Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vadergr είπε

Για να μην σας πρήξω πολύ με το o/c 😛 δωστε κανα λινκ ή βιντεο για basic guidelines σε ryzen 3000 o/c ...

Τίποτα μόνο το power plan του 1usmus θα βάλεις και σφίξιμο στις μνήμες, στήσε με το καλό κι εδώ είμαστε. 

By the way, Το πέρασα κι εγώ με limits Motherboard αποδίδει καλύτερα, μόνο το llc δεν βρήκα στην tomahawk max.

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, bilythekid είπε

Τίποτα μόνο το power plan του 1usmus θα βάλεις και σφίξιμο στις μνήμες, στήσε με το καλό κι εδώ είμαστε. 

By the way, Το πέρασα κι εγώ με limits Motherboard αποδίδει καλύτερα, μόνο το llc δεν βρήκα στην tomahawk max.

To μονο που δεν εχω καταλάβει ειναι το παρακατω:

Λεμε πχ οτι ο 3600 ειναι χρονισμενος στα 3.6 και φτανει ως τα 4.2.

Αυτο το κανει μονος του ετσι και αλλιώς η πρεπει να το ενεργοποιήσω? Ειναι η λειτουργία pbo αυτή η κάτι αλλο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, vadergr είπε

To μονο που δεν εχω καταλάβει ειναι το παρακατω:

Λεμε πχ οτι ο 3600 ειναι χρονισμενος στα 3.6 και φτανει ως τα 4.2.

Αυτο το κανει μονος του ετσι και αλλιώς η πρεπει να το ενεργοποιήσω? Ειναι η λειτουργία pbo αυτή η κάτι αλλο?

Μόνος του, αυτό είναι το pbo, +1usmus power plan θα πας 4400.

Επεξ/σία από bilythekid
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, bilythekid είπε

Μόνος του, αυτό είναι το pbo, +1usmus power plan θα πας 4400.

Με μαμα ψυκτρα δεν τον βλεπω να πηγαινει πουθενα :p

Γλυκοκοιτάζω την arctic 34 duo...

To power plan αυτο θα παιξει σωστα στην b450 Tomahawk max?

Επεξ/σία από vadergr
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vadergr είπε

Με μαμα ψυκτρα δεν τον βλεπω να πηγαινει πουθενα 😛

Γλυκοκοιτάζω την arctic 34 duo...

To power plan αυτο θα παιξει σωστα στην b450 Tomahawk max?

Ναι θα παίξει με tomahawk, εγώ με στοκ ψυχτρα ειμαι μια χαρά. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bilythekid είπε

Ναι θα παίξει με tomahawk, εγώ με στοκ ψυχτρα ειμαι μια χαρά. 

Με 3600 εισαι?

Τουλάχιστον εχω και το παλιο, αλλα κορυφαιο τοτε, coolermaster stacker με καλο airflow οποτε θα σωθει ισως η κατασταση.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vadergr είπε

Με 3600 εισαι?

Τουλάχιστον εχω και το παλιο, αλλα κορυφαιο τοτε, coolermaster stacker με καλο airflow οποτε θα σωθει ισως η κατασταση.

Ναι με 3600,αν κάνεις επεξεργασία βίντεο θα ζεσταίνεται, σε gaming, browsing και τέτοια είσαι κομπλέ, χειμώνας έρχεται lol. 

Δημοσ.

Για να καταλάβω καλύτερα δηλαδή με pbo σφίξιμο στις μνήμες  παρά χεράτο oc??Εγώ ειμαι στα 4.25 με τάση 1.275 και μέγιστη θερμοκρασία 60 βαθμοί.Με custom loop.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, alldaynews είπε

Για να καταλάβω καλύτερα δηλαδή με pbo σφίξιμο στις μνήμες  παρά χεράτο oc??Εγώ ειμαι στα 4.25 με τάση 1.275 και μέγιστη θερμοκρασία 60 βαθμοί.Με custom loop.

Αν έχεις cpu 3000 ουσιαστικά είσαι 25 mhz κερδισμένος, αν έχεις 3700 είσαι χαμενος, έχει αλλαξει το oc η amd από ότι φαίνεται και από ότι ακούγεται η παραπάνω τάση είναι σε ασφαλή επίπεδα και δεν είναι συνεχόμενη. Τώρα αυτό είναι καινοτομία η τα έκανε θάλασσα; 

Δημοσ.

Με pbo enable και σφιχτες μνημες kai 70 βαθμους.Στο cinebench r15 1554 με χερατο overclock sta 4.2 1625 στο cinebench r15 και 10 βαθμους κατω

ssssss.JPG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, alldaynews είπε

Με pbo enable και σφιχτες μνημες kai 70 βαθμους.Στο cinebench r15 1554 με χερατο overclock sta 4.2 1625 στο cinebench r15 και 10 βαθμους κατω

ssssss.JPG

Με ποιον cpu 3600 και 1usmus?sorry τώρα το είδα 3600x,ειναι λιγο το score του cinebench κάτι δεν κάνεις καλά εγώ με τον 3600 βγάζω 1580.

Επεξ/σία από bilythekid
Δημοσ.

Σήμερα αργά το βράδυ, όταν γυρίσω  και είμαι σε  φόρμα μετά από 14 χρόνια (και όχι πτώμα από την κούραση) 

και σε μια ώρα καταφέρω να στήσω λογικά θα έχω boot windows κατά τις 11 : p . Με ενημέρωσαν ότι ήρθαν όλα σχεδόν εκτός από την gpu, αλλά έχω μια 8800GTX και μία 275GTX ή 270 δεν θυμάμαι, οπότε θα γίνει η δουλειά σήμερα , νύχτα. 

Ερώτηση

Με tomahawk max, 3700X μετά το 1 boot στα windows πάω και και κατεβάζω chipset drivers και λοιπούς drivers  από την msi ή από την AMD. ? 

ή πρώτα πριν μπω καν στα windows πρέπει να κάνω και bios update στην μητρική λόγο WHEA errors ? ή δεν παίζει ρόλο και αφήνω το φλασάρισμα για μετά έτσι ώστε

κατά τις 11:30 να  αρχίσει η εξοικείωση με AMD desktop bios κτλ.   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, dem είπε

Σήμερα αργά το βράδυ, όταν γυρίσω  και είμαι σε  φόρμα μετά από 14 χρόνια (και όχι πτώμα από την κούραση) 

και σε μια ώρα καταφέρω να στήσω λογικά θα έχω boot windows κατά τις 11 : p . Με ενημέρωσαν ότι ήρθαν όλα σχεδόν εκτός από την gpu, αλλά έχω μια 8800GTX και μία 275GTX ή 270 δεν θυμάμαι, οπότε θα γίνει η δουλειά σήμερα , νύχτα. 

Ερώτηση

Με tomahawk max, 3700X μετά το 1 boot στα windows πάω και και κατεβάζω chipset drivers και λοιπούς drivers  από την msi ή από την AMD. ? 

ή πρώτα πριν μπω καν στα windows πρέπει να κάνω και bios update στην μητρική λόγο WHEA errors ? ή δεν παίζει ρόλο και αφήνω το φλασάρισμα για μετά έτσι ώστε

κατά τις 11:30 να  αρχίσει η εξοικείωση με AMD desktop bios κτλ.   

Πρώτα κάνε bios update γτ μετά θα πρέπει να ξαναπεράσεις chipset drivers σύμφωνα με την amd.

Από amd κατεβάζεις drivers

Mε γειες

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, bilythekid είπε

Με ποιον cpu 3600 και 1usmus?sorry τώρα το είδα 3600x,ειναι λιγο το score του cinebench κάτι δεν κάνεις καλά εγώ με τον 3600 βγάζω 1580.

Εκεί γύρω παίζουν και εμένα στα 4.2 ο 3600 με 1.285 το μέγιστο που έχω δει είναι 1687score

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...