Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν μερικά χρόνια είχανε κάνει θραύση τα συγκεκριμένα sites στις γνωριμίες. Τώρα, δεν ξέρω τι παίζει, ποια λειτουργούν κ ποιά αξίζουν για χρήση! Έχετε καμία ιδέα;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, mclein² είπε

γνωριμια θες ή να βαλεις το λουκανικακι στο φουρνακι ; 

giphy.gif

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Φήμες λένε ότι βρίσκεις και στο ινσομνια. 

Κάτι καημένες 30αρες.   Που να μπλέκεις.. Καλύτερα τινταρα τσακμπαμ

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mclein² είπε

Kάτι μου λέει πως δεν θα 'λεγε όχι στο να ζμπρώξει...

αλλά επειδή μιλάμε για ζορανμπί (άντρα για σπίτι) δεν θα το απέκλεια την όποια λεγάμενη βρεθεί να την παντρευτεί! Αντε και γω κουμπάρος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πετυχαίνεις άτομο κάπου κ δεν προλαβαίνεις να πείτε πολλά πράγματα. Εάν κι εκείνο σε αναζητήσει, δεν θα ανατρέξει σε κάποιο «σε είδα» site? Κάπου αλλού;

23 λεπτά πριν, mclein² είπε

Ντροπή!!!! Ρε την αγαπάω τόχετε καταλάβει;  :D

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
5 minutes ago, zoranb said:

Πετυχαίνεις άτομο κάπου κ δεν προλαβαίνεις να πείτε πολλά πράγματα. Εάν κι εκείνο σε αναζητήσει, δεν θα ανατρέξει σε κάποιο «σε είδα» site? Κάπου αλλού;

Μια φιλεναδα μου παντως στο fb τους ψαχνει οσους γνωριζει και δεν εχει προλαβει να πει πολλα. Και μετα κανουν παιχνιδι απο κει (αν το θελει και ο αλλος). Δεν καταλαβαινω τι ειναι το 'σε ειδα' site...οπως μια στηλη σε εφημεριδα; (Athens Voice;)

Ελα, πες μας τι εχει γινει!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Μια φιλεναδα μου παντως στο fb τους ψαχνει οσους γνωριζει και δεν εχει προλαβει να πει πολλα. Και μετα κανουν παιχνιδι απο κει (αν το θελει και ο αλλος). Δεν καταλαβαινω τι ειναι το 'σε ειδα' site...οπως μια στηλη σε εφημεριδα; (Athens Voice;)

Ελα, πες μας τι εχει γινει!

λογικα, κατι τετοιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, zoranb είπε

Έχετε καμία ιδέα;

Και καπου εδω παιδια,ο zoranb αφησε τη ματσολα και τα εργοτεχνικα quest topics και δινει προτεραιοτητα σε βαθυτερα νοηματα.

Το "κοντρα παξιμαδι.."

Επεξ/σία από momotis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zoranb είπε

Χτύπα κι άλλο ζορανμπί.. Αμα σου πω πόσες φορές μου'χει συμβεί...😐

Λοιπόν.. άμα δεν υπάρχει τέτοιο σάητ ψήσου να το φτιάξεις...

Επεξ/σία από TriLoBiTe
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...