Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παιδια. Με την πρωτη ευκαιρια θα δοκιμασω.
Δυο ιδια μηχανακια ειναι.. Ενταξει δε θα παθουμε και τπτ αν δε παιζουν στα 3200 και παιζουν στα 2933 πχ..

Δημοσ.

Μπορεί να είναι τα πάντα. MFR, AFR, CJR. 

Ότι και να είναι όμως είναι σίγουρα 4xDual Rank μνήμες που δεν παίζουν ούτε στου Θεού τη μητρική εύκολα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, GoMaR είπε

Καλημερα παιδια
Πως θα καταλαβω αν δεν σηκωνει η μητρικη τις μνημες στα 3200; (xmp profile)

Τελευταιο bios, εχω βαλει και καρφωτα ρευματα (και παραπανω να δω) και παραπανω Vsoc (πχ 1,15) αλλα αρνειται να ανοιξει η μητρικη.

Βεβαια ειμαι ασχετος και δεν εχω ιδεα αν οι δοκιμες που εκανα εχουν σημασια :P

Μιλαμε για τις gskil ripjaws 3200 CL16 σε gigabyte gaming x570
4χ16 = 64GB ram

Αν είναι cjr δεν υπάρχει περίπτωση να μην δουλέψει τζάμι το xmp. Και θα κλοκάρουν και παραπάνω με πιο σφιχτά timings ίσως.

Αλλά και afr πάλι να είναι το πιο πιθανό είναι να δουλέψουν στο xmp. Απλά δε θα είναι για πολύ σκάλισμα.

edit Ωχ μιλάμε για 4x16 DR mfr, τώρα τα είδα. Καλά ο χειρότερος εχθρός σου στήνει το pc?😂

Καλή τύχη φίλε (μέχρι 2933 σε βλέπω και αυτά οριακά).

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
On 24/10/2019 at 19:02, akoinonitos said:

Ανέβασε αν θες ένα ss από τα memory settings στο ryzen master.

Πιθανόν κάτι κλωτσάει από τις ρυθμίσεις σου

Tα περισσότερα auto τα έχω βέβαια.

Capture.PNG

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Tα περισσότερα auto τα έχω βέβαια.

Capture.PNG

Δοκιμασε για αρχη να τα βαλεις με το χερι ολα ,οπως τα εχεις απο πανω ,επισης αν εχεις τπτ fast boot enabled βαλτο disabled

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εστησα και εγώ τον 3700x πάνω σε x470 gaming plus με τις ballistix Lt 3200.

Με το που άνοιξε το σύστημα, με το bios στα default όλα, βγάζει στο CB 2066. Δοκίμασα απλά το XMP στις μνήμες και πλέον το CB έπεσε στα 2055. Μικρή διαφορά αλλά δικαιολογείται να είναι μικρότερη η βαθμολογία με το xmp; 

Χαοτικό το σπορ να σφίξουν οι ρυθμίσεις στο bios... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Carrion είπε

Εστησα και εγώ τον 3700x πάνω σε x470 gaming plus με τις ballistix Lt 3200.

Με το που άνοιξε το σύστημα, με το bios στα default όλα, βγάζει στο CB 2066. Δοκίμασα απλά το XMP στις μνήμες και πλέον το CB έπεσε στα 2055. Μικρή διαφορά αλλά δικαιολογείται να είναι μικρότερη η βαθμολογία με το xmp; 

Χαοτικό το σπορ να σφίξουν οι ρυθμίσεις στο bios... 

Με τις μνημες στα  2133mhz εχει λιγο ηψυλότερο boost η cpu. Ανεβασε τις μνημες σου στα 3600-3800Mhz και εισαι κομπλε

Δημοσ.

Είναι και σε τι πυρήνα θα κάτσει το πρόγραμμα έ; Με τον 3800Χ ξεκινάω συνήθως ~2250,μπορεί να πέσει στα ~2240 στα επόμενα τρία run και στο τέταρτο να πάει 2270+.Back to back οι εκτελέσεις!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tenshi είπε

Είναι και σε τι πυρήνα θα κάτσει το πρόγραμμα έ; Με τον 3800Χ ξεκινάω συνήθως ~2250,μπορεί να πέσει στα ~2240 στα επόμενα τρία run και στο τέταρτο να πάει 2270+.Back to back οι εκτελέσεις!

καλα να αλλα σε εμενα τουλαχιστον με τις μνημες στα 2133 κραταει υψηλοτερα ρολογια ,μιλαω παντα για στοκ φαση

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

καλα να αλλα σε εμενα τουλαχιστον με τις μνημες στα 2133 κραταει υψηλοτερα ρολογια ,μιλαω παντα για στοκ φαση

00aecbcc3ad50db7dd915543d8d2a0ca_54856.j

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...