Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

τον θορυβο τον πολυ θα τον εχεις παντα απο τους ανεμιστηρες ,εκει πρεπει να να δωσεις την περισσοτερη βαση ,να ειναι οσο το δυνατον πιο αθορυβοι και αποδοτικοι αλλα να μπορεις και να τους ελεγχεις μεσα απο τα windows ,επισης μην κοιτας μονο τα specs για τον θορυβο δεν λενε παντα ολη την αληθεια ,μπορει σε db καποια να ειναι χαμηλοτερα αλλα ο τονος που παραγει να ειναι ενοχλητικος, επισης μεγαλο ρολο παιζει και η τοποθετηση της αντλιας στο αν θα μεταφερει δονηση στο κουτι και αυτο με τη σειρα του θα τριζει

Ως τώρα ανεμιστηράκια χρησιμοποιώ μόνο Noctua και είμαι ευχαριστημένος, βέβαια δεν ξέρω πως θα ακούγονται όταν θα περνάνε μέσα από τα fins του radiator ούτε αν η Noctua βγάζει κάτι κατάλληλο για αυτή τη δουλειά. Για την εγκατάσταση της αντλίας είμαι αισιόδοξος, έχω καλά κουτιά και μπορώ να κάνω και καμία πατέντα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, elpenor είπε

Ως τώρα ανεμιστηράκια χρησιμοποιώ μόνο Noctua και είμαι ευχαριστημένος, βέβαια δεν ξέρω πως θα ακούγονται όταν θα περνάνε μέσα από τα fins του radiator ούτε αν η Noctua βγάζει κάτι κατάλληλο για αυτή τη δουλειά. Για την εγκατάσταση της αντλίας είμαι αισιόδοξος, έχω καλά κουτιά και μπορώ να κάνω και καμία πατέντα.

Oι ανεμιστηρες κανουν περισσοτερο θορυβο παντα οταν τραβανε απο ενα ψυγειο και λιγοτερο οταν σπρωχνουν και οχι μονο σε ψυγειο ακομα και στο κουτι οταν τοποθετούνται, μια χαρα ειναι οι Noctua (εκτος απο το χρωμα τους :P)

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elpenor είπε

Οι σκληροί δίσκοι είναι sleep δεν ενοχλούν. Το πρόσεξα και εγώ ότι υπάρχουν αθόρυβες ddc τώρα που κοιτούσα, η ποιο αθόρυβη αντλία σε spec της EK είναι ddc. 600 στροφές πάντως σε ανεμιστηράκι είναι θόρυβος, ακόμα και τα Noctua που έχω ακούγονται όταν φτάσουν 600, εγώ ελπίζω να φτιάξω κάτι που σε idle να είναι στις 300 τα ανεμιστηράκια, ας είναι και 3Χ140.

Στις 300 στροφες που δεν ξερω καν αν υπαρχουν ανεμιστηρες που κατεβαινουν τοσο, η ροη θα ειναι σχεδον μηδενικη, ακομα και σε push pull, θα πρεπει να παρεις ενα ψυγειο που εχει καλη αποδοση σε χαμηλες στροφες, σε καμια περιπτωση 45-60αρι, anyway ξεφευγουμε απο το θεμα, αν θελεις γραψε στο σχετικο thread.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Στις 300 στροφες που δεν ξερω καν αν υπαρχουν ανεμιστηρες που κατεβαινουν τοσο, η ροη θα ειναι σχεδον μηδενικη, ακομα και σε push pull, θα πρεπει να παρεις ενα ψυγειο που εχει καλη αποδοση σε χαμηλες στροφες, σε καμια περιπτωση 45-60αρι, anyway ξεφευγουμε απο το θεμα, αν θελεις γραψε στο σχετικο thread.

Αυτοί που χρησιμοποιώ σταματάνε και εντελώς και γυρίζουν και με 300 στροφές. Θα πάω στο σωστό thread να ρωτήσω γιατί έχω πολλές απορίες.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Υπάρχουν ρε και εμένα οι  ΤΤ κατεβαίνουν τόσο.

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Υπάρχουν ρε και εμένα οι  ΤΤ κατεβαίνουν τόσο.

Ok, good to know, μιας και θελω να παρω αλλους, οχι οτι με ενδιαφερει το κατω απο 500 στροφες με 60αρια ψυγεια, καλυτερα να τους κλεισω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Razor333 είπε

Ok, good to know, μιας και θελω να παρω αλλους, οχι οτι με ενδιαφερει το κατω απο 500 στροφες με 60αρια ψυγεια, καλυτερα να τους κλεισω.

ειχε TT στο skroutz πακετο με τρεις καπου στα 30 ευρω νομιζω ,καλη τιμη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για νεο συστημα ειναι ΟΚ τα παρακατω?

Ryzen 3600

Mortar MAX η Asrock X570 Phantom Gaming 4 (λογω intel lan, vrm και σιγουρης υποστηριξης σειρας 4000)

G.SKill Aegis 32GB (2x16GB) 3200MHz DDR4 F4-3200C16D-32GIS

Adata SX8200 500GB

Arctic Freezer 34

Δεν θα γινει o/c, στην καλύτερη ανοιχτό το PBO και οπου πάει.

Επεξ/σία από vadergr
Δημοσ.
6 ώρες πριν, vadergr είπε

Για νεο συστημα ειναι ΟΚ τα παρακατω?

Ryzen 3600

Mortar MAX η Asrock X570 Phantom Gaming 4 (λογω intel lan, vrm και σιγουρης υποστηριξης σειρας 4000)

G.SKill Aegis 32GB (2x16GB) 3200MHz DDR4 F4-3200C16D-32GIS

Adata SX8200 500GB

Arctic Freezer 34

Δεν θα γινει o/c, στην καλύτερη ανοιχτό το PBO και οπου πάει.

Καλημέρα, αφού δεν θα κάνεις OC πάρε τις φθηνότερες 3600 που θα βρεις. Θα είναι CJR λογικά αλλά ΧΜΡ θα τρέχουν άνετα. Με aegis και 3200 είναι λογικά AFR, δεν θα τρέξουν παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Καλημέρα, αφού δεν θα κάνεις OC πάρε τις φθηνότερες 3600 που θα βρεις. Θα είναι CJR λογικά αλλά ΧΜΡ θα τρέχουν άνετα. Με aegis και 3200 είναι λογικά AFR, δεν θα τρέξουν παραπάνω.

Καλυτερα δηλαδή 3600 και c18/c19 απο 3200 και C16?

Απο το να παρω τις στοκ 3600, καλύτερες θα ειναι οι παρακατω?

https://www.e-gate.gr/732759/crucial-ballistix-sport-lt-32gb-2x16gb-3200mhz-grey-bls2k16g4d32aesb

Αν και πάλι δεν μου κανει καρδιά να δωσω +40€ στις μνημες. Τοσο μεγάλη διαφορά θα δω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, vadergr είπε

Καλυτερα δηλαδή 3600 και c18/c19 απο 3200 και C16?

Απο το να παρω τις στοκ 3600, καλύτερες θα ειναι οι παρακατω?

https://www.e-gate.gr/732759/crucial-ballistix-sport-lt-32gb-2x16gb-3200mhz-grey-bls2k16g4d32aesb

Αν και πάλι δεν μου κανει καρδιά να δωσω +40€ στις μνημες. Τοσο μεγάλη διαφορά θα δω?

Αν δεν κάνεις OC μην πάρεις αυτές. Αν είναι να κάνεις, φτάνουν άνετα και 3800 C16.

Πάρε με 135 ευρώ τις απλές RipjawsV στα 3600C19.

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 1
Δημοσ.

Παίδες θέλω να αγοράσω καινούριο σύστημα και σκέφτομαι τα παρακάτω:

Kingston ValueRAM 16GB DDR4-2666MHz (KVR26N19D8/16) 2Χ16
Gigabyte B450 I Aorus Pro Wifi (rev. 1.0)
AMD Ryzen 5 3600

OC δεν με ενδιαφέρει σε καμία περίπτωση. Σημασία έχει η αξιοπιστία και η ...ησυχία. Δεν θέλω να ακούω τουρμπίνες να απογειώνονται. 

Κάποια πρόταση βελτίωσης στα παραπάνω;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gordonas είπε

Παίδες θέλω να αγοράσω καινούριο σύστημα και σκέφτομαι τα παρακάτω:

Kingston ValueRAM 16GB DDR4-2666MHz (KVR26N19D8/16) 2Χ16
Gigabyte B450 I Aorus Pro Wifi (rev. 1.0)
AMD Ryzen 5 3600

OC δεν με ενδιαφέρει σε καμία περίπτωση. Σημασία έχει η αξιοπιστία και η ...ησυχία. Δεν θέλω να ακούω τουρμπίνες να απογειώνονται. 

Κάποια πρόταση βελτίωσης στα παραπάνω;

Καλησπέρα, 

Οι μνήμες είναι πολύ αργές. Δες τα φθηνότερα 3600 kit.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα τελευταίο benchmark πριν αλλάξω μητρική. MSI B450m Pro-M2 με LLC8 (100% vdroop), CPU voltage σε offset -0.075V, PBO enabled, limits -> motherboard, scalar -> auto, +200mhz.

208467633_Annotation2019-11-12183520.png.be7d8fa57210d026a1bdaf14d6f933e8.png

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...