9-11 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δεν ξέρω αν οφείλεται στο μεγάλο διάστημα αποχής από κάθε είδους gaming (μιλάμε για 6-7 χρόνια και βάλε), αλλά έπαθα ΠΛΑΚΑ με το Alan Wake. Γενικά μ’ αρέσουν πολύ τα ατμοσφαιρικά παιχνίδια και δη τα survival horror - θεωρώ κάπως άστοχη την περιγραφή ατμοσφαιρικό “action/thriller” με την οποία πλασαρίστηκε. Στα ελάχιστα ψεγάδια του παιχνιδιού, θα σημειώσω το saving system: Βολικά τα checkpoints, δεν λέω, αλλά γιατί απουσιάζει η χειροκίνητη αποθήκευση; Κάποιες φορές μπορεί να τύχαινε να αφήσεις ένα μέρος της πίστας χωρίς να το έχεις εξερευνήσει πλήρως, ειδικά σε περιπτώσεις που αισθάνεσαι την ανάσα των “taken” στο σβέρκο σου όταν πασχίζεις να φτάσεις στο επόμενο φως. Ή δεν έκανες καλή διαχείριση των διαθέσιμων πόρων σπαταλώντας πολύτιμα πυρομαχικά. Τα auto saves σε αυτές τις περιπτώσεις, σε αναγκάζουν να συνεχίσεις υπό δυσχερείς συνθήκες / χωρίς να έχεις βρεί όλα τα manuscripts, crates και ό,τι άλλο περιλαμβάνεται στη λίστα με τα statistics. Είναι παράλογο να θέλω να σώζω και manually; (με κάμποσα slots) Επίσης μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός πως το auto detection βρήκε το σύστημά μου (i5-6500 Skylake/HD Graphics 530/16 GB RAM) *αδύνατο* θέτοντας όλα τα settings στο low. Εννοείται πως ανέβασα την -προτεινόμενη- ανάλυση από 1024x768 σε 1080p. Το ίδιο και τα graphic details. Χωρίς φυσικά να χαμπαριάσει ο CPU ή να έχω κολλήματα. Τέλος πάντων, αν υπάρχει παρεμφερές game (σε genre & ποιότητα), πείτε το να το τσεκάρω.
Choutas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, 9-11 είπε Δεν ξέρω αν οφείλεται στο μεγάλο διάστημα αποχής από κάθε είδους gaming (μιλάμε για 6-7 χρόνια και βάλε), αλλά έπαθα ΠΛΑΚΑ με το Alan Wake. Γενικά μ’ αρέσουν πολύ τα ατμοσφαιρικά παιχνίδια και δη τα survival horror - θεωρώ κάπως άστοχη την περιγραφή ατμοσφαιρικό “action/thriller” με την οποία πλασαρίστηκε. Στα ελάχιστα ψεγάδια του παιχνιδιού, θα σημειώσω το saving system: Βολικά τα checkpoints, δεν λέω, αλλά γιατί απουσιάζει η χειροκίνητη αποθήκευση; Κάποιες φορές μπορεί να τύχαινε να αφήσεις ένα μέρος της πίστας χωρίς να το έχεις εξερευνήσει πλήρως, ειδικά σε περιπτώσεις που αισθάνεσαι την ανάσα των “taken” στο σβέρκο σου όταν πασχίζεις να φτάσεις στο επόμενο φως. Ή δεν έκανες καλή διαχείριση των διαθέσιμων πόρων σπαταλώντας πολύτιμα πυρομαχικά. Τα auto saves σε αυτές τις περιπτώσεις, σε αναγκάζουν να συνεχίσεις υπό δυσχερείς συνθήκες / χωρίς να έχεις βρεί όλα τα manuscripts, crates και ό,τι άλλο περιλαμβάνεται στη λίστα με τα statistics. Είναι παράλογο να θέλω να σώζω και manually; (με κάμποσα slots) Επίσης μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός πως το auto detection βρήκε το σύστημά μου (i5-6500 Skylake/HD Graphics 530/16 GB RAM) *αδύνατο* θέτοντας όλα τα settings στο low. Εννοείται πως ανέβασα την -προτεινόμενη- ανάλυση από 1024x768 σε 1080p. Το ίδιο και τα graphic details. Χωρίς φυσικά να χαμπαριάσει ο CPU ή να έχω κολλήματα. Τέλος πάντων, αν υπάρχει παρεμφερές game (σε genre & ποιότητα), πείτε το να το τσεκάρω. Σε λιγότερο από ένα μήνα βγάζει το ίδιο studio καινούργιο τίτλο που λέγεται control δες βίντεο να δεις αν σου κάνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα