Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες… Έχω ένα δίλλημα  και θέλω την βοήθεια σας. έχω την επιλογή να αλλάξω οθόνη, γιατί έχω μία 1080Ρ της LG στις 24 ίντσες ή να πάρω μία καλύτερη κάρτα γραφικών(αυτή την στιγμή έχω την 1060 6g ). Προς πληροφόρηση, έχω ένα i5 -8600k και 8gb RAM στα 3200MHz.Για οθόνη σκέφτομαι στα 1440Ρ ultrawide σαν αυτή της LG που είναι σε προσφορά τώρα και για κάρτα μία 1070 ή κάτι αντίστοιχο,αφού πουλήσω την δική μου. Το πρόβλημα είναι αν η κάρτα που έχω (1060) θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της οθόνης (PUBG κτλ), οπότε παίρνω την οθόνη ή αν δεν μπορεί η κάρτα να ανταπεξέλθει , να αναβαθμίσω αυτή παραμένοντας στην ίδια οθόνη.Δεδομένου ότι τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι 200€, τι προτείνετε; Υπόψιν ότι δεν θέλω να πάω γραφικά στο low και τέτοια, όπως επίσης βλέπω και ταινίες στον υπολογιστή. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Λογικα θα λες για αναλυση 2560x1080 γιατι οι UW 1440p πανε αρκετα παραπανω.

Εφοσον μιλαμε για Pubg με 1060 σε τετοια αναλυση θα εισαι κατι παραπανω απο καλα

Δημοσ.

αν σε ενδιαφέρουν και άλλα παιχνιδια σε υψηλά γραφικά ΜΗΝ φυγεις απο 1080 με την 1060 6.

Πέρα του οτι δεν φτάνει η δύναμή της πλέον, δεν της φτάνει ούτε η μνήμη.

Δημοσ.

Η μνήμη εννοείς της κάρτας υποθέτω Χρήστο. Βέβαια , το βιντεάκι που παραθέτει ο Arkin , δεν νομίζω ότι αντιστοιχεί στην πραγματικότητα διότι αυτή την στιγμή με ultra ρυθμίσεις, έχω τα fps που δείχνει αλλά στα 1080. Οπότε τώρα έχουμε δύο αντικρουόμενες απόψεις... :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thanos8527 είπε

Η μνήμη εννοείς της κάρτας υποθέτω Χρήστο. Βέβαια , το βιντεάκι που παραθέτει ο Arkin , δεν νομίζω ότι αντιστοιχεί στην πραγματικότητα διότι αυτή την στιγμή με ultra ρυθμίσεις, έχω τα fps που δείχνει αλλά στα 1080. Οπότε τώρα έχουμε δύο αντικρουόμενες απόψεις... :)

Δουλευει στο 99% η καρτα σου οταν παιζεις pubg? Οσα fps εχεις σε 1080p υπολογιζε 33% λιγοτερα για 1080p ultrawide αναλογικα με τα pixels. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...