CheOnWeb Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 3 hours ago, tamis said: Δε είναι το θέμα μας το hfs αλλά το τι είναι συμβατό ή όχι στο macos. Στο θέμα μας λοιπόν. Πότε σταμάτησε να υποστηρίζει FAT32 το MacOS? 1
hyperspaced Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 19 ώρες πριν, tamis είπε Πρώτον και που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου για να σου εξηγήσω πολύ σου είναι αν δε ξέρεις ότι τα mac κολλάνε όντως ιούς αλλα τέσπα όλοι μαθαίνουν σε κάποια φάση... GPS είναι το παρακάτω κάνει όσο ένα διαμέρισμα και ναι δεν δέχεται τίποτα άλλο εκτός από FAT 32 που δεν είναι συμβατό με mac os λες και θα τους έπεφτε ο κόλος τους κομπλεξικούς να το κάνουν συμβατό αλλά τέτοιο πρόβατο που είσαι ούτε αυτό δε θα θεωρήσεις λογικό. Το usb φλασακι για να μάθεις και κάτι χρειάζεται για να περάσεις συντεταγμένες μέσα και να μπορώ να έρθω να σου ορίσω τα όρια από το χωράφι σου στο χωριό σου ή να σου πω που είναι η περιουσία σου... αλλά που να ξέρω εγώ... εγώ τρολλ εσύ master guru of insomnia... #NOT Φυσικά ένα πρόβατο δεν δέχεται οτιδήποτε άλλο εκτός από την εκκλησία της Apple... αμφιβάλω αν είχες ποτέ σου mac αγορασμένο από την τζέπη σου... και αμφιβάλω αν είχες ποτέ ΔΟΥΛΕΨΕΙ πάνω σε αυτά και όχι να το παίξεις dj στο δωματιο σου... οπότε πάνε πίσω στην εκκλησία σου παίξε με το iphone σου και άσε εμας που έχουμε ξοδεψει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στην Apple για τα καλά της να ξέρουμε κάτι καλύτερα αν έχουνε θέματα ή όχι. Ωραιότατο. Αυτό παίρνει και διαφορικές διορθώσεις αν δεν κάνω λάθος; Ένα πενηντάρικο στο νερό.... 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 20 hours ago, tamis said: Πρώτον και που κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου για να σου εξηγήσω πολύ σου είναι αν δε ξέρεις ότι τα mac κολλάνε όντως ιούς αλλα τέσπα όλοι μαθαίνουν σε κάποια φάση... GPS είναι το παρακάτω κάνει όσο ένα διαμέρισμα και ναι δεν δέχεται τίποτα άλλο εκτός από FAT 32 που δεν είναι συμβατό με mac os λες και θα τους έπεφτε ο κόλος τους κομπλεξικούς να το κάνουν συμβατό αλλά τέτοιο πρόβατο που είσαι ούτε αυτό δε θα θεωρήσεις λογικό. Το usb φλασακι για να μάθεις και κάτι χρειάζεται για να περάσεις συντεταγμένες μέσα και να μπορώ να έρθω να σου ορίσω τα όρια από το χωράφι σου στο χωριό σου ή να σου πω που είναι η περιουσία σου... αλλά που να ξέρω εγώ... εγώ τρολλ εσύ master guru of insomnia... #NOT Φυσικά ένα πρόβατο δεν δέχεται οτιδήποτε άλλο εκτός από την εκκλησία της Apple... αμφιβάλω αν είχες ποτέ σου mac αγορασμένο από την τζέπη σου... και αμφιβάλω αν είχες ποτέ ΔΟΥΛΕΨΕΙ πάνω σε αυτά και όχι να το παίξεις dj στο δωματιο σου... οπότε πάνε πίσω στην εκκλησία σου παίξε με το iphone σου και άσε εμας που έχουμε ξοδεψει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στην Apple για τα καλά της να ξέρουμε κάτι καλύτερα αν έχουνε θέματα ή όχι. Κατ'αρχήν σε ευχαριστώ που αφιερώνεις τον (πολύτιμο, είμαι σίγουρος) χρόνο σου να απαντάς σε εμένα και να διδάσκεις από την (επίσης πολύτιμη) εμπειρία σου. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και όλο το forum είμαστε ευγνώμονες. Ομολογώ βέβαια ότι με πιάνεις αδιάβαστο. Από το 2005 που έκανα τη μετάβαση σε MacOS (όπως λεγόταν τότε) μέχρι και σήμερα, σε όποια συσκευή της Apple πέρασε από τα χέρια μου (συμπεριλαμβανομένων τριών iMac, δύο Mac mini και τριών MacBook) δεν κόλλησα κανέναν ιό πουθενά. Χωρίς να βάλω ούτε μία φορά antivirus ή κάτι παρόμοιο. Πώς τα κατάφερες εσύ, δεν το ξέρω - και δεν με ενδιαφέρει. Ίσως εσύ έχεις το χάρισμα, τι να πω; Η σοβαρότητα ξεχειλίζει στο μήνυμά σου. Αφήνω κατά μέρος τα κοσμητικά επίθετα και τις κρίσεις που κάνεις εκ του ασφαλούς για το πρόσωπό μου και φτάνω στη συμβατότητα του macOS με το FAT32. Που είναι εγγενής. Εσύ επιμένεις για το αντίθετο. Δεν βαριέσαι, σιγά μην ξέρουν οι άλλοι καλύτερα από εσένα... Φιλική (που λέει ο λόγος) συμβουλή: άσε την τζέπη μου στη θέση της και κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέπτη. Ελπίζω να μην τρομάξεις με ό,τι αντικρύσεις. 3 1
DJTaurus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Εδώ γελάμε ; 😂 https://www.theregister.co.uk/2019/08/16/microsoft_surface_cpu_throttling/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα