LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Έχει bios flash back η μητρική, βάζεις σε ένα στικάκι σε fat32 το bios που θες ,Το μετονομασίες όπως σου λέει στη σελίδα της μητρικής, το βάζεις πίσω στο USB port που σου δείχνει και πατάς το κουμπί που γράφει bios. Ναι το ξερω απλα δεν το εχω κανει ποτε και το φοβαμαι θα δουμε σε λιγες μερες.
akoinonitos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Ναι το ξερω απλα δεν το εχω κανει ποτε και το φοβαμαι θα δουμε σε λιγες μερες. Δεν έχεις τπτ να φοβάσαι. Εύκολο είναι. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2019 από akoinonitos
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Πηρα σημερα τον 3700X αλλα δεν μπορω να στησω τον υπολογιστη γιατι πουλησα την καρτα γραφικων μου. Να ρωτησω στην ψυκτρα ενα διακοπτακι που εχει τι κανει; Αν και δεν γουσταρω να βαλω την ψυκτρα του ειναι κακασχημη την βλεπω αγγελια.
akoinonitos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Πηρα σημερα τον 3700X αλλα δεν μπορω να στησω τον υπολογιστη γιατι πουλησα την καρτα γραφικων μου. Να ρωτησω στην ψυκτρα ενα διακοπτακι που εχει τι κανει; Αν και δεν γουσταρω να βαλω την ψυκτρα του ειναι κακασχημη την βλεπω αγγελια. ειναι το quiet mode και το performance mode(jet engine απο boeing φαση) Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από akoinonitos
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, akoinonitos είπε ειναι το quiet mode και το performance mode(jet engine απο boeing φαση) Ωραια για να ξερω τι θα γραψω στην αγγελια που θα την βαλω. Και βλεπω να ακυρωνω τουν Lian Li Bora Digital και να βαζω καμια τριπλη AIO aRGB στο κουτι μου. 1
kostas123pao Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα και καλή χρονια! Συντομα θα χτίσω νεο pc με ryzen 3600. Ειμαι σε διλλημα οσον αφορα την μητρική. Είμαι αναμεσα στην msi tomahawk max και την Asus Prime X570-P. Η μόνη ουσιατική διαφορά που έχουν ειναι το pci express 4. Δεδομένου ότι θα κρατήσω το pc μου πολλά χρόνια και ίσως στο μέλλον αναβαθμίσω την cpu σε κάποια 12-16πύρηνη θεωρείται ότι αξίζει η asus τα 50€ παραπάνω και αν το pci express 4 θα επωφελεί τις νεες κάρτες γραφικών?
ilos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kostas123pao είπε Καλησπέρα και καλή χρονια! Συντομα θα χτίσω νεο pc με ryzen 3600. Ειμαι σε διλλημα οσον αφορα την μητρική. Είμαι αναμεσα στην msi tomahawk max και την Asus Prime X570-P. Η μόνη ουσιατική διαφορά που έχουν ειναι το pci express 4. Δεδομένου ότι θα κρατήσω το pc μου πολλά χρόνια και ίσως στο μέλλον αναβαθμίσω την cpu σε κάποια 12-16πύρηνη θεωρείται ότι αξίζει η asus τα 50€ παραπάνω και αν το pci express 4 θα επωφελεί τις νεες κάρτες γραφικών? Αν δεν ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ τα extra pci-e lanes, sata, usb3.2 και το pcie gen 4 ΟΧΙ. Και στο λέω εγώ που την έχω. H tomahawk είναι χειρότερη σε vrm αλλά και πάλι αντέχει stock 3950x και ότι βγει λογικά του χρόνου. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2020 από ilos
mcrae13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Ωραια για να ξερω τι θα γραψω στην αγγελια που θα την βαλω. Και βλεπω να ακυρωνω τουν Lian Li Bora Digital και να βαζω καμια τριπλη AIO aRGB στο κουτι μου. Γιατι να πουλήσεις την ψύκτρα όμως και να μην την κρατησεις για όταν πουλήσεις τον cpu ? Συν ο,τι θα έχεις και μια ψυκτρα spare,σε περίπτωση που σου χαλάσει η AIO.
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε Γιατι να πουλήσεις την ψύκτρα όμως και να μην την κρατησεις για όταν πουλήσεις τον cpu ? Συν ο,τι θα έχεις και μια ψυκτρα spare,σε περίπτωση που σου χαλάσει η AIO. Με ψυκτρα η χωρις μικρη η διαφορα μεταπωλησης, τωρα ισως παρω ενα 30αρι απο την ψυκτρα ενω οταν τον δωσω δηλαδη σε πχ τρια χρονια το συν της ψυκτρας αντε να ειναι 10 ευρω. Εχω και του γιου μου απο τον 2600 καινουρια που την εχω βαλει αγγελια 10 ευρω και δεν την παιρνει κανεις. Απλα η σκεψη μου ειναι 65 που δεν θα δωσω για τους ανεμιστηρες και 30 αν σπρωξω την ψυκτρα εχω μαζεψει σχεδον για μια υδροψυξη. Τωρα ποια AIO με aRGB τριπλο 12αρι ανεμιστηρα να παρω; Δεν θα κανω OC και θελω οσο το δυνατον λιγοτερο θορυβο.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 30άρι για την prism; Με τόσα παίρνεις κάτι cryorig και arctic esports στο skroutz..
Razor333 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μιας και την τρωω στην μαπα αυτες τις μερες λογο καμμενης αντλιας, δεν θα ελεγα οτι ειναι κακη ψυκτρα, ειναι λιγοτερο απο 10 βαθμους πανω σε σχεση με open loop, εχει καποιο hit στις επιδοσεις και κανει περισσοτερο θορυβο φυσικα, αλλα χωρις να γινετε κουραστικη σε καμια περιπτωση. Ακομα και με pbo την παλευει τωρα που ειμαστε στους 20-22 βαθμους ambient, στο blender μετα απο 15 λεπτα μενει σταθερα στα 4100MHz στους 72-73c με ~1.33v. Σε παιχνιδια δεν εχει κανενα θεμα, ειδα ενα μικρο drop στα clocks, το afterburner κανει report πιο σπανια 4400MHz, πεφτει πιο συχνα κατω απο 4300MHz οταν το load περναει το 40% και χτυπαει μεχρι και 65c σε παιχνιδια π.χ. οπως το rb6 siege που χωρις vsync φτανουν και 60-70% load. Απο εμφανιση την προτιμαω απο το κλασικο tower block που κρυβει το μισο board και τις ram και τα led της εχουν ενδιαφερον, κυριως αν βαλεις το usb και παιξεις με το προγραμματακι της coolermaster. Γενικα η πιο τιμια stock ψυκτρα με διαφορα. 1
ilos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Ένα 20ρικο φεύγει άνετα η prism, σε top down coolers δεν έχεις και πολλές επιλογές να την πατάνε κάτω και κάτι noctua low profile κλπ είναι πανάκριβες και οριακά καλύτερες (αλλά χωράνε σε mitx cases που δε θα χωρά η prism).
akoinonitos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, ilos είπε Ένα 20ρικο φεύγει άνετα η prism, σε top down coolers δεν έχεις και πολλές επιλογές να την πατάνε κάτω και κάτι noctua low profile κλπ είναι πανάκριβες και οριακά καλύτερες (αλλά χωράνε σε mitx cases που δε θα χωρά η prism). μην ξεχνατε τον μαγικο διακοπτη που την κανει να απογειωνεται!!! (στην κυριολεξια 🤣) Παντως και εγω οσο την δουλεψα δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιάστηκα αλλα την δουλεια της την κανει και με το παραπανω και δεν ειναι και τοσο φασαριοζα αν την εχεις στο Low Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από akoinonitos
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, yiannis1991 είπε 30άρι για την prism; Με τόσα παίρνεις κάτι cryorig και arctic esports στο skroutz.. Αυτες δεν ειναι top flow ουτε RGB Εγω εδωσα την Thermalright macho Zero 30 ευρω. Τα 30 τα ειπα γιατι σε αυτη την τιμη η μαλλον αυτη ειναι η ποιο χαμηλη τιμη που βλεπω σε αγγελιες την εχω δει και 40
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα