vadergr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Το 1.475 θα το χτύπησε για πχ 5 δευτερόλεπτα στο average θα δεις πόσο κυμαίνεται το vcore. Για το bios rollback γίνεται τουλάχιστον στην tomahawk που έχω είχα κάνει αρκετές φορές. Αρα το περνάω το τελευταιο η εχει τιποτα σοβαρα θεματα? Με ενδιφερει το κομματι του γρηγορου boot. Το περνάω απευθείας ετσι? Σε στικακι και διαδικασια απο το ιδιο το bios, σωστα?
Warlord1981 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Εν τω μεταξυ παιδια το mobo μου στο ΒΙΟS έχει σε δύο διαφορετικά paths ρυθμιση του PBO. 1) A.I. Tweaker > Performance Boost Overdrive - To οποίο ΔΕΝ έχει επιλογή Advanced και ο,τι αλλαγή κάνω στο Save & Exit την εμφανίζει σαν confirmation 2) Advanced > AMD Overclocking > Performance Boost Overdrive - To οποίο ΕΧΕΙ επιλογή advanced και ο,τι αλλαγή κάνεις στο Save & Exit σου γραφει No changes have been made, αλλά αν κανεις boot και γυρίσεις οι αλλαγες έχουν μείνει και επίσης τις βλεπω στο CBR20 (αυξημένο σε σχεση με στοκ) Ποιο απτα 2 πειράζω? 1
godslayerxp Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, Warlord1981 είπε Εν τω μεταξυ παιδια το mobo μου στο ΒΙΟS έχει σε δύο διαφορετικά paths ρυθμιση του PBO. 1) A.I. Tweaker > Performance Boost Overdrive - To οποίο ΔΕΝ έχει επιλογή Advanced και ο,τι αλλαγή κάνω στο Save & Exit την εμφανίζει σαν confirmation 2) Advanced > AMD Overclocking > Performance Boost Overdrive - To οποίο ΕΧΕΙ επιλογή advanced και ο,τι αλλαγή κάνεις στο Save & Exit σου γραφει No changes have been made, αλλά αν κανεις boot και γυρίσεις οι αλλαγες έχουν μείνει και επίσης τις βλεπω στο CBR20 (αυξημένο σε σχεση με στοκ) Ποιο απτα 2 πειράζω? Σύμφωνα με τη λογική της δικής μου μητρικής αρκεί να πειράξω το path που δίνει τις advanced επιλογές γιατί και στην giga είναι 2 τα path για το pbo 1
dem Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 ξέρετε πως εμφανίζεται σε σωστή ανάλυση το bios σε 21:9 μονιτορ στην tomahawk και προφανώς σε όλες ? μου το βγάζει τεντωμένο μαλλον είναι 16:9 default.
vadergr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, dem είπε ξέρετε πως εμφανίζεται σε σωστή ανάλυση το bios σε 21:9 μονιτορ στην tomahawk και προφανώς σε όλες ? μου το βγάζει τεντωμένο μαλλον είναι 16:9 default. Δεν θα βγάλεις άκρη. Σε ίδιο ultrawide monitor 3440x1440, η tomahawk μου τα εμφανίζει ωραία και η msi vdh max τεντωμένα. Απο την ίδια εταιρεία κιόλας. 😛
dem Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, vadergr είπε Δεν θα βγάλεις άκρη. Σε ίδιο ultrawide monitor 3440x1440, η tomahawk μου τα εμφανίζει ωραία και η msi vdh max τεντωμένα. Απο την ίδια εταιρεία κιόλας. 😛 με τι καλώδιο είσαι στη μία και στην άλλη ? το ίδιο ?
vadergr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, dem είπε με τι καλώδιο είσαι στη μία και στην άλλη ? το ίδιο ? Έχω δοκιμάσει και με τα ίδια. 1
bilythekid Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Εχει κανει καποιος raid στην tomahawk max?δεν μπορω με τιποτα,οταν ολοκληρώνεται η εγκατασταση των windows στο πρωτο restart,παει να τα ξαναπερασει ,δεν συνεχιζει την εγκατασταση.
TopCLR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, bilythekid είπε οταν ολοκληρώνεται η εγκατασταση των windows στο πρωτο restart,παει να τα ξαναπερασει ,δεν συνεχιζει την εγκατασταση. Μήπως ξεχνάς στην πρώτη επανεκκίνηση στο boot order να βάλεις πρώτο τον δίσκο/δίσκους που θέλεις τα Windows (και όχι το μέσο εγκατάστασης USB flash/DVD);
bilythekid Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, TopCLR είπε Μήπως ξεχνάς στην πρώτη επανεκκίνηση στο boot order να βάλεις πρώτο τον δίσκο/δίσκους που θέλεις τα Windows (και όχι το μέσο εγκατάστασης USB flash/DVD); Κάθε φορα ετσι το κανω τωρα να είναι ετσι όπως λες?εχω βαρεθεί να κανω φορματ,παντως δεν εχει ολοκληρωσει την εγκατασταση όταν το κανει,ειναι το πρωτο restart κατά την εγκατασταση.Ποιον driver βαζω από msi η amd?
dem Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, vadergr είπε Δεν θα βγάλεις άκρη. Σε ίδιο ultrawide monitor 3440x1440, η tomahawk μου τα εμφανίζει ωραία και η msi vdh max τεντωμένα. Απο την ίδια εταιρεία κιόλας. 😛 Αλλάζεις αν θέλεις το aspect ratio του monitor από τις ρυθμίσεις σε 1:1 ή 21:9 και στις 2 περιπτώσεις θα τα βγάλει κανονικά αλλά 4:3 . Αν βάλεις την οθόνη ultra wide θα βγάζει το bios τεντωμένο.
TopCLR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, bilythekid είπε Κάθε φορα ετσι το κανω τωρα να είναι ετσι όπως λες?εχω βαρεθεί να κανω φορματ,παντως δεν εχει ολοκληρωσει την εγκατασταση όταν το κανει,ειναι το πρωτο restart κατά την εγκατασταση.Ποιον driver βαζω από msi η amd? Δεν γνωρίζω για εγκατάσταση RAID. Πάντως αυτό που έγραψες (η παράθεση στο προηγούμενο ποστ μου) εμένα μου μοιάζει πως "μένει" το boot order στο μέσο εγκατάστασης και στην πρώτη επανεκκίνηση ξαναξεκινάει από αυτό. 1
bilythekid Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, TopCLR είπε Δεν γνωρίζω για εγκατάσταση RAID. Πάντως αυτό που έγραψες (η παράθεση στο προηγούμενο ποστ μου) εμένα μου μοιάζει πως "μένει" το boot order στο μέσο εγκατάστασης και στην πρώτη επανεκκίνηση ξαναξεκινάει από αυτό. Όταν τα κάνω εγκατάσταση σε AHCI τα περνάει κανονικά, χωρίς να κάνω αλλαγή boot στο bios, βάζω το στικακι πατάω f11 και κάνω εγκατάσταση, όταν θέλω raid έχω περάσει στο στικακι τον driver και στην αρχή της εγκατάστασης που τον ζητάει, τον περνάω κι αυτόν, ολοκληρώνει 100% και στο πρώτο restart που λέει σε 10 δευτερόλεπτα...... Ξαναπάει στην μπλε οθόνη των Windows για εγκατάσταση από την αρχή, εκεί ακριβώς πατάω άκυρο μπαίνω στο bios βάζω AHCI και συνεχίζει την εγκατάσταση κανονικά, μήπως έχει θέμα η μητρική;
Patporf Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια.Εχω στην κατοχη μου εναν 3700χ και σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο τι μητρικη να παρω.Εχω ψαχτει πολυ αλλα δεν μπορω να αποφασισω.Να παρω B450?x470?x570? η να περιμενω για b550?
Fulgore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Patporf είπε Καλησπερα παιδια.Εχω στην κατοχη μου εναν 3700χ και σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο τι μητρικη να παρω.Εχω ψαχτει πολυ αλλα δεν μπορω να αποφασισω.Να παρω B450?x470?x570? η να περιμενω για b550? Σε ολες τις μητρικες δουλευει μια χαρα δεν εχει θεμα. Στην ουσια αγοραζεις μονο οποια μητρικη σου αρεσει εμφανισιακα/εχει τα features που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα