Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας και απο μενα

το μπατζετ ειναι αυτο που βλεπετε στον τιτλο

το συστημα αποτελειται απο I5 3570Κ και καρτα amd r9 380

εχω ψαξει λιγο τι παιζει με τα πανελς αλλα δε μπορω να πω οτι εγινα και εξπερ

δεν ξερω αν ειναι παραπανισια τα λεφτα και μπορω να παρω κατι καλο οικονομικοτερα αλλα δε θα ειχα προβλημα να δωσω και μεσα σε αυτα τα λεφτα για να παρω κατι καλο

μιας και η μεγαλυτερη χρηση θα παει σε σερφαρισμα ταινιες σειρες υπερελαχιστο gaming 

γενικα θα ηθελα  να αξιοποιει την καρτα ωστε να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα

αυτη που εχω βρει και μου εχει κινισει το ενδιαφερον ειναι η https://www.skroutz.gr/s/15946483/AOC-Q3279VWFD8.html

αν κουμπωνει καλα με το συστημα και κανει για την χρηση που θελω νομιζω θα την παρω αλλα σιγουρος δεν ειμαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι πολυ καλη οθονη αλλα για gaming με αυτη την καρτα μην περιμενεις πολλά σε αυτη την αναλυση...
επισης για 1080p περιεχομενο οπως ταινιες/σειρες  δεν θα εχει το καλυτερο  αποτελεσμα μιας και ειναι 1440p
θα ελεγα να πας  σε 1080p / 27" οθονη, αν δεν σε ενοχλει η αναλυση/ιντσες (εγω πχ δεν εχω θεμα με 1080p/27...αλλοι εχουν)

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 1
Δημοσ.

ετσι κι αλλιως οπως εγραψα ελαχιστο Gaming

μπορει και καθολου αν ειναι να πρεπει να αλλαξω και καρτα

οποτε εχεις να προτεινεις καποια πολυ καλη σε αυτα που μου λες?

να σημειωσω οτι τωρα ειμαι με 22 ιντσες με μια παλια κλασικη lg οποτε και οι 27 δε με χαλανε

απλα διαβασα για την οθονη που αναφερα πιο πανω οτι παρολο που ειναι 32 δεν κουραζει

σε αυτα τα λεφτα παντως 1080 27ιντσες τι παιζει να ειναι πολυ καλο?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gas83 είπε

ετσι κι αλλιως οπως εγραψα ελαχιστο Gaming

μπορει και καθολου αν ειναι να πρεπει να αλλαξω και καρτα

οποτε εχεις να προτεινεις καποια πολυ καλη σε αυτα που μου λες?

να σημειωσω οτι τωρα ειμαι με 22 ιντσες με μια παλια κλασικη lg οποτε και οι 27 δε με χαλανε

απλα διαβασα για την οθονη που αναφερα πιο πανω οτι παρολο που ειναι 32 δεν κουραζει

σε αυτα τα λεφτα παντως 1080 27ιντσες τι παιζει να ειναι πολυ καλο?

από τις κορυφαίες επιλογές και VFM είναι η https://www.skroutz.gr/s/10441059/Dell-SE2717H.html

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

από τις κορυφαίες επιλογές και VFM είναι η https://www.skroutz.gr/s/10441059/Dell-SE2717H.html

πολυ καλα σχολια

υπαρχει κατι καλυτερο μεχρι τα λεφτα που δινω?

η δε θα καταλαβω καν τι διαφορα?

επισης εχει καποια σημασια που ειναι Gamin οθονη ενω εγω δε θα παιζω παιχνιδια?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, planetman είπε

Αν προτεραιότητά σου είναι ταινίες και σειρές, καλύτερα να μην πάρεις ips. Δεν έχουν καλό μαύρο. 

ναι ειναι μεχρι και τα ποδοσφαιρα-μπασκετ και τετοια στην οθονη θελω να τα βλεπω

δε χρησιμοποιω σχεδον καθολου τηλεοραση γενικα

οποτε ταινιες σειρες σερφαρισμα αθλητικα σχεδον καθολου gaming

εχεις καποια προταση να τσεκαρω??

Δημοσ.

Δεν έχω να σου προτείνω κάποια συγκεκριμένη απλά πήρα κι εγώ την 32αρα την aoc που γράφεις και παρόλο που γενικά είμαι ευχαριστημένος, δε θα την πρότεινα για ταινίες και σειρές. Κάνει πολύ καλά όλα τα υπόλοιπα όμως. 

Αν θες ταινίες σειρές πάρε VA panel. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...