Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Patporf είπε

Καλησπερα παιδια.Εχω στην κατοχη μου εναν 3700χ και σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο τι μητρικη να παρω.Εχω ψαχτει πολυ αλλα δεν μπορω να αποφασισω.Να παρω B450?x470?x570? η να περιμενω για b550?

Budget? 

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Σε ολες τις μητρικες δουλευει μια χαρα δεν εχει θεμα. Στην ουσια αγοραζεις μονο οποια μητρικη σου αρεσει εμφανισιακα/εχει τα features που θες.

Καλό είναι να έχει και καλά vrm

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε

Budget? 

Καλό είναι να έχει και καλά vrm

Για 3700x δεν χρειαζεται καλα vrm.

Βασικα σε καποιες b450 μεχρι και 3950 σηκωνουν ανετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικα συμφωνα με εναν τυπο στο YT κοιταω να εχει καλα VRM/VRM Heatsinks, Intel Gigabit Lan(το οποιο δεν ξερω ακριβως τι ειναι και αν αξιζει),Debug LED,Dual Bios,Bios Flashback και ισως και αλλα τα οποια δεν θυμαμαι...μια x570 μητρικη που να εχει τα παραπανω features(νομιζω) και εχω βαλει στο ματι ειναι η MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon WiFi αλλα ειναι καπως ακριβη ακομα...Για αυτο βλεπω και καποιες x470 ή b450(Tomahawk) που ειναι πιο φτηνες αλλα δεν εχουν ολα τα παραπανω features...

Επεξ/σία από Patporf
Δημοσ.

2 μηνες στην tomahawk max b450 εχω τον 3700x και ειναι αστερι,

δουλεύει απροβληματιστα κ δροσερά,δεν έχει κάνει κιχ...

οι x570 είναι πεταμενα λεφτά,

εκτός ξερω γω αν θες να βάλεις pcie 4.0 nvme και 3950x κ να του τινάξεις τα πέταλα σε overclock....

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Patporf είπε

Βασικα συμφωνα με εναν τυπο στο YT κοιταω να εχει καλα VRM/VRM Heatsinks, Intel Gigabit Lan(το οποιο δεν ξερω ακριβως τι ειναι και αν αξιζει),Debug LED,Dual Bios,Bios Flashback και ισως και αλλα τα οποια δεν θυμαμαι...μια x570 μητρικη που να εχει τα παραπανω features(νομιζω) και εχω βαλει στο ματι ειναι η MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon WiFi αλλα ειναι καπως ακριβη ακομα...Για αυτο βλεπω και καποιες x470 ή b450(Tomahawk) που ειναι πιο φτηνες αλλα δεν εχουν ολα τα παραπανω features...

Μην κοιτάς MSI X570 φθηνότερες από Unify. 

Εχει προσφορά την Tuf x570 WiFi αυτές τις μέρες. Αυτή θα αγόραζα εγώ.

• Like 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Ειδικά αν βάλουν την strix κιόλας ακόμα καλύτερα, πολλοί που θα έχουν πάρει την 5700/5700ΧΤ θα πρέπει να τις προτιμήσουν.. 

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Πέρασα πρόσφατα τους 1.0.0.4 Β beta στην Tomahawk (non-max) και όλα τέλεια απο θερμοκρασίες και τα spikes της τάσης πλέον έχουν διορθωθεί (είχα να αναβαθμίσω bios απο τότε που έστησα το μηχάνημα).

Με pbo βλέπω 5,000+ στο CB20 αλλά σε full load πάει στα 1,38v και με προβληματίζει.

Επίσης χωρίς pbo στο CB έχω πλέον 4800 (κάπου 50-70 πόντους παραπάνω απο πρίν), αλλά είναι κολλημένο μαξ στα 4ghz με vcore 1,207-1.23 . Απο ψύξη είμαι μαξ 65-70. Δεν θα έπρεπε να κλοκάρει παραπάνω;

Γενικά πάντως πολύ ευχαριστημένος με το combo Tomahawk + 3700x.

Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα που έχω στην tomahawk max, είναι ότι κολλάει αν το αφήσω και μπει σε sleep.

Ξέρει κανείς αν διορθώνεται κάπως αυτό; Για την ώρα το έχω βάλει στις 5 ώρες, ουσιαστικά το απενεργοποιησα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Γιατί όχι φθηνότερες MSI από Unify?

Το Intel Gigabit lan τι είναι αξιζει σαν feature?

Επεξ/σία από Patporf
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Patporf είπε

Γιατί όχι φθηνότερες MSI από Unify?

Το Intel Gigabit lan τι είναι αξιζει σαν feature?

Γιατί οι φθηνές είναι για τα σκουπίδια, ειδικά στα Vrm. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, aekoriginal21 είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Πέρασα πρόσφατα τους 1.0.0.4 Β beta στην Tomahawk (non-max) και όλα τέλεια απο θερμοκρασίες και τα spikes της τάσης πλέον έχουν διορθωθεί (είχα να αναβαθμίσω bios απο τότε που έστησα το μηχάνημα).

Με pbo βλέπω 5,000+ στο CB20 αλλά σε full load πάει στα 1,38v και με προβληματίζει.

Επίσης χωρίς pbo στο CB έχω πλέον 4800 (κάπου 50-70 πόντους παραπάνω απο πρίν), αλλά είναι κολλημένο μαξ στα 4ghz με vcore 1,207-1.23 . Απο ψύξη είμαι μαξ 65-70. Δεν θα έπρεπε να κλοκάρει παραπάνω;

Γενικά πάντως πολύ ευχαριστημένος με το combo Tomahawk + 3700x.

Όχι δεν θα έπρεπε γτ έχει περιορισμό στα watt ασχέτως την θερμοκρασια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Αυτή που προανέφερα δλδ δεν μπορεί να σηκώσει έναν 3700χ με λίγο oc?Δεν νομίζω ...Aπλά εγώ προτιμώ msi σαν brand 

39 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Επεξ/σία από Patporf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...