιστείτε δεν έχει τότε τα ασφάλιστρα θα υπολογιστούν με βάση το παραμετρικό σύστημα της νέας σας εταιρίας. Εάν η ασφαλιστική εταιρία στην οποία είσαστε ασφαλισμένος δεν έχει bonus malus αλλά αυτή στην οποία επιθυμείτε να ασφαλιστείτε έχει, τότε τα ασφάλιστρα θα υπολογιστούν με βάση το πίνακα bonus malus της νέας σας εταιρίας. Στο σημείο αυτό αξίζει να τονίσουμε ότι ο υπολογισμός των ασφαλίστρων με βάση το bonus malus τείνει να καταργηθεί καθώς έχει κατά κόρον καταστρατηγηθεί. Ακόμη και ασφαλιστικές εταιρίες που το χρησιμοποιούν επί το πλείστον τιμολογούν με βάση την χαμηλότερη κατηγορία αλλά λαμβάνουν υπ’ όψη άλλους παράγοντες σαν και αυτούς που αναλυτικά αναφέρονται παραπάνω. 4
bromiaris Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ στις 11 Ιουλίου πήγα σε μια κοινωνική υποχρέωση σε έναν φίλο που είναι Στρατιωτικός και μένει σε φυλασσόμενο χώρο μέσα σε στρατιωτική εγκατάσταση… Είναι απόγευμα και παρκάρω δίπλα σε ένα κόκκινο παλιό Ντάτσουν (μου έκανε εντύπωση γιατί είχα να δω χρόνια) ο ιδιοκτήτης του ήταν βαφέας... όπου σε κάποιο διαμέρισμα στην δίπλα πολυκατοικία έκανε εργασίες μαζί με έναν συνεργάτη του… Το ίδιο βράδυ όταν έφυγα βρίσκω την πόρτα του οδηγού και το πλαστικό πόμολο ανοίγματος της πόρτας γρατσουνισμένα (25 εκατοστά γρατσουνιές και κτυπημένο – γρατσουνισμένο ακόμα και το πλαστικό χερούλι της πόρτας… ζημιά 230 ευρώ)… προφανώς από κάποια πόρτα που άνοιξε με πολύ μεγάλη δύναμη… Ευτυχώς μου άφησε τα διαπιστευτήρια του… κόκκινο χρώμα επάνω στο γκρι μεταλλικό δικό μου… Αμέσως το μυαλό μου πήγε στο κόκκινο αγροτικό… και δεν είχα άδικο… Με τον φίλο πήγαμε στην πύλη… πήραμε off the record τα στοιχεία του αγροτικού (ονοματεπώνυμο – πινακίδα)… Οι ηλίθιοι ήταν από διπλανή πόλη και σου λένε που θα μας βρει εμάς τώρα και σηκώθηκαν και έφυγαν… Που να τους βρω… όταν έχουν δώσει στην πύλη εισόδου όλα τα στοιχεία τους… πιο ηλίθιοι πεθαίνεις!!!!! Την επομένη πήγα στην πολυκατοικία που γινόταν οι επισκευές… Βρήκα τον ενοικιαστή… για να επιβεβαιώσω ότι πρόκειται για τον ίδιο… και έτυχε να είναι και συγγενείς του… Για να μην πολυλογώ… μίλησα μαζί με τον ιδιοκτήτη του αγροτικού (κουτοπόνηρος ηλίθιος Νο1)… Ναι μου λέει: - Άνοιξε ο συνεργάτης μου την πόρτα και μου είπε ότι άφησε χρώμα στην δική σου πόρτα… αλλά αυτό βγαίνει… και φύγαμε… -Ρε μάστορα πλάκα μας κάνεις? Εδώ έχεις γρατσουνίσει το χρώμα σε απόσταση 20 εκατοστών.. + το πόμολο ανοίγματος… Αμέσως μετά παίρνει το τηλέφωνο ο συνεργάτης(κουτοπόνηρος ηλίθιος Νο2)… -Έλα μου λέει… θα έρθω κάποια μέρα με λίγο νέφτι και θα σου καθαρίσω το χρώμα..!!! Άκουσον Άκουσον!!!! -Ρε είναι γρατσουνισμένο και όχι βαμμένο… και κλείνουμε ραντεβού 3 μέρες μετά να έρθουν να δουν την ζημιά… Ήρθε ο συνεργάτης (κουτοπόνηρος ηλίθιος Νο2) την βλέπει… -Να δεν στα έλεγα εγώ..? νέφτι θέλει… για να φύγει το κόκκινο χρώμα… και για τις γρατσουνιές θα έρθεις στην δική μου πόλη να σε πάω εγώ σε έναν φίλο που ασχολιέται με τέτοια και να δούμε πόσο θα κοστίσει, γιατί στην δική σου πόλη ζητούν πολλά!!! Τον σιχτίρισα και σηκώνομαι φεύγω, τηλεφωνώντας στον ιδιοκτήτη (κουτοπόνηρος ηλίθιος Νο1)… -Τον ηλίθιο τι μου τον έστειλες???? -Μα αυτός ευθύνεται για την ζημιά… πήγαινε και βρες τα με αυτόν…!!!! -Μα το δικό σου αυτοκίνητο… η δική σου πόρτα με κτύπησε… -Ναι αλλά ο συνεργάτης μου την άνοιξε και ζήτα από αυτόν αποζημίωση… -Δηλαδή αν είχε δυνατό άνεμο και όπως άνοιγες την πόρτα σου έφευγε από τα χέρια και με κτυπούσε θα μου έλεγες να πάω να τα βρω με τον δυνατό άνεμο να με αποζημιώσει…???? Γενικά είναι να μην πέσεις σε κουτοπόνηρους ηλίθιους… Με τα πολλά και με την βοήθεια του συγγενή του, πείστηκε ο ηλίθιος Νο1 και έκανε δήλωση… Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από bromiaris
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tsofras είπε Δυστυχώς το πρόβλημα είναι η παραπληροφόρηση που έχει ο κόσμος για ακόμη μία φορά. Αρκετές εταιρείες έχουν καταργήσει το bonus malus εδωυ και χρόνια , σχετίζεται με τον οδηγό και όχι με το όχημα και ανέβαινε ανά 2 ατυχήματα τον χρόνο. Οπότε το για 50-100€ ζημιά καλύτερα να το φτιάξεις μόνος σου δεν ισχύει. Δουλεύω σε γνωστή ασφαλιστική εταιρεία και το έχουμε καταργήσει από το 2014 Σας κάνω και παράθεση άρθρο Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Για τις ασφαλιστικές εταιρίες που ακολουθούν ακόμη και σήμερα το συγκεκριμένο ισχύουν τα εξής: Το bonus malus είναι το σύστημα των ασφαλιστικών εταιριών που επιβραβεύει τους οδηγούς που δεν έχουν προξενήσει ατύχημα. Κάθε χρόνο χωρίς ατύχημα μειώνετε το bonus malus κατά μία μονάδα και μειώνετε αντίστοιχα και το ασφάλιστρο, ενώ κάθε φορά που προξενείτε ατύχημα αυξάνετε κατά 2 μονάδες και αντίστοιχα τα ασφάλιστρα. Το κάθε όχημα ξεκινά με bonus malus 10.· Υπάρχουν όμως και ασφαλιστικές εταιρίες που δεν ακολουθούν το σύστημα bonus malus και έχουν δικά τους παραμετροποιημένα συστήματα υπολογισμού του ασφαλίστρου τα οποία βασίζονται σε παράγοντες όπως: Η Ηλικία του οδηγού ή των οδηγών Η μάρκα του αυτοκινήτου Η ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας του οχήματος Ο τύπος (μοντέλο) του οχήματος Ο ταχυδρομικός κώδικας της κύριας κατοικίας του οδηγού ή των οδηγών Ο αριθμός των ζημιών των προηγούμενων ετών κλπ Έτσι έχουμε τις εξής περιπτώσεις: Εάν η ασφαλιστική εταιρία στην οποία είσαστε ασφαλισμένος αλλά και αυτή στην οποία επιθυμείτε να ασφαλιστείτε έχουν bonus malus τότε με το αντίγραφο του παλιού σας ασφαλιστηρίου η νέα σας εταιρία αναγνωρίζει το· bonus malus. Εάν η ασφαλιστική εταιρία στην οποία είσαστε ασφαλισμένος έχει bonus malus αλλά αυτή στην οποία επιθυμείτε να ασφαλιστείτε δεν έχει τότε τα ασφάλιστρα θα υπολογιστούν με βάση το παραμετρικό σύστημα της νέας σας εταιρίας. Εάν η ασφαλιστική εταιρία στην οποία είσαστε ασφαλισμένος δεν έχει bonus malus αλλά αυτή στην οποία επιθυμείτε να ασφαλιστείτε έχει, τότε τα ασφάλιστρα θα υπολογιστούν με βάση το πίνακα bonus malus της νέας σας εταιρίας. Στο σημείο αυτό αξίζει να τονίσουμε ότι ο υπολογισμός των ασφαλίστρων με βάση το bonus malus τείνει να καταργηθεί καθώς έχει κατά κόρον καταστρατηγηθεί. Ακόμη και ασφαλιστικές εταιρίες που το χρησιμοποιούν επί το πλείστον τιμολογούν με βάση την χαμηλότερη κατηγορία αλλά λαμβάνουν υπ’ όψη άλλους παράγοντες σαν και αυτούς που αναλυτικά αναφέρονται παραπάνω. Μπα το προβλημα του μεσου τραχανοπλαγια μαω-ταω Ελληναρά, ειναι: 1.να μην παραδεχθει λαθος για το οτιδηποτε. 2. να μην φανει οτι του την ειπε καποιος, ακομα κι αν αυτος ο καποιος ειναι ευγενικοτατος και εχει και δικιο. 3. Και τελος "να μην μπλεκει". Στο μυαλο του μπλεξιμο ειναι και το οτι ο ts τον σηκωσε για να υπογραψει ενα τυπικο εγγραφο ή οτι μετα απο αυτο μπορει να επακολουθησει το οτιδηποτε. Γενικα να μη φανει μειον σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ακομα κι αν ειναι. Ολα ξεκινουν απο το κομπλεξ που διακρινει τον μεσο Ελληνα δηλαδη τα σημεια (1) και (2). Αμα ειχε και γυναικες κουμπαρους μπροστα ο αλλος, επρεπε να κανει τον ταυρο...στον μικροκοσμο του και με το κουφιο του κεφαλι. Ζουγκλα απο ανθρωποειδη, δυστυχως. ΥΓ. Ο μπατσος δεν εχει καποια δικαιοδοσια ή ευθυνη στην ολη ιστορια, αλλα σιγουρα θα μπορουσε να εχει καλυτερη συμπεριφορα απεναντι στον πολιτη, αυτο ειναι εκ των βασικοτερων καθηκοντων του αλλωστε. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από BackFromHell
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα