dem Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, mpokwsths είπε Έχεις βάλει manual profile; Παράξενα νούμερα σου βγάζει το calculator. 3600 C14 με 1.35V δε νομίζω να υπάρχει Dual Rank κιτ που το πετυχαίνει. Γρήγορα αλλαγή σε profile V1. Για 3600 C14 πρέπει να παίξεις 1.43V + Έκανα Thaiphoon Burner - Read - report - show delays in nanoseconds - complete HTML report Calculator 1.6.2 - Import XMP - calculate safe. τα έβαλα στο bios εκτός από αυτά που έχω κυκλώσει με κόκκινο . - και έγινε πάρτι με μπλε οθόνες repair windows έλεγε, το pc έκλεισε μόνο του σε κάποια φάση προσπαθόντας να μπει windows κάτι περίεργα. και μέχρι 1.41 - 1.42V αυτά που έλεγε το calculator δεν τα έπαιρνε με τίποτα. τωρα είμαι έτσι κατέβασα λίγο το TRFC στα 400 και έβαλα 1.360V dram γιατί είχε πάει μόνο του στα 1.390.
akoinonitos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, dem είπε Έκανα Thaiphoon Burner - Read - report - show delays in nanoseconds - complete HTML report Calculator 1.6.2 - Import XMP - calculate safe. τα έβαλα στο bios εκτός από αυτά που έχω κυκλώσει με κόκκινο . - και έγινε πάρτι με μπλε οθόνες repair windows έλεγε, το pc έκλεισε μόνο του σε κάποια φάση προσπαθόντας να μπει windows κάτι περίεργα. και μέχρι 1.41 - 1.42V αυτά που έλεγε το calculator δεν τα έπαιρνε με τίποτα. τωρα είμαι έτσι κατέβασα λίγο το TRFC στα 400 και έβαλα 1.360V dram γιατί είχε πάει μόνο του στα 1.390. εχεις βαλει Gear down disabled ?
dpetka2001 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Για ryzen 3600 και μητρική msi x470 gaming plus max τι μνήμες προτείνετε 32GB 2 modules? Είχα στο νου μου να πάρω αυτές. Είναι καλές ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο?
dem Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε εχεις βαλει Gear down disabled ? Το TRFC alt δεν καταλαβαίνω τι είναι αφού έχει tRFC C1/2/4 [Auto ή Τιμή] αν βάλεις τιμή σε αυτό μπαίνει και συγχρόνως και στα παρακάτω δηλαδλη στα trfc1 2 και 4 το alt ποιο από αυτά είναι ? Βασικά αυτά έχω βάλει, Spoiler δοκιμάζω και τα δικά σου τώρα.
akoinonitos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, dem είπε Το TRFC alt δεν καταλαβαίνω τι είναι αφού έχει tRFC C1/2/4 [Auto ή Τιμή] αν βάλεις τιμή σε αυτό μπαίνει και συγχρόνως και στα παρακάτω δηλαδλη στα trfc1 2 και 4 το alt ποιο από αυτά είναι ? Βασικά αυτά έχω βάλει, Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου δοκιμάζω και τα δικά σου τώρα. 4 λεπτά πριν, dem είπε Το TRFC alt δεν καταλαβαίνω τι είναι αφού έχει tRFC C1/2/4 [Auto ή Τιμή] αν βάλεις τιμή σε αυτό μπαίνει και συγχρόνως και στα παρακάτω δηλαδλη στα trfc1 2 και 4 το alt ποιο από αυτά είναι ? Βασικά αυτά έχω βάλει, Απόκρυψη περιεχομένων δοκιμάζω και τα δικά σου τώρα. To trfc σκετο ,trfc alternative , αν δεν παιζει το πρωτο που εχει(trfc), βαζεις εναλλακτικα το απο κατω (trfc alt.) κανε clear cmos ,την ακουει το Bios απο το πολυ σκαλισμα στις μνημες καποια στιγμη Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από akoinonitos
dem Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε trfc alternative , αν δεν παιζει το πρωτο που εχει(trfc), βαζεις εναλλακτικα το απο κατω (trfc alt.) μπαααχαχα … το είχα καταλάβει αυτό.. εχω σει κανα 15λεπτο τώρα να ψάχνω value στο bios trfc (alt )
bilythekid Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φτάνει; Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από bilythekid
dem Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, dem είπε τωρα είμαι έτσι κατέβασα λίγο το TRFC στα 400 και έβαλα 1.360V dram γιατί είχε πάει μόνο του στα 1.390. @akoinonitos σε σχέση με πριν 1.380V με τα δικά σου είμαι εδώ αλλά με 1.45V ένα 1 nanosecond για .07 volt δεν έχουμε "αέρα σε volt εννοω " να κατέβουμε πολύ. για τα παραπάνω έβαλα αυτά εκτός από τα μπλε … έπρεπε να βάλω 34.2, disabled, (80) και (240) ? επίσης το GEAR DOWN MODE είναι ΓΚΡΙ δεν μπορώ να το αλλάξω είναι [AUTO]
akoinonitos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, dem είπε @akoinonitos σε σχέση με πριν 1.380V με τα δικά σου είμαι εδώ αλλά με 1.45V ένα 1 nanosecond για .07 volt δεν έχουμε "αέρα σε volt εννοω " να κατέβουμε πολύ. για τα παραπάνω έβαλα αυτά εκτός από τα μπλε … έπρεπε να βάλω 34.2, disabled, (80) και (240) ? επίσης το GEAR DOWN MODE είναι ΓΚΡΙ δεν μπορώ να το αλλάξω είναι [AUTO] Αυτα τα settings σου ειπα να τα βαλεις για να δουμε αν μπορουν να τρεξουν στα 3600 ,ετρεξες memtest ? Τα timings με το ιδιο voltage κατεβαινουν αρκετα. Σχετικα με το gear down μαλλον κοιτας σε λαθος σημειο πανω απο το cas latency σου εχει τρεις επιλογες (Αuto ,1T, 2T, GEAR DOWN ENABLED ) Απο εκει το επιλεγεις οχι κατω απο τα timings που ειναι και το power down. Tωρα τρεχεις με 2T. Βαλτο με gear down enabled και τρεξε Memtest ,απο καπου πρεπει να ξεκινησεις να δεις αν ειναι σταθερες ,ασε το Aida για το τελος 33 λεπτά πριν, bilythekid είπε Φτάνει; Τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορει καποιος να δει τι γραφει? Αν θες να εισαι σιγουρος αστο να παει 1000% ps : Για να μην καθεσαι καθε φορα να ανοιγεις 12 παραθυρα αν δεν το εχεις αγορασμενο μπορεις να το τρεξεις ευκολα απο το ryzen dram calculator Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από akoinonitos 2 1
bilythekid Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορει καποιος να δει τι γραφει? Αν θες να εισαι σιγουρος αστο να παει 1000 Είναι από το κινητό😂.... 100% κοντευει, μέχρι να πάνε όλα 1000 και πάνω; όταν πάει ένα 1000 το κλείνω η το αφήνω να συνεχίσει;
akoinonitos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, bilythekid είπε Είναι από το κινητό😂.... 100% κοντευει, μέχρι να πάνε όλα 1000 και πάνω; όταν πάει ένα 1000 το κλείνω η το αφήνω να συνεχίσει; Οταν παει 1000 το κλεινεις εισαι οκ, εκτος αν την πεσεις για υπνο ,τοτε κλειστο οταν σηκωθεις δεν τρεχει τπτ Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από akoinonitos
dem Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Αυτα τα settings σου ειπα να τα βαλεις για να δουμε αν μπορουν να τρεξουν στα 3600 ,ετρεξες memtest ? Τα timings με το ιδιο voltage κατεβαινουν αρκετα. Σχετικα με το gear down μαλλον κοιτας σε λαθος σημειο πανω απο το cas latency σου εχει τρεις επιλογες (Αuto ,1T, 2T, GEAR DOWN ENABLED ) Απο εκει το επιλεγεις οχι κατω απο τα timings που ειναι και το power down. Tωρα τρεχεις με 2T. Βαλτο με gear down enabled και τρεξε Memtest ,απο καπου πρεπει να ξεκινησεις να δεις αν ειναι σταθερες ,ασε το Aida για το τελος Ωραία αλλού κοιτούσα, όλες τις δοκιμές που έχω κάνει μέχρι τώρα ήταν με 1Τ. Εκεί ήταν . 1.45V value στο bios τα διαβάζει 1.475V , μπορεί να κατέβω λίγο Στα termination block Ω ( εκεί που έχω σημειώσω με μπλε) δεν ήξερα τι να βάλω και προς το παρόν είναι [auto] ξεκινάω τα memtest Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από dem 1
dem Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Αυτά είναι με 1.38V (To bios τα διαβάζει 1.40V) ευκαιρία να δω και θερμοκρασίες ρολογια cpu Πως σας φαίνονται ? 1
akoinonitos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, dem είπε Αυτά είναι με 1.38V (To bios τα διαβάζει 1.40V) ευκαιρία να δω και θερμοκρασίες ρολογια cpu Πως σας φαίνονται ? Ρε τέτοιες θερμοκρασίες στις ram Δεν είχα ούτε με 1.52v φτιάξε λίγο το airflow σου. Κατά τα άλλα μια χαρα Το latency σου για αυτά τα settings είναι λίγο ψηλά νομίζω Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από akoinonitos
dem Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε τέτοιες θερμοκρασίες στις ram Δεν είχα ούτε με 1.52v φτιάξε λίγο το airflow σου. Κατά τα άλλα μια χαρα ποιο airflow? δεν έχω καν airflow. χαχαχχαχα Τα έχω κλεισει όλα μέσα σε silent τελείως κλειστό κουτι suppressor F31 και έχει ένα ψυγείο με 2 φαν σε pull 500rpm μπροστά και 1 SW3 μέχρι 900rpm πίσω. Αλλά θα στο φτιάξω και αυτό έχω άλλα 2 SW3 και ένα ΤΤ, ήθελα να δω worst case σεναριο αλλά τελείως silent για να δω πως θα βάλω τα τις ψύξης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα