Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Το 1.475 θα το χτύπησε για πχ 5 δευτερόλεπτα στο average θα δεις πόσο κυμαίνεται το vcore. 

Για το bios rollback γίνεται τουλάχιστον στην tomahawk που έχω είχα κάνει αρκετές φορές. 

Αρα το περνάω το τελευταιο η εχει τιποτα σοβαρα θεματα?

Με ενδιφερει το κομματι του γρηγορου boot.

Το περνάω απευθείας ετσι? Σε στικακι και διαδικασια απο το ιδιο το bios, σωστα?

Δημοσ.

Εν τω μεταξυ παιδια το mobo μου στο ΒΙΟS έχει σε δύο διαφορετικά paths ρυθμιση του PBO.

1) A.I. Tweaker > Performance Boost Overdrive - To οποίο ΔΕΝ έχει επιλογή Advanced και ο,τι αλλαγή κάνω στο Save & Exit την εμφανίζει σαν confirmation

2) Advanced > AMD Overclocking > Performance Boost Overdrive - To οποίο ΕΧΕΙ επιλογή advanced και ο,τι αλλαγή κάνεις στο Save & Exit σου γραφει No changes have been made, αλλά αν κανεις boot και γυρίσεις οι αλλαγες έχουν μείνει και επίσης τις βλεπω στο CBR20 (αυξημένο σε σχεση με στοκ)

Ποιο απτα 2 πειράζω?

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε

Εν τω μεταξυ παιδια το mobo μου στο ΒΙΟS έχει σε δύο διαφορετικά paths ρυθμιση του PBO.

1) A.I. Tweaker > Performance Boost Overdrive - To οποίο ΔΕΝ έχει επιλογή Advanced και ο,τι αλλαγή κάνω στο Save & Exit την εμφανίζει σαν confirmation

2) Advanced > AMD Overclocking > Performance Boost Overdrive - To οποίο ΕΧΕΙ επιλογή advanced και ο,τι αλλαγή κάνεις στο Save & Exit σου γραφει No changes have been made, αλλά αν κανεις boot και γυρίσεις οι αλλαγες έχουν μείνει και επίσης τις βλεπω στο CBR20 (αυξημένο σε σχεση με στοκ)

Ποιο απτα 2 πειράζω?

Σύμφωνα με τη λογική της δικής μου μητρικής αρκεί να πειράξω το path που δίνει τις advanced επιλογές γιατί και στην giga είναι 2 τα path για το pbo

• Thanks 1
Δημοσ.

ξέρετε πως εμφανίζεται σε  σωστή ανάλυση το bios σε 21:9  μονιτορ στην tomahawk και προφανώς σε όλες ? 

μου το βγάζει τεντωμένο μαλλον είναι 16:9 default.  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dem είπε

ξέρετε πως εμφανίζεται σε  σωστή ανάλυση το bios σε 21:9  μονιτορ στην tomahawk και προφανώς σε όλες ? 

μου το βγάζει τεντωμένο μαλλον είναι 16:9 default.  

Δεν θα βγάλεις άκρη.

Σε ίδιο ultrawide monitor 3440x1440, η tomahawk μου τα εμφανίζει ωραία και η msi vdh max τεντωμένα.

Απο την ίδια εταιρεία κιόλας. 😛

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, vadergr είπε

Δεν θα βγάλεις άκρη.

Σε ίδιο ultrawide monitor 3440x1440, η tomahawk μου τα εμφανίζει ωραία και η msi vdh max τεντωμένα.

με τι καλώδιο είσαι στη μία και στην άλλη  ?  το ίδιο ? 

Δημοσ.

Εχει κανει καποιος raid στην tomahawk max?δεν μπορω με τιποτα,οταν ολοκληρώνεται η εγκατασταση των windows στο πρωτο restart,παει να τα ξαναπερασει ,δεν συνεχιζει την εγκατασταση.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, bilythekid είπε

οταν ολοκληρώνεται η εγκατασταση των windows στο πρωτο restart,παει να τα ξαναπερασει ,δεν συνεχιζει την εγκατασταση.

Μήπως ξεχνάς στην πρώτη επανεκκίνηση στο boot order να βάλεις πρώτο τον δίσκο/δίσκους που θέλεις τα Windows (και όχι το μέσο εγκατάστασης USB flash/DVD);

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, TopCLR είπε

Μήπως ξεχνάς στην πρώτη επανεκκίνηση στο boot order να βάλεις πρώτο τον δίσκο/δίσκους που θέλεις τα Windows (και όχι το μέσο εγκατάστασης USB flash/DVD);

Κάθε φορα ετσι το κανω τωρα να είναι ετσι όπως λες?εχω βαρεθεί να κανω φορματ,παντως δεν εχει ολοκληρωσει την εγκατασταση όταν το κανει,ειναι το πρωτο restart κατά την εγκατασταση.Ποιον driver βαζω από msi η amd?

Δημοσ.
19 ώρες πριν, vadergr είπε

Δεν θα βγάλεις άκρη.

Αλλάζεις αν θέλεις το aspect ratio του monitor από τις ρυθμίσεις σε 1:1 ή 21:9 και στις 2 περιπτώσεις θα τα βγάλει κανονικά αλλά 4:3 . 

Αν βάλεις την οθόνη ultra wide θα βγάζει το bios τεντωμένο. 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, bilythekid είπε

Κάθε φορα ετσι το κανω τωρα να είναι ετσι όπως λες?εχω βαρεθεί να κανω φορματ,παντως δεν εχει ολοκληρωσει την εγκατασταση όταν το κανει,ειναι το πρωτο restart κατά την εγκατασταση.Ποιον driver βαζω από msi η amd?

Δεν γνωρίζω για εγκατάσταση RAID. Πάντως αυτό που έγραψες (η παράθεση στο προηγούμενο ποστ μου) εμένα μου μοιάζει πως "μένει" το boot order στο μέσο εγκατάστασης και στην πρώτη επανεκκίνηση ξαναξεκινάει από αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, TopCLR είπε

Δεν γνωρίζω για εγκατάσταση RAID. Πάντως αυτό που έγραψες (η παράθεση στο προηγούμενο ποστ μου) εμένα μου μοιάζει πως "μένει" το boot order στο μέσο εγκατάστασης και στην πρώτη επανεκκίνηση ξαναξεκινάει από αυτό.

Όταν τα κάνω εγκατάσταση σε AHCI τα περνάει κανονικά, χωρίς να κάνω αλλαγή boot στο bios, βάζω το στικακι πατάω f11 και κάνω εγκατάσταση, όταν θέλω raid έχω περάσει στο στικακι τον driver και στην αρχή της εγκατάστασης που τον ζητάει, τον περνάω κι αυτόν, ολοκληρώνει 100% και στο πρώτο restart που λέει σε 10 δευτερόλεπτα...... Ξαναπάει στην μπλε οθόνη των Windows για εγκατάσταση από την αρχή, εκεί ακριβώς πατάω άκυρο μπαίνω στο bios βάζω AHCI και συνεχίζει την εγκατάσταση κανονικά, μήπως έχει θέμα η μητρική; 

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Εχω στην κατοχη μου εναν 3700χ και σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο τι μητρικη να παρω.Εχω ψαχτει πολυ αλλα δεν μπορω να αποφασισω.Να παρω B450?x470?x570? η να περιμενω για b550?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Patporf είπε

Καλησπερα παιδια.Εχω στην κατοχη μου εναν 3700χ και σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο τι μητρικη να παρω.Εχω ψαχτει πολυ αλλα δεν μπορω να αποφασισω.Να παρω B450?x470?x570? η να περιμενω για b550?

Σε ολες τις μητρικες δουλευει μια χαρα δεν εχει θεμα. Στην ουσια αγοραζεις μονο οποια μητρικη σου αρεσει εμφανισιακα/εχει τα features που θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...