NewGascp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά ! Είμαι beta tester της Sony και μου έδωσε το ΟΚ να δώσω έναν κωδικό, για όσους φίλους το επιθυμούν, να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν την beta για το firmware v7 για το Ps4 που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο για όλους. Διαβάστε το παρακάτω κείμενο και όσοι θέλετε κάντε μου ένα reply στο thead και θα σας στείλω με Pm τον κωδικό. Εννοείται ότι δεν φέρω καμιά ευθύνη αν κάτι συμβεί κατά την αναβάθμιση του Ps4 σας και διαβάστε τις αλλαγές ειδικά στα Parties πριν την εγκαταστήσετε. Σε μένα πάντως η 7 πάει μια χαρά. (σε Pro). Ο κωδικός θα ισχύσει για τους επόμενους 16 φίλους. UPD Πέρα από την τηλεμετρία που έχουν εξ ορισμού τα Ps4 σχετικά με την λειτουργία τους, μπορείτε να αναφέρεται θέματα με την beta εδώ https://forms.software.eu.playstation.com/playstation-beta-feedback/en-gb Bigger Parties, with better voice chat Be one of the first players to try out the new PS4™ Party update, as part of the PlayStation® Beta experience. Play, chat and connect with even more friends online, as we’re boosting Party sessions from eight to 16 players – this brand-new feature is due to release in System Software Update 7.00. Performance for system updates is also being improved, meaning your PS4™ won’t always need to restart after every update. Going forwards, select system software updates will automatically be installed after download if the [System Software Update Files] setting is switched on, found under: [Settings] > [System] > [Auto Downloads] You can be part of this PlayStation® Beta by redeeming the voucher code below. It can be used up to 20 times, if you’d like to share it with friends who you know would be interested in taking part. If you participate in this Beta trial, you won’t be able to join the same Party or use Share Play with others who aren’t also participating in the trial. Once you’ve opted in to the trial, Parties that you’re able to join will have an asterisk (*) in front of the Party name. Want to roll back the update at any time? Just go to [Settings] > [System Software Update] and select your previous software version. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από NewGascp
THE GG GAMER Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, NewGascp είπε Καλησπέρα παιδιά ! Είμαι beta tester της Sony και μου έδωσε το ΟΚ να δώσω έναν κωδικό, για όσους φίλους το επιθυμούν, να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν την beta για το firmware v7 για το Ps4 που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο για όλους. Διαβάστε το παρακάτω κείμενο και όσοι θέλετε κάντε μου ένα reply στο thead και θα σας στείλω με Pm τον κωδικό. Εννοείται ότι δεν φέρω καμιά ευθύνη αν κάτι συμβεί κατά την αναβάθμιση του Ps4 σας και διαβάστε τις αλλαγές ειδικά στα Parties πριν την εγκαταστήσετε. Σε μένα πάντως η 7 πάει μια χαρά. (σε Pro). Ο κωδικός θα ισχύσει για τους επόμενους 19 φίλους. Bigger Parties, with better voice chat Be one of the first players to try out the new PS4™ Party update, as part of the PlayStation® Beta experience. Play, chat and connect with even more friends online, as we’re boosting Party sessions from eight to 16 players – this brand-new feature is due to release in System Software Update 7.00. Performance for system updates is also being improved, meaning your PS4™ won’t always need to restart after every update. Going forwards, select system software updates will automatically be installed after download if the [System Software Update Files] setting is switched on, found under: [Settings] > [System] > [Auto Downloads] You can be part of this PlayStation® Beta by redeeming the voucher code below. It can be used up to 20 times, if you’d like to share it with friends who you know would be interested in taking part. If you participate in this Beta trial, you won’t be able to join the same Party or use Share Play with others who aren’t also participating in the trial. Once you’ve opted in to the trial, Parties that you’re able to join will have an asterisk (*) in front of the Party name. Want to roll back the update at any time? Just go to [Settings] > [System Software Update] and select your previous software version. Καλησπέρα φίλε, στείλε μου αν είναι θα με ενδιέφερε
fytotech Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Κι εμένα με ενδιαφέρει. Έχει τίποτα σημαντικό πέρα από το bug fixes;
THE GG GAMER Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 12 λεπτά πριν, fytotech είπε Κι εμένα με ενδιαφέρει. Έχει τίποτα σημαντικό πέρα από το bug fixes; Για party chat μέχρι 16 παίκτες και hdr calibration ,λοιπόν σαν πρώτες εντυπώσεις που την χρησιμοποιώ σε fat (cuh-1004a) πάει ποιο γρήγορα χωρίς κάποια σκαλόματα,ελπίζω μέχρι το release να είναι έτσι και να μην την χαλάσουν
fytotech Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε Για party chat μέχρι 16 παίκτες και hdr calibration ,λοιπόν σαν πρώτες εντυπώσεις που την χρησιμοποιώ σε fat (cuh-1004a) πάει ποιο γρήγορα χωρίς κάποια σκαλόματα,ελπίζω μέχρι το release να είναι έτσι και να μην την χαλάσουν Α τέλεια. Με ενδιαφέρει το HDR calibration.
THE GG GAMER Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 49 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε To Beta 2.00 ειναι ; Ναι
RigasGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Καλημερα το τρεχω μερικες μερες και ειδα ποιο αργο φορτωμα με τον SSD, στα ιδια παιχνιδια. Δεν ειναι ιδεα μου, δεν εχει την ιδια ταχυτητα. PS4 Pro με Samsung EVO 850 1Tb. Το HDR ειναι μια ωραια ρυθμιση και το δοκιμασα σε 2 οθονες , KS8000 και KDX7770
NewGascp Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Όλες οι beta έχουν αυξημένη αναφορά λαθών και διαγνωστικών που τρέχουν στο background. Στις τελικές εκδόσεις αφαιρούνται (ή απενεργοποιούνται) οι επιπλέον ρουτίνες και η ταχύτητα επανέρχεται. Αν κάποιος φίλος θέλει να την δοκιμάσει ας μου ζητήσει κωδικό. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από NewGascp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα