dem Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Πρώτα κάνε bios update γτ μετά θα πρέπει να ξαναπεράσεις chipset drivers σύμφωνα με την amd. Από amd κατεβάζεις drivers Mε γειες ναι, αλλά δεν πειράζει να βάλω windows πρώτα, μετά flash bios και ύστερα divers έτσι ? Spoiler ξέρεις γιατί πήρα msi έτσι ? όχι εντάξ θα της πάρω γρήγορα τον αέρα , δεν θα σε πρήξω...πολύ. πριν απο αυτήν είχα πάλι MAX, την abit...ιστορικές στιγμές. 1
bilythekid Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Inler είπε Εκεί γύρω παίζουν και εμένα στα 4.2 ο 3600 με 1.285 το μέγιστο που έχω δει είναι 1687score Το 4.2 το θεωρούμαι oc? η boost clock?
akoinonitos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, dem είπε ναι, αλλά δεν πειράζει να βάλω windows πρώτα, μετά flash bios και ύστερα divers έτσι ? Απόκρυψη περιεχομένων ξέρεις γιατί πήρα msi έτσι ? όχι εντάξ θα της πάρω γρήγορα τον αέρα , δεν θα σε πρήξω...πολύ. πριν απο αυτήν είχα πάλι MAX, την abit...ιστορικές στιγμές. οχι ρε γτ να πειραζει ,μια χαρα 1
dem Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χτες νύχτα έγινε τελικά η δουλειά όλα ωραία και καλά, όλα δούλεψαν με την πρώτη χωρίς μα μου σου του. ΧΜP 3200C14 2x16gb τα πήρε κανονικά Spoiler κυριολεκτικά νύχτα, δεν υπήρχε άλλος χρόνος. Ευτυχώς τα έχουν κάνει πολύ εύκολα. κατέβασμα drivers κτλ κανονικά ,μετά άρχισα να κατεβάζω σαβούρα icue (corsair Η115) , Ghub (για το 501 και τα G935), Gskill rgb για να σταματήσω το άναψε σβήσε στα led των ram. hwinfo cpuz ...θα δω και τι άλλα έχετε εσείς εδώ γιατί δεν τα ξερώ ανοιγοκλείνω τα pbo , core boost, cool n quiet για να δώ τι παίζει γενικά.( το οποίο υπάρχει αν το κάνεις search στο τελευταιο bios, αλλά δεν υπάρχει μεσα στις επιλογές του bios, και αν το επιλέξεις σαν favorites κολλάει το bios) και έχω την υποψία ότι είναι η αιτία του παρακάτω προβλήματος. κατά τις 3 το πρωί άρχισα να τρώω μαυρες οθόνες πριν μπω bios, που δεν τις εχω συνδυάσει ακόμα με κάποια μεταβλητή. (υποψιάζομαι το cool quiet την κάνει την δουλεια) Επανέρχεται με clear cmos πάντως. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από dem 2
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Τούμπανο η Tomahawk και για τον 3950Χ, ουσιαστικά στα ίδια με τις Χ570..
dem Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έλα μωρέ με τους τσίπιδες της msi και την tomahawk, δεν μπορούσαν να τραβήξουν 2 καλώδια από την μπαταρία με ένα κουμπάκι πίσω 0.01 σεντ θα στοίχιζε, θα σου στοιχίσει το κουμπάκι ? άστα γυμνά αναμονές... αλλά τι να λέμε εδώ δεν έχουν βάλει γέφυρα στα πιν της μπαταρίας. πέρα από την πλάκα το θέμα είναι να μην "ξεχάσουν" την υποστήριξη του bios στα επόμενα 4000 series και όχι η τροφοδοσία. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από dem
bilythekid Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Στις 3/11/2019 στις 3:50 ΜΜ, akoinonitos είπε Πόση ταση εδωσε η μητρικη μηπως ειδες? Αν θες δοκιμασε να περασεις αυτα που παιρνουν και οι Micron e-die δεν τα περνει τα timings,εδωσα και 1,50 volt στις μνημες.να αλλαξω κατι?
akoinonitos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, bilythekid είπε δεν τα περνει τα timings,εδωσα και 1,50 volt στις μνημες.να αλλαξω κατι? Ανεβασα ενα screenshot απο το ryzen master εκει που εχει τα timings ,απο τα settings που ειχες πριν να δουμε τι βαζει η μητρικη λιγο
bilythekid Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ανεβασα ενα screenshot απο το ryzen master εκει που εχει τα timings ,απο τα settings που ειχες πριν να δουμε τι βαζει η μητρικη λιγο αυτό?
akoinonitos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, bilythekid είπε αυτό? Δοκιμασε αυτα ,οτι δεν ειναι διπλα με κοκκινο το αφηνεις οπως ειναι ,δοκιμασε με 1.45v Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από akoinonitos 1
bilythekid Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δοκιμασε αυτα ,οτι δεν ειναι διπλα με κοκκινο το αφηνεις οπως ειναι ,δοκιμασε με 1.45v ενταξει!βελτιωθηκε?δεν εδωσα ρευμα.το πρωτο aida είναι το παλιο. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από bilythekid 1
dem Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μια πρώτη προσπάθεια Πως γίνεται να βγαινει με αυτην την μορφή το aida ρε παιδιά που ανεβάζετε εσεις? λοιπόν με Thaiphoon πέρασα τα timmings import με html (με nanosec) στο calculator και τα SAFE που λέει εκεί τα έβαλα στο bios. Αλλά έγινε χαμός. Εκτός από τις μπλε οθόνες έκλεινε και το pc... Τώρα είναι μισά calculator μισά στην τύχη δικά μου, δηλαδή κάποια νούμερα που δεν καταλαβαινα καν τι είναι από αυτα που έλεγε το calculator το έκανα auto και επίσης έκανα το 14-16-15-32 που πρότεινε το calculator σε -> 16-16-16-36 (1.35V) και δεν ξέρω αν είναι και σταθερα γιατί βιάζομαι να δω ότι οι 2 Χ 16 GB CL14 καταρχήν μπορούν 3600CL16 γιατί αν δεν μπορούν είμαστε για αυτοκτονία. πάντως ούτε τα SAFE δεν κατάφερα χαχαχα που να πάμε και στα FAST : / , μπανάνες bdies έχω ? Με τα παρακάτω προσπαθούσα αλλά δεν.... το TRFC1/C2/C3 όλα 345, αλλά και auto. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από dem
akoinonitos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, bilythekid είπε ενταξει!βελτιωθηκε?δεν εδωσα ρευμα.το πρωτο aida είναι το παλιο. Tρεξε memtest να δεις αν ειναι σταθερες 15 λεπτά πριν, dem είπε Μια πρώτη προσπάθεια Πως γίνεται να βγαινει με αυτην την μορφή το aida ρε παιδιά που ανεβάζετε εσεις? λοιπόν με Thaiphoon πέρασα τα timmings import με html (με nanosec) στο calculator και τα SAFE που λέει εκεί τα έβαλα στο bios. Αλλά έγινε χαμός. Εκτός από τις μπλε οθόνες έκλεινε και το pc... Τώρα είναι μισά calculator μισά στην τύχη δικά μου, δηλαδή κάποια νούμερα που δεν καταλαβαινα καν τι είναι από αυτα που έλεγε το calculator το έκανα auto και επίσης έκανα το 14-16-15-32 που πρότεινε το calculator σε -> 16-16-16-36 (1.35V) και δεν ξέρω αν είναι και σταθερα γιατί βιάζομαι να δω ότι οι 2 Χ 16 GB CL14 καταρχήν μπορούν 3600CL16 γιατί αν δεν μπορούν είμαστε για αυτοκτονία. πάντως ούτε τα SAFE δεν κατάφερα χαχαχα που να πάμε και στα FAST : / , μπανάνες bdies έχω ? Με τα παρακάτω προσπαθούσα αλλά δεν.... το TRFC1/C2/C3 όλα 345, αλλά και auto. 1
mpokwsths Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, dem είπε Τώρα είναι μισά calculator μισά στην τύχη δικά μου, δηλαδή κάποια νούμερα που δεν καταλαβαινα καν τι είναι από αυτα που έλεγε το calculator το έκανα auto και επίσης έκανα το 14-16-15-32 που πρότεινε το calculator σε -> 16-16-16-36 (1.35V) και δεν ξέρω αν είναι και σταθερα Έχεις βάλει manual profile; Παράξενα νούμερα σου βγάζει το calculator. 3600 C14 με 1.35V δε νομίζω να υπάρχει Dual Rank κιτ που το πετυχαίνει. Γρήγορα αλλαγή σε profile V1. Για 3600 C14 πρέπει να παίξεις 1.43V + 1
akoinonitos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, dem είπε Μια πρώτη προσπάθεια Πως γίνεται να βγαινει με αυτην την μορφή το aida ρε παιδιά που ανεβάζετε εσεις? λοιπόν με Thaiphoon πέρασα τα timmings import με html (με nanosec) στο calculator και τα SAFE που λέει εκεί τα έβαλα στο bios. Αλλά έγινε χαμός. Εκτός από τις μπλε οθόνες έκλεινε και το pc... Τώρα είναι μισά calculator μισά στην τύχη δικά μου, δηλαδή κάποια νούμερα που δεν καταλαβαινα καν τι είναι από αυτα που έλεγε το calculator το έκανα auto και επίσης έκανα το 14-16-15-32 που πρότεινε το calculator σε -> 16-16-16-36 (1.35V) και δεν ξέρω αν είναι και σταθερα γιατί βιάζομαι να δω ότι οι 2 Χ 16 GB CL14 καταρχήν μπορούν 3600CL16 γιατί αν δεν μπορούν είμαστε για αυτοκτονία. πάντως ούτε τα SAFE δεν κατάφερα χαχαχα που να πάμε και στα FAST : / , μπανάνες bdies έχω ? Με τα παρακάτω προσπαθούσα αλλά δεν.... το TRFC1/C2/C3 όλα 345, αλλά και auto. Δοκιμασε αυτα για αρχη οτι εχω με X το αφηνεις auto να το βαλει η μητρικη μονη της Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από akoinonitos 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα