Dangor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ούτε καν στο bios; Ούτε 37 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Κάνε ένα clear cmos μήπως έχει bugaare Έκανα, τα ίδια, δεν ανοίγει καν, προβληματική mobo? Έβαλα λάθος τον cpu? Το τροφοδοτικό καινούργιο(ούτε με το προηγούμενο δεν ανοιγει). Τα καλώδια συνδεδεμένα σωστά. Τι να πω.
LIGHT1NG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Ίσως η mobo είναι για DOA οπότε καλύτερα να μιλήσεις αύριο με το κατάστημα που την αγόρασες για αντικατάσταση 1
Dangor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Ίσως η mobo είναι για DOA οπότε καλύτερα να μιλήσεις αύριο με το κατάστημα που την αγόρασες για αντικατάσταση Καλή π****α τώρα δηλαδή, την αγόρασα 1η του μηνός από βόρεια Ελλάδα, ελπίζω να δεχτούν doa. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από Dangor
leros2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 59 λεπτά πριν, aldon είπε Έστειλα στην Asus και μου απάντησαν το κάτωθι: Σχετικά με τη μητρική κάρτα Asus PRIME X470-PRO,θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα slot M.2 δεν κάνουν share bandwidth με τα SATA ports και δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στις θύρες SATA όταν εγκαθιστάτε δίσκους M.2. Ο περιορισμός που υπάρχει αφορά τις θύρες PCIe: 2 The M.2_2 socket shares PCIe clock with PCIe x1_1. When PCIe x1_1 or PCIe x1_3 is occupied, the M.2_2 socket can only support SATA mode. Copy paste απο Το manual δλδ
Sheogorath Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Dangor είπε Καλή π****α τώρα δηλαδή, την αγόρασα 1η του μηνός από βόρεια Ελλάδα, ελπίζω να δεχτούν doa. Αποκλείεται να δεχτούν DOA, για αυτό τα αγοράζουμε όλα μαζί. Επεξεργαστή σίγουρα τον έβαλες με την φορά που θέλει; Τσέκαρε λίγο εικόνες. Και πάλι, έχει εγγύηση όποτε μην αγχωνεσαι. 2
nicksoti Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, Dangor είπε Καλή π****α τώρα δηλαδή, την αγόρασα 1η του μηνός από βόρεια Ελλάδα, ελπίζω να δεχτούν doa. Οι δίσκοι δείχνουν να λειτουργούν κατά την εκκίνηση; Από ότι κατάλαβα λειτουργούσε και με το που κούμπωσες τη νέα cpu δεν ανοίγει, με όλα τα άλλα ίδια; Aν βάλεις πάλι πάνω την παλιά δουλεύει;
LIGHT1NG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, nicksoti είπε Οι δίσκοι δείχνουν να λειτουργούν κατά την εκκίνηση; Από ότι κατάλαβα λειτουργούσε και με το που κούμπωσες τη νέα cpu δεν ανοίγει, με όλα τα άλλα ίδια; Aν βάλεις πάλι πάνω την παλιά δουλεύει; Δεν το είχε ολοκληρώσει μάλλον το pc τα αγόρασε 1-1 και όταν έφτασε σε στάδιο να τα συνδέσει όλα μαζί τότε φάνηκε τι δουλεύει και τι όχι. Μια άλλη λύση είναι να δοκιμάσει ένα άλλο cpu αν έχει από φίλο του κάποιον από τους 2ΧΧΧ αλλά λογικά θα άναβε και με τον 3ΧΧΧ έστω τα λαμπάκια.. @Dangor αν μπορείς ανέβασε λίγο μια φωτογραφία μήπως δούμε κάποιο λάθος που να έκανες καταλαθος στην σύνδεση.
ilos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Αποκλείεται να δεχτούν DOA, για αυτό τα αγοράζουμε όλα μαζί. Επεξεργαστή σίγουρα τον έβαλες με την φορά που θέλει; Τσέκαρε λίγο εικόνες. Και πάλι, έχει εγγύηση όποτε μην αγχωνεσαι. Απλά για να το βλέπει ο κόσμος.😁 15 μέρες δικαίωμα υπαναχώρησης έχεις, και πολλοί κιόλας το καταπατούν και αυτό. Τώρα θα μπλέξει με τη διαδικασία του RMA δυστυχώς.
Dangor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, Sheogorath είπε Αποκλείεται να δεχτούν DOA, για αυτό τα αγοράζουμε όλα μαζί. Επεξεργαστή σίγουρα τον έβαλες με την φορά που θέλει; Τσέκαρε λίγο εικόνες. Και πάλι, έχει εγγύηση όποτε μην αγχωνεσαι. δεν με πειραζει φτανει να φτιαχτει, σωστα τον εβαλα πιστευω αφου μπηκε κανονικά, οπως δείχνουν οι εικόνες.Αν τον εβαζα λαθος δεν θα ανοιγε και θα βαραγε error? Το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι αθήνα και το σκρουτζομαγαζο Αλεξανδρουπολη οποτε θα χουμε και τις μεταφορες. Ισως σε αυτη την αποσταση να εγινε καποια ζημιά. 8 ώρες πριν, nicksoti είπε Οι δίσκοι δείχνουν να λειτουργούν κατά την εκκίνηση; Από ότι κατάλαβα λειτουργούσε και με το που κούμπωσες τη νέα cpu δεν ανοίγει, με όλα τα άλλα ίδια; Aν βάλεις πάλι πάνω την παλιά δουλεύει; Οχι δεν λειτουργουν, δεν λειτουργει τιποτα ουτε αναβει τιποτα. Αν βαλω την παλια εννοεις ποια? Την cpu? Εχω ζ77 i5 3570k οποτε δεν παιζει. 8 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Δεν το είχε ολοκληρώσει μάλλον το pc τα αγόρασε 1-1 και όταν έφτασε σε στάδιο να τα συνδέσει όλα μαζί τότε φάνηκε τι δουλεύει και τι όχι. Μια άλλη λύση είναι να δοκιμάσει ένα άλλο cpu αν έχει από φίλο του κάποιον από τους 2ΧΧΧ αλλά λογικά θα άναβε και με τον 3ΧΧΧ έστω τα λαμπάκια.. @Dangor αν μπορείς ανέβασε λίγο μια φωτογραφία μήπως δούμε κάποιο λάθος που να έκανες καταλαθος στην σύνδεση. το εχω ξεστήσει τωρα thanks για το ενδιαφερον
Greekz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια. Σημερα εστεισα το νεο μου συστημα με τον ryzen 5 3600 και την aorus b450 pro . Εχω ενα θεμα διοτι ο επεξεραστης τρεχει συνεχεια ή στα 3.8 ή στα 4.2 με αποτελεσμα να εχω σχετικα υψηλες θερμοκρασιες λογω του οτι ειμαι ακομα με την εργοστασιακη . Οταν λεω υψηλες θερμοκρασιες εννοω 37-42 οταν ειναι στα 3.8 σε idle Κατασταση και σε παιχνιδι γυρω στα 55-60. Καμια λυση να παιζει στα 3.6?
Inler Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 55-60 με stock cooler είναι απίθανο/εξαιρετικό αυτές οι θερμοκρασίες επιτυγχάνονται με aftermarket και με το ζόρι.
headbanger Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Greekz είπε Καλησπερα παιδια. Σημερα εστεισα το νεο μου συστημα με τον ryzen 5 3600 και την aorus b450 pro . Εχω ενα θεμα διοτι ο επεξεραστης τρεχει συνεχεια ή στα 3.8 ή στα 4.2 με αποτελεσμα να εχω σχετικα υψηλες θερμοκρασιες λογω του οτι ειμαι ακομα με την εργοστασιακη . Οταν λεω υψηλες θερμοκρασιες εννοω 37-42 οταν ειναι στα 3.8 σε idle Κατασταση και σε παιχνιδι γυρω στα 55-60. Καμια λυση να παιζει στα 3.6? 32 λεπτά πριν, Inler είπε 55-60 με stock cooler είναι απίθανο/εξαιρετικό αυτές οι θερμοκρασίες επιτυγχάνονται με aftermarket και με το ζόρι. εγώ παιδιά έβαλα την celsius 360 από την fractal design στον 3800Χ και ησύχασε το κεφάλι μου. δεν βλέπω πάνω απο 42 με 45 όταν πάρει φόρα η ψύκτρα. κάνει ενα καρφάκι στα 60-65 μέχρι να αρχίσει η τρόμπα να επιταχύνει. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2019 από headbanger
Patporf Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Παιδια καλησπερα.Σκεφτομαι να παρω αυτην την x470 μητρικη https://www.asus.com/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VII-HERO/ αντι για x570 που ελεγα πριν.Πανω δεξια αν δειτε λεει AMD RYZEN 3000 Desktop READY.Οποτε μολις κουμποσω τον cpu θα παιζει χωρις BIOS update η δεν ισχυει?
LIGHT1NG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Patporf είπε Παιδια καλησπερα.Σκεφτομαι να παρω αυτην την x470 μητρικη https://www.asus.com/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VII-HERO/ αντι για x570 που ελεγα πριν.Πανω δεξια αν δειτε λεει AMD RYZEN 3000 Desktop READY.Οποτε μολις κουμποσω τον cpu θα παιζει χωρις BIOS update η δεν ισχυει? Από το κατάστημα που θα κάνεις την παραγγελία ρώτησε τους αυτό μάλλον θα ισχύει στην νέα φουρνιά mobo που ίσως στις αποθήκες να μην τις έχουν. (αν ζητήσεις να σου κάνουν bios update νομίζω το κάνουν) 1
Patporf Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Από το κατάστημα που θα κάνεις την παραγγελία ρώτησε τους αυτό μάλλον θα ισχύει στην νέα φουρνιά mobo που ίσως στις αποθήκες να μην τις έχουν. (αν ζητήσεις να σου κάνουν bios update νομίζω το κάνουν) Αν την παραγειλω κατοπιν παραγγελιας εσυ πιστευεις οτι θα μου φερουν την νεα φουρνια mobo?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα