okinakoto Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 παρέλαβα τελικά κι εγώ, ωραίο to monitor, δεν βλέπω κανένα κολλημένο η καμένο pixel, άλλα το backlight bleed μήπως είναι πολύ?
ktf Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, okinakoto είπε παρέλαβα τελικά κι εγώ, ωραίο to monitor, δεν βλέπω κανένα κολλημένο η καμένο pixel, άλλα το backlight bleed μήπως είναι πολύ? Στην φωτογραφία πάντα τονίζεται παραπάνω το backlight bleed αλλά και πάλι μου φαίνεται πολύ. Τι να πεις... Εδώ άλλοι παίρνουν 1000€+ μονιτορ και έχει. Λοταρία είναι πως θα σου κάτσει. Αν το αγόρασες από καλό μαγαζί δοκίμασε την τύχη σου για αντικατάσταση (αν στην κάνουν).
okinakoto Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, ktf είπε Στην φωτογραφία πάντα τονίζεται παραπάνω το backlight bleed αλλά και πάλι μου φαίνεται πολύ. Τι να πεις... Εδώ άλλοι παίρνουν 1000€+ μονιτορ και έχει. Λοταρία είναι πως θα σου κάτσει. Αν το αγόρασες από καλό μαγαζί δοκίμασε την τύχη σου για αντικατάσταση (αν στην κάνουν). 149e απο κοτσοβολο. λεσ?
ktf Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, okinakoto είπε 149e απο κοτσοβολο. λεσ? Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Κάνε και κανένα καλό έλεγχο μήπως έχεις κανένα καμένο/κολλημένο πίξελ. Αν δεν κάνω λάθος η LG δίνει εγγύηση 0 καμένων πίξελ.
okinakoto Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 μεχρι στιγμη δεν εχω βρει κατι απο pixel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα