gas83 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 γεια σας και απο μενα το μπατζετ ειναι αυτο που βλεπετε στον τιτλο το συστημα αποτελειται απο I5 3570Κ και καρτα amd r9 380 εχω ψαξει λιγο τι παιζει με τα πανελς αλλα δε μπορω να πω οτι εγινα και εξπερ δεν ξερω αν ειναι παραπανισια τα λεφτα και μπορω να παρω κατι καλο οικονομικοτερα αλλα δε θα ειχα προβλημα να δωσω και μεσα σε αυτα τα λεφτα για να παρω κατι καλο μιας και η μεγαλυτερη χρηση θα παει σε σερφαρισμα ταινιες σειρες υπερελαχιστο gaming γενικα θα ηθελα να αξιοποιει την καρτα ωστε να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα αυτη που εχω βρει και μου εχει κινισει το ενδιαφερον ειναι η https://www.skroutz.gr/s/15946483/AOC-Q3279VWFD8.html αν κουμπωνει καλα με το συστημα και κανει για την χρηση που θελω νομιζω θα την παρω αλλα σιγουρος δεν ειμαι
Zengar Zombolt Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) ειναι πολυ καλη οθονη αλλα για gaming με αυτη την καρτα μην περιμενεις πολλά σε αυτη την αναλυση... επισης για 1080p περιεχομενο οπως ταινιες/σειρες δεν θα εχει το καλυτερο αποτελεσμα μιας και ειναι 1440p θα ελεγα να πας σε 1080p / 27" οθονη, αν δεν σε ενοχλει η αναλυση/ιντσες (εγω πχ δεν εχω θεμα με 1080p/27...αλλοι εχουν) Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από Zengar Zombolt 1
gas83 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 ετσι κι αλλιως οπως εγραψα ελαχιστο Gaming μπορει και καθολου αν ειναι να πρεπει να αλλαξω και καρτα οποτε εχεις να προτεινεις καποια πολυ καλη σε αυτα που μου λες? να σημειωσω οτι τωρα ειμαι με 22 ιντσες με μια παλια κλασικη lg οποτε και οι 27 δε με χαλανε απλα διαβασα για την οθονη που αναφερα πιο πανω οτι παρολο που ειναι 32 δεν κουραζει σε αυτα τα λεφτα παντως 1080 27ιντσες τι παιζει να ειναι πολυ καλο?
Zengar Zombolt Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, gas83 είπε ετσι κι αλλιως οπως εγραψα ελαχιστο Gaming μπορει και καθολου αν ειναι να πρεπει να αλλαξω και καρτα οποτε εχεις να προτεινεις καποια πολυ καλη σε αυτα που μου λες? να σημειωσω οτι τωρα ειμαι με 22 ιντσες με μια παλια κλασικη lg οποτε και οι 27 δε με χαλανε απλα διαβασα για την οθονη που αναφερα πιο πανω οτι παρολο που ειναι 32 δεν κουραζει σε αυτα τα λεφτα παντως 1080 27ιντσες τι παιζει να ειναι πολυ καλο? από τις κορυφαίες επιλογές και VFM είναι η https://www.skroutz.gr/s/10441059/Dell-SE2717H.html
gas83 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε από τις κορυφαίες επιλογές και VFM είναι η https://www.skroutz.gr/s/10441059/Dell-SE2717H.html πολυ καλα σχολια υπαρχει κατι καλυτερο μεχρι τα λεφτα που δινω? η δε θα καταλαβω καν τι διαφορα? επισης εχει καποια σημασια που ειναι Gamin οθονη ενω εγω δε θα παιζω παιχνιδια?
planetman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Αν προτεραιότητά σου είναι ταινίες και σειρές, καλύτερα να μην πάρεις ips. Δεν έχουν καλό μαύρο. 1
gas83 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, planetman είπε Αν προτεραιότητά σου είναι ταινίες και σειρές, καλύτερα να μην πάρεις ips. Δεν έχουν καλό μαύρο. ναι ειναι μεχρι και τα ποδοσφαιρα-μπασκετ και τετοια στην οθονη θελω να τα βλεπω δε χρησιμοποιω σχεδον καθολου τηλεοραση γενικα οποτε ταινιες σειρες σερφαρισμα αθλητικα σχεδον καθολου gaming εχεις καποια προταση να τσεκαρω??
planetman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δεν έχω να σου προτείνω κάποια συγκεκριμένη απλά πήρα κι εγώ την 32αρα την aoc που γράφεις και παρόλο που γενικά είμαι ευχαριστημένος, δε θα την πρότεινα για ταινίες και σειρές. Κάνει πολύ καλά όλα τα υπόλοιπα όμως. Αν θες ταινίες σειρές πάρε VA panel. 1
gas83 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 ΑΠο λιγο ψαξιμο που εκανα εφοσον βολευει καλυτερα το va panel για τη χρηση που θελω οπως ειπε εναςφιλος πιο πανω αυτη πιστευετε ειναι καλη επιλογη? https://www.skroutz.gr/s/9203636/Samsung-C27F396FHU.html#reviews
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα