akoinonitos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Μολις ειδα κατι τραγικο. Οι 570 τα γραφικα τι τα θελουν; Ειναι δυνατον να αγορασει καποιος 570 και να χρησιμοποιησει τα γραφικα του επεξεργαστη; Ειναι δυνατον να αγορασει καποιος 570 και να παρει επεξεργαστη με γραφικα; Γτ όχι?
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δεν ξερω πιστευω πως για να παρεις τοσο καλη μητρικη η μαλλον τοσο δυνατο τσιπακι θα εχεις σκοπο και μια καλη καρτα γραφικων. Φυσικα υπαρχουν περιπτωσεις που καποιος θελει μονο επεξεργαστικη ισχυ.
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εδω δουλευε μια χαρα η Vi Hero X370 που ειχα, σιγουρα δεν θα εχω προβλημα ειδικα σε ASUS που οσο την ειχα 2 χρονια + με ειχε τρελανει ολο καινουρια Bios εβγαζε. Απλα εριξα την ιδεα της mini itx γιατι ετσι θα παει ακριβως απο κατω της η καρτα γραφικων δεν θα κρυβει τιποτα απο την μητρικη και ισως να ειναι ομορφο αποτελεσμα. Αν αυτο το κομματι της ομορφιας σε τραβαει,τοτε αυτο να κανεις. Εχεις δει στο διπλα θεμα ''δειξτε το κουτι σας'' οτι υπαρχουν παρα πολλοι που δινουν σημασια στο αισθητικό κομματι. 3
manosj Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 ειμαι εδω και πολυ καιρό στο περίμενε μπας και βγουν οι νέει μητρικές b550. δεν ξερω αν αξιζει να περιμενω ή να προχωρησω με μια msi tomahawk max στην αναβάθμιση. θέλω να βάλω 3600 (δεν με ενδιαφέρει το oc) καμιά γνώμη?
EddieObscurant Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, manosj είπε ειμαι εδω και πολυ καιρό στο περίμενε μπας και βγουν οι νέει μητρικές b550. δεν ξερω αν αξιζει να περιμενω ή να προχωρησω με μια msi tomahawk max στην αναβάθμιση. θέλω να βάλω 3600 (δεν με ενδιαφέρει το oc) καμιά γνώμη? Μεχρι το καλοκαιρι σιγουρα θα κυκλοφορησουν. Ωστοσο δεν ειναι ακομα σιγουρα οτι θα χουν 100% pcie 4.0 στο 1o slot και στην m.2, ειδαλως η μονη διαφορα θα ναι το uplink του chipset που θα αυξηθει. Πολυ πιθανον ομως το καλοκαιρι να ανακοινωσουν zen 3 για το χειμωνα και να σαι παλι στο περιμενε. Οποτε αν θες κατι τωρα παρτο 1
leros2004 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, manosj είπε ειμαι εδω και πολυ καιρό στο περίμενε μπας και βγουν οι νέει μητρικές b550. δεν ξερω αν αξιζει να περιμενω ή να προχωρησω με μια msi tomahawk max στην αναβάθμιση. θέλω να βάλω 3600 (δεν με ενδιαφέρει το oc) καμιά γνώμη? Τι ακριβός σου λείπει απο τις b450 και περιμένεις τις 550 ?
kkatzos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 @LLLEFTERIS Κοίτα προς MSI. Λένε ότι λίγες Asus πετυχαίνουν FCLK=1900
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, kkatzos είπε @LLLEFTERIS Κοίτα προς MSI. Λένε ότι λίγες Asus πετυχαίνουν FCLK=1900 Τι ειναι αυτο; Δεν εχω σκοπο να κανω OC γιατι θα βαλω Low Profile ψυκτρα.
kostas_anes Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 38 λεπτά πριν, kkatzos είπε @LLLEFTERIS Κοίτα προς MSI. Λένε ότι λίγες Asus πετυχαίνουν FCLK=1900 Aμφιβαλω αν παιζει ρολο η μητρικη. Αν τρεχει η Gigabyte του 50αρικου FLCK στα ιδια επιπεδα με την X470 Gaming Pro Carbon μου, τοτε ειτε ειμαι πολυ τυχερος, ειτε δεν παιζει ρολο η μητρικη. 1
kkatzos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, kostas_anes είπε Aμφιβαλω αν παιζει ρολο η μητρικη. Αν τρεχει η Gigabyte του 50αρικου FLCK στα ιδια επιπεδα με την X470 Gaming Pro Carbon μου, τοτε ειτε ειμαι πολυ τυχερος, ειτε δεν παιζει ρολο η μητρικη. 3733 (1866) έχεις αν δεν κάνω λάθος. Το 3733 το πετυχαίνουν όλες οι μητρικές/CPUs. Το 3800 είναι το θέμα. Ο akoinonitos με την ίδια CPU είχε 3800 day-1 με την MSI και τώρα με την Asus δυσκολεύεται λέει.
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 36 λεπτά πριν, kkatzos είπε 3733 (1866) έχεις αν δεν κάνω λάθος. Το 3733 το πετυχαίνουν όλες οι μητρικές/CPUs. Το 3800 είναι το θέμα. Ο akoinonitos με την ίδια CPU είχε 3800 day-1 με την MSI και τώρα με την Asus δυσκολεύεται λέει. Επειδη μπερδευτηκα αυτο ειναι για τις μνημες ποσα Mhz μπορουν να φτασουν; Εγω που εχω τις G.Skill TridentZ RGB 16GB 3200Mhz C14 και δεν εχω σκοπο να τις παω πανω απο τα 3200 αντε ισως απο περιεργια προσπαθησω 3400 θα πρεπει να βρω μητρικη με καλο FLCK?
kostas_anes Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 36 λεπτά πριν, kkatzos είπε 3733 (1866) έχεις αν δεν κάνω λάθος. Το 3733 το πετυχαίνουν όλες οι μητρικές/CPUs. Το 3800 είναι το θέμα. Ο akoinonitos με την ίδια CPU είχε 3800 day-1 με την MSI και τώρα με την Asus δυσκολεύεται λέει. To max του CPU ειναι 1896.2 το οποιο το πετυχα και στις 2 μητρικες (1900 με χαμηλωμενο BLCK). Tωρα αυτα τα τελευταια 4MHz τα νομιζω λιγο ανουσια. Τι να πω, ισως η ASUS να δινει λιγοτερη ταση απο την MSI σε στοκ και να θελει πειραγμα. Η Gigabyte με την ΜSI παντως δινουν ακριβως το ιδιο σε στοκ, 1.04-1.05V 1
kkatzos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Επειδη μπερδευτηκα αυτο ειναι για τις μνημες ποσα Mhz μπορουν να φτασουν; Εγω που εχω τις G.Skill TridentZ RGB 16GB 3200Mhz C14 και δεν εχω σκοπο να τις παω πανω απο τα 3200 αντε ισως απο περιεργια προσπαθησω 3400 θα πρεπει να βρω μητρικη με καλο FLCK? Με 3ης γενιάς Ryzen το overclocking στις μνήμες έχει γίνει παιχνιδάκι. Για τα 3400 που λες δε χρειάζεται καν να προσπαθήσεις, απλά ένα κουμπί θα πατήσεις. Για τα 3800 λέμε, κάτι που οι μνήμες σου μπορούν να πετύχουν. Δεν ξέρω πολλούς με Asus να το έχουν πετύχει, οπότε μένουν στα 3733. Αντίθετα έχουμε πολλά παραδείγματα με MSI στα 3800. Μπορεί να είναι σύμπτωση, μπορεί να είναι διαφορά στις τάσεις. Μπορεί να είναι και καθαρά θέμα CPU.
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, kkatzos είπε Με 3ης γενιάς Ryzen το overclocking στις μνήμες έχει γίνει παιχνιδάκι. Για τα 3400 που λες δε χρειάζεται καν να προσπαθήσεις, απλά ένα κουμπί θα πατήσεις. Για τα 3800 λέμε, κάτι που οι μνήμες σου μπορούν να πετύχουν. Δεν ξέρω πολλούς με Asus να το έχουν πετύχει, οπότε μένουν στα 3733. Αντίθετα έχουμε πολλά παραδείγματα με MSI στα 3800. Μπορεί να είναι σύμπτωση, μπορεί να είναι διαφορά στις τάσεις. Μπορεί να είναι και καθαρά θέμα CPU. Αν κανεις στις μνημες μετα σε τρωει να κανεις και στον επεξεργαστη (3700Χ) και πας στην καρτα γραφικων (οκ μια απλη 2070 XC Ultra) Η μονη σοβαρη δουλεια που κανω ειναι επεξεργασια βιντεο που τραβαω με την A6500 που εχω απο παιχνιδια ουτε PacMan δεν παιζω.
kkatzos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Αν κανεις στις μνημες μετα σε τρωει να κανεις και στον επεξεργαστη (3700Χ) και πας στην καρτα γραφικων (οκ μια απλη 2070 XC Ultra) Η μονη σοβαρη δουλεια που κανω ειναι επεξεργασια βιντεο που τραβαω με την A6500 που εχω απο παιχνιδια ουτε PacMan δεν παιζω. Άρα παίρνεις μια MSI Tomahawk MAX που σου είπαν και παραπάνω και είσαι ΟΚ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα