NameAlreadyExist Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Καλημέρα, όπως γράφω και στο θέμα του τίτλου θελω να αγοράσω το συγκεκριμένο smartwatch μιας και δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά. Έχω δει από εδώ Huawei Talkband b5 και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πιθανότητα να πληρώσω τελωνείο και αν είναι αξιόπιστο σαν site ή αν γνωρίζεται και κάποιο άλλο site πιο αξιόπιστο. Ευχαριστώ πολύ.
saruman123 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, NameAlreadyExist είπε Καλημέρα, όπως γράφω και στο θέμα του τίτλου θελω να αγοράσω το συγκεκριμένο smartwatch μιας και δεν υπάρχει στην ελληνική αγορά. Έχω δει από εδώ Huawei Talkband b5 και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πιθανότητα να πληρώσω τελωνείο και αν είναι αξιόπιστο σαν site ή αν γνωρίζεται και κάποιο άλλο site πιο αξιόπιστο. Ευχαριστώ πολύ. Ναι θα πληρώσεις. Για μένα δεν είναι.
NameAlreadyExist Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Γνωρίζεις κανένα άλλο site πιο αξιόπιστο ή κάποιο άλλο τρόπο να το αποκτήσω γιατι φαντάζει πολύ βολικό για την δουλειά μου. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα