kostas_anes Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Eπιβεβαιωνω με δοκιμες απο 3500X, 3600X και 3700Χ. Δεν υπαρχει περιπτωση να ειχες 68 μαξ. Εδω ο 3500Χ με 1.26V, 4.3GHz και DR4 ηταν στους 73 σε small FFT's και δεν εχει SMT. Γενικα εχεις εμφανιστει και σε αλλα θεματα με εναν 2600 με κατι τρελα κλοκια σε τρελες τασεις (και νομιζω και RAM) οποτε εισαι λιγο πολυ γνωστος ως φιδεμπορας... 5
malakudi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Small ftt 8 ώρες. Άμα το θεωρείς μπράβο σου τα benchmark στο thread είναι και δοκιμασμένα και με κάτι άλλα που αν πας σελίδες πίσω θα τα βρεις Τρέξε Blender benchmark όχι 8 ώρες, μία φορά (θα πάρει καμιά ώρα) και στείλε αποτελέσματα. https://opendata.blender.org/ Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από malakudi 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, malakudi είπε Τρέξε Blender benchmark όχι 8 ώρες, μία φορά (θα πάρει καμιά ώρα) και στείλε αποτελέσματα. https://opendata.blender.org/ Νομίζω ότι λείπει από το σπίτι. Όποτε προκύπτει κάποιο ζήτημα με το hardware του, κάτι τυχαίνει και πρέπει να φύγει για 3 ημέρες/1 εβδομάδα/whatever.
malakudi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε Νομίζω ότι λείπει από το σπίτι. Όποτε προκύπτει κάποιο ζήτημα με το hardware του, κάτι τυχαίνει και πρέπει να φύγει για 3 ημέρες/1 εβδομάδα/whatever. Δε πειράζει θα περιμένω. 2
LIGHT1NG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Νομίζω ότι λείπει από το σπίτι. Όποτε προκύπτει κάποιο ζήτημα με το hardware του, κάτι τυχαίνει και πρέπει να φύγει για 3 ημέρες/1 εβδομάδα/whatever. Κρίμα που οι δουλειές προέχουν από τα τεχνολογικά φόρουμ κοινός στα τέτοια μου έχουν ανέβει Benchmark και στο corona /cinebench και με pbo tests Εκτός και αν και η gpu δεν πιάνει αυτά τα voltage με mhz Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από LIGHT1NG Done
akoinonitos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Κρίμα που οι δουλειές προέχουν από τα τεχνολογικά φόρουμ κοινός στα τέτοια μου έχουν ανέβει Benchmark και στο corona /cinebench και με pbo tests Εκτός και αν και η gpu δεν πιάνει αυτά τα voltage με mhz Κάνε ένα edit ,δεν μιλάμε έτσι, δεν είναι πρεπον ,αφού το έκανες edit και με bold άλλαξε και το κοινός σε κοινώς (επίρρημα) Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από akoinonitos 3
DEADLAZARUS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Κρίμα που οι δουλειές προέχουν από τα τεχνολογικά φόρουμ κοινός στα τέτοια μου έχουν ανέβει Benchmark και στο corona /cinebench και με pbo tests Εκτός και αν και η gpu δεν πιάνει αυτά τα voltage με mhz Κοινώς. Εσύ λες ότι λείπεις/πρέπει να φύγεις. Αυτό ανέφερα. Υποθέτω ότι δεν θα φτάσεις στο σημείο να διαψεύσεις τον εαυτό σου. Τα υπόλοιπα ασχολίαστα. Έχουμε κι εμείς δουλειές. 4
Dantε Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Κοινώς. Εσύ λες ότι λείπεις/πρέπει να φύγεις. Αυτό ανέφερα. Υποθέτω ότι δεν θα φτάσεις στο σημείο να διαψεύσεις τον εαυτό σου. Τα υπόλοιπα ασχολίαστα. Έχουμε κι εμείς δουλειές. Εδω προχθες δε παραβιαζε τους νομους της φυσικης? 23 βαθμους gpu με 25 στο δωματιο Nasa wants to know your location 2
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε Νομίζω ότι λείπει από το σπίτι. Όποτε προκύπτει κάποιο ζήτημα με το hardware του, κάτι τυχαίνει και πρέπει να φύγει για 3 ημέρες/1 εβδομάδα/whatever. Διάλεξη για το OC σε φοιτητές μηχανικούς στο Harvard :P
leros2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, kostas_anes είπε Eπιβεβαιωνω με δοκιμες απο 3500X, 3600X και 3700Χ. Δεν υπαρχει περιπτωση να ειχες 68 μαξ. Εδω ο 3500Χ με 1.26V, 4.3GHz και DR4 ηταν στους 73 σε small FFT's και δεν εχει SMT. Γενικα εχεις εμφανιστει και σε αλλα θεματα με εναν 2600 με κατι τρελα κλοκια σε τρελες τασεις (και νομιζω και RAM) οποτε εισαι λιγο πολυ γνωστος ως φιδεμπορας... και 200+ fps average στο pubg με ultra settings που δεν ήταν και τόσο ultra τελικά ... 5
kostas_anes Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, leros2004 είπε και 200+ fps average στο pubg με ultra settings που δεν ήταν και τόσο ultra τελικά ... Αυτά δεν τα γνωρίζω ευτυχώς ή δυστυχώς
kkatzos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, malakudi είπε Αυτό το 4.35 @ 1.30v που έχεις στην υπογραφή σου, με τι ακριβώς το έχεις τεστάρει; Θεωρώ απίθανο να δουλεύει πχ με Blender Benchmark ή με X265 4K encode. Το έχει τεστάρει με small snakes avx και με large snakes (π.χ. βόας) avx, όπως ακριβώς είχε τεστάρει και τον R2600 στα 4.3 με 1.3V. 🤣🤣😁 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Τότε δεν έτρεχε avx Πως δεν έτρεχε; Έτρεχε κανονικότατα avx, το γνωστό Photoshop AVX edition σε δύο φάσεις: Μία στα 4.35GHz και άλλη μία στα 1.3V 🤣😂 Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από kkatzos 1
leros2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Αυτά δεν τα γνωρίζω ευτυχώς ή δυστυχώς
malakudi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε Κρίμα που οι δουλειές προέχουν από τα τεχνολογικά φόρουμ έχουν ανέβει Benchmark και στο corona /cinebench και με pbo tests Εκτός και αν και η gpu δεν πιάνει αυτά τα voltage με mhz Φίλε μου μη τσαντίζεσαι, έχω λόγο που ζητάω το συγκεκριμένο τεστ, είναι heavy avx2 και στον 3600 θα κάνει σχεδόν 120 λεπτά για να το ολοκληρώσει (40 περίπου έκανε στον 3900Χ). Τα corona, cinebench κτλ τελειώνουν σε λίγη ώρα, δεν είναι κατάλληλα. Κατέβασέ το και άστο ένα βράδυ να τρέξει και, εφ' όσον δε κολλήσει, βλέπεις τα αποτελέσματα το πρωί. Από τα αποτελέσματα θα φανεί 1. αν όντως είσαι σταθερός (μπορεί να σου κάνει reboot πχ σε αυτά τα settings) και 2. αν όντως παίζει στα 4,35 - γιατί το σύστημα της AMD είναι περίεργο, υπάρχει περίπτωση να ρίχνει την συχνότητα κι ας νομίζεις εσύ ότι έχεις 4350. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από malakudi 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, malakudi είπε Τρέξε Blender benchmark όχι 8 ώρες, μία φορά (θα πάρει καμιά ώρα) και στείλε αποτελέσματα. https://opendata.blender.org/ Ωραίο τεστ φαίνεται. Αυτό αρκεί για έλεγχο του OC stability ή να κάνω και τα γνωστά Intel Burn Test και Prime95;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα