Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω εδω και καιρο τη λύση στο προβλημα του lag. Παίζω ενα συγκεκριμένο game (overwatch) που θεωρητικά ειναι playable ακομη και με 100ms. Εχω οτε 60-65ms με καποια θέματα packet loss αλλα οχι τοσο συχνα. Φυσιολογικα δεν θα έπρεπε να εχω κανενα θέμα οποτε πιστευω οτι δεν ειναι προβλημα συνδεσης αλλα πρόβλημα hardware. Είχα μια 480 και έπαιζα  low settings με 180-200fps. Παραδόξως με την 1070 αυτή τη στιγμή και με κάθε drivers της nvidia για τα win10 δεν έχω καταφέρει να περάσω αυτα τα νούμερα. Οταν την αγόρασα έβλεπα παραπάνω ίσως αλλα μικρη διαφορά. Αν τα κατεβάσω τελειως low βλέπει 300 αλλα ειναι ψιλοχάλια οπότε εχω βρει ενα καλο σημειο που παιζει 180-200 αλλα πολλές φορες πεφτει χωρις λογω ακομη και στα 130!. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει... Δεν τρέχει τίποτα απολύτως στο pc εκτός απο τα σάπια win. Any ideas?

Ξέχασα να γράψω το πιο σημαντικό, Δεν με ενδιαφέρει το νούμερο των fps αλλα νιώθω σαν να παιζω με 200ms! Πολλες φορες ειναι τραγική η κατάσταση και δεν δικαιολογείτε ουτε απο το latency ουτε απο τα fps που μου δειχνει το game.

Επεξ/σία από basilis_k6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο κάνει σε κανα άλλο game? Τα normal settings.. low  με 100% render 1080 και  textures high δίνουν γύρω στα 260fps σταθερά με την 580.

Οπότε θα πρέπει να σαι κανονικά πάνω από 300. Με packet loss απ'ότι έχω δει συνεχίζει να κάνει rendering στα fps σου.

Ιδέες.. check θερμοκρασίες/cpu usage. Αν είναι normal στείλε στην bliz dxdiag + network log.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, kaspito είπε

Στο κάνει σε κανα άλλο game? Τα normal settings.. low  με 100% render 1080 και  textures high δίνουν γύρω στα 260fps σταθερά με την 580.

Οπότε θα πρέπει να σαι κανονικά πάνω από 300. Με packet loss απ'ότι έχω δει συνεχίζει να κάνει rendering στα fps σου.

Ιδέες.. check θερμοκρασίες/cpu usage. Αν είναι normal στείλε στην bliz dxdiag + network log.

δεν εχω καν αλλο Game. δεν εχω κανένα θέμα με θερμοκρασιες/cpu κτλ. τα textures ειναι medium οπως και μερικα άλλα settings. Και ολα low να τα βάλω ομως παλι έχω lag. Network log??

Δημοσ.

Καταρχάς η 1070 βγάζει περισσότερα fps σίγουρα από την 480 στο overwatch, και αυτή η διαφορά μεγαλώνει όσο ανεβάζεις τα settings γιατί προφανώς γίνεσαι όλο και πιο gpu bound.

Overwatch_01.png

Αν βγάζεις τα ίδια ακριβώς fps στα ίδια settings με την 480 τότε ή είσαι cpu bottlenecked (αν τα έχεις όλα low πχ) ή κάποιο θέμα έχεις με το setup σου.

Τέλος αν η γραμμή σου έχει errors και κάνει συνεχή packet losses θα έχεις mini stutters/teleports και ίσως καθυστερούν κάποια Inputs σου ή δε θα κάνουν καν register.

• Like 1
Δημοσ.

μμμ... τα εβαλα ολα Low και πιανω 220 μαξ πλεον. ο ι5 6600κ δεν νομιζω να ειναι προβλημα. εχω τους τελευταιους drivers. τι να ψαξω?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

μμμ... τα εβαλα ολα Low και πιανω 220 μαξ πλεον. ο ι5 6600κ δεν νομιζω να ειναι προβλημα. εχω τους τελευταιους drivers. τι να ψαξω?

Τι να ψαξεις ρε συ, με 130 fps που σου βγαζει minimum προφανως δεν ειναι θεμα αποδοσης. Η συνδεση σου θα τα πινει. 24αρα εχεις? Στα ποσα συνδεεσαι? Αν δεν πιανεις 15+ τοτε ειναι η συνδεση σου. Δεν φταιει η ταχυτητα καθεαυτη, απλα αμα πιανεις κατω απο 15 σημαινει οτι ειτε εισαι μακρια απο κεντρο ειτε η καλωδιοση στη περιοχη σου ειναι μαπα, οποτε εχεις latency / θορυβο και γενικα χαλια μαυρα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ryzenlake είπε

Τι να ψαξεις ρε συ, με 130 fps που σου βγαζει minimum προφανως δεν ειναι θεμα αποδοσης. Η συνδεση σου θα τα πινει. 24αρα εχεις? Στα ποσα συνδεεσαι? Αν δεν πιανεις 15+ τοτε ειναι η συνδεση σου. Δεν φταιει η ταχυτητα καθεαυτη, απλα αμα πιανεις κατω απο 15 σημαινει οτι ειτε εισαι μακρια απο κεντρο ειτε η καλωδιοση στη περιοχη σου ειναι μαπα, οποτε εχεις latency / θορυβο και γενικα χαλια μαυρα.

12-13 πιάνω. έκανα κατι ρυθμισεις στο πανελ της nvidia και ειδα 300 σε training range. θα τεσταρω in game.

Δημοσ.

Μπες training ή custom κ κάνε ένα CTRL+SHIFT+N, το SIM value είναι το input lag

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Dantε είπε

Εχεις προφανως Vsync κτλ κλειστο ε?

Τι οθονη εχεις κιολας?

κλειστο

viewsonic 2401 144hz

Στις 3/8/2019 στις 4:26 ΜΜ, kaspito είπε

Μπες training ή custom κ κάνε ένα CTRL+SHIFT+N, το SIM value είναι το input lag

3/3,5/4,5

οταν βαραω screenshot βγαζει κατι 20άρια αλλα γενικα μεχρι 5 βλέπω

τωρα παιζω τιγκα Low. καλύτερα ειναι αλλα 1070 και τίγκα Low ειναι κάπως. με medium και βαράει κάτι εγκεφαλικα με 120φπσ και δεν πετυχαινεις ουτε τα ποδια σου για κανα δευτερολεπτο.

ScreenShot_19-08-05_17-25-50-000.jpg

Επεξ/σία από basilis_k6
Δημοσ.

ΟΚ φαίνονται εκτός από το SIM που κάνει μικρα spikes. Κανονικά πρέπει να είναι σταθερό. Μήπως έχεις razer synapse/chroma? έχουν known issues.. 

Επίσης στο nvidia panel βάλε τα πάντα για maximum performance.

Αν δεν φτιάξει παίξε κανά arcade μ αυτό ανοιχτό και παρε screenshot όταν κάνει fps drop.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kaspito είπε

ΟΚ φαίνονται εκτός από το SIM που κάνει μικρα spikes. Κανονικά πρέπει να είναι σταθερό. Μήπως έχεις razer synapse/chroma? έχουν known issues.. 

Επίσης στο nvidia panel βάλε τα πάντα για maximum performance.

Αν δεν φτιάξει παίξε κανά arcade μ αυτό ανοιχτό και παρε screenshot όταν κάνει fps drop.

τα έχω κανει ολα οσα λες. fps drop σε custom?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...