storm13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Kαλησπέρα σας! Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί υπήρξαν κάποια θέματα με τις κάμερες απομακρυσμένου ελέγχου από τη κίνα όπως η κάμερα ip xiaomi dafang 1080p. Αγόρασα αυτή τη κάμερα από ένα μέλος η οποία λειτουργούσε..... μου είπε..... Τη σύνδεσα και τη προγραμμάτισα να λειτουργεί στο κινητό μου αλλά τελικά δεν τα κατάφερα ,έφαγα ολόκληρη την ημέρα μου και κατάλαβα ότι λειτουργεί μόνο στη κίνα γιατί έκανε αναβάθμιση ο προηγούμενος που την είχε στη κατοχή του. Το αναφέρω αυτό για να προσέχετε από που τα αγοράζετε(από ιδιώτη η από μαγαζί κίνα) γιατί μπορούν να λειτουργούν μόνο π.χ. στη κίνα και δεν παίζουν στην ευρώπη και να προσέχετε πάρα πολύ αφού λειτουργούν κανονικά η αναβαθμίσεις των προγραμμάτων. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από storm13
turbat0s Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πώς και δεν του την επιστρέφεις? Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2019 από turbat0s
storm13 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Γιατι μου εχει βαλει φραγη στο νουμερο μου και οταν το πηρα με αλλο νουμερο το σηκωσε και μου το εκλεισε οταν του ειπα ποιος ειμαι.
thanasisxask Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, storm13 είπε Γιατι μου εχει βαλει φραγη στο νουμερο μου και οταν το πηρα με αλλο νουμερο το σηκωσε και μου το εκλεισε οταν του ειπα ποιος ειμαι. Σκληρός!
anikologr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν μας λες και το όνομα του μέλους να μην την πατήσουμε; Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από anikologr
storm13 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δεν ξερω αν επιτρεπεται εδω. Αν επιτρεπεται ευχαριστως θα το κανω γιατι πρεπει να αναφερονται αυτα τα ατομα.. Εχω κανει αναφορα αγγελιας.
kostasbm Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 δοκιμασε να πας στο app και να αλλαξεις τη χωρα να δεις αν δουλευει.....
storm13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 To δοκιμασα αλλα μετα απο καποια αναβαθμιση που εγινε στη καμερα απο το προηγουμενο κατοχο λειτουργει μονο στη κινα. Θα δοκιμασω καποια firmware που εχουν φτιαχτει για αυτο το λογο.
_filippos_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Ίσως η κάμερα να χρειάζεται διαφορετικό firmware για να την ξεκλειδώσεις σε λειτουργίες. Ρίξε μια ματιά εδώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα