Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπέρα σας!

Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί υπήρξαν κάποια θέματα με τις κάμερες απομακρυσμένου ελέγχου από τη κίνα όπως η κάμερα ip xiaomi dafang 1080p.

Αγόρασα αυτή τη κάμερα από ένα μέλος η οποία λειτουργούσε..... μου είπε.....

Τη σύνδεσα και  τη προγραμμάτισα να λειτουργεί στο κινητό μου αλλά τελικά δεν τα κατάφερα ,έφαγα ολόκληρη την ημέρα μου και κατάλαβα ότι λειτουργεί μόνο στη κίνα γιατί έκανε  αναβάθμιση ο προηγούμενος που την είχε στη  κατοχή του.

Το αναφέρω αυτό για  να προσέχετε από που τα αγοράζετε(από ιδιώτη η από μαγαζί κίνα) γιατί μπορούν να λειτουργούν  μόνο π.χ. στη κίνα και δεν παίζουν στην ευρώπη και να προσέχετε πάρα πολύ αφού λειτουργούν κανονικά η αναβαθμίσεις των προγραμμάτων.

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από storm13
Δημοσ.

Γιατι μου εχει βαλει φραγη στο νουμερο μου και οταν το πηρα με αλλο νουμερο το σηκωσε και μου το εκλεισε οταν του ειπα ποιος ειμαι.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, storm13 είπε

Γιατι μου εχει βαλει φραγη στο νουμερο μου και οταν το πηρα με αλλο νουμερο το σηκωσε και μου το εκλεισε οταν του ειπα ποιος ειμαι.

Σκληρός! 

Δημοσ.

Δεν ξερω αν επιτρεπεται εδω.

Αν επιτρεπεται ευχαριστως θα το κανω γιατι πρεπει να αναφερονται αυτα τα ατομα..

Εχω κανει αναφορα αγγελιας.

Δημοσ.

To δοκιμασα αλλα μετα απο καποια αναβαθμιση που εγινε στη καμερα απο το προηγουμενο κατοχο λειτουργει μονο στη κινα.

Θα δοκιμασω καποια firmware που εχουν φτιαχτει για αυτο το λογο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...