chocorello Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Και μη-μαξ MSI μητρικές να αγοράσετε, οι περισσότερες δε χρειάζονται επεξεργαστή για να γίνουν update. Με ένα φλασάκι και ένα κουμπάκι γίνεται η δουλειά.
ilos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, chocorello είπε Και μη-μαξ MSI μητρικές να αγοράσετε, οι περισσότερες δε χρειάζονται επεξεργαστή για να γίνουν update. Με ένα φλασάκι και ένα κουμπάκι γίνεται η δουλειά. Ναι αλλά δεν έχει νόημα για 5-10 ευρώ διαφορά να φας το gse lite στη μάπα. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που δε κράτησα την x370 μου. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από ilos 2
Fulgore Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, chocorello είπε Και μη-μαξ MSI μητρικές να αγοράσετε, οι περισσότερες δε χρειάζονται επεξεργαστή για να γίνουν update. Με ένα φλασάκι και ένα κουμπάκι γίνεται η δουλειά. Ναι μονο που οι περισσοτερες μητρικες και κυριως οι x470 δεν εχουν bios flashback,αυτο ειναι το θεμα.
chocorello Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, ilos είπε Ναι αλλά δεν έχει νόημα για 5-10 ευρώ διαφορά να φας το gse lite στη μάπα. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που δε κράτησα την x370 μου. Εγώ απλά αναφέρω τι συμβαίνει γιατί με τα γραφόμενα δίνεται η εντύπωση ότι "πρέπει" να το κάνει κάποιος άλλος το update ενώ είναι πανεύκολο να το κάνει ο οποιοσδήποτε χωρίς παλαιότερης γενιάς επεξεργαστή. Προσωπικά το gse lite μου αρέσει, το μόνο που με χαλάει είναι που έχω OC προφίλ σε στικάκι. Κατά τ'άλλα είναι απλό και καθόλου bloated. Προτείνω τη φθηνότερη mobo (που να καλύπτει τα features που ψάχνει ο καθένας) με τουλάχιστον ΟΚ VRM + flashback (σε περίπτωση non-MAX έκδοσης): https://docs.google.com/spreadsheets/d/1d9_E3h8bLp-TXr-0zTJFqqVxdCR9daIVNyMatydkpFA Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από chocorello
mcrae13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Πιστεύω πως κάποια καινούρια revision και από x470 υποστηρίζουν out of the box τους νέους ryzen. Το καταλαβαίνεις από το site που πλέον το διαφημίζουν με banners κλπ 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 On 13/10/2019 at 20:16, Fulgore said: Ποιο καταστημα σου εκανε bios update χωρις να ζητησει χρηματα? Πολυ ενδιαφερον και νομιζω ειναι η πρωτη φορα ως τωρα που διαβαζουμε για κατι τετοιο(με την καλη εννοια προφανως). Εγώ ο ίδιος έχω αναφέρει κατά καιρούς αρκετές φορές για 2 περιστατικά που μου έτυχαν προσωπικά από 2 διαφορετικά σκρουτζομάγαζα όπου μου έκαναν update και τα 2 χωρίς να το ζητήσω καν (γιατί είχα συμβατό παλαιότερο AM4 αν δεν είχαν αρκετά πρόσφατη έκδοση BIOS). 1
thanosAIAS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Τι μνήμες θα προτείνατε για max? Σε 2x16Gb configuration.
Sheogorath Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε Τι μνήμες θα προτείνατε για max? Σε 2x16Gb configuration. Ανάλογα το budget. Με 200-240 Samsung b die. Με 160 τις Crucial Ballistic LT, ανεβάζουν καλά αλλά πάσχουν στο trfc και trcdwr αν θυμαμαι καλά.
Carrion Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Μόνο εγώ δυσκολεύομαι να βρω διαθεσιμότητα για tomahawk max και Ballistix LT Red 32GB 3200MHz ;;;
chocorello Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Carrion είπε Μόνο εγώ δυσκολεύομαι να βρω διαθεσιμότητα για tomahawk max και Ballistix LT Red 32GB 3200MHz ;;; Και οι 3000Mhz με 15cas ίδιο τσιπ έχουν και είναι ΟΚ (τις έχω σταθερά στα 3800Mhz). Αναφέρομαι στις 'AES' πάντα, έχω αυτές. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από chocorello 1
thanosAIAS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 https://www.techpowerup.com/260185/asrock-amd-b550am-gaming-motherboard-spied Έρχεται...
akoinonitos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Carrion είπε Μόνο εγώ δυσκολεύομαι να βρω διαθεσιμότητα για tomahawk max και Ballistix LT Red 32GB 3200MHz ;;; ballistix 3200c16 εγω παρηγγειλα για φιλο απο egate σε 3μερες τις ειχα Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από akoinonitos
Dantε Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε https://www.techpowerup.com/260185/asrock-amd-b550am-gaming-motherboard-spied Έρχεται... Update (16/10): We learn later down in the referenced Reddit thread, including from comments by AMD's Robert Hallock, that the B550A is a rebranded B450 targeted at OEMs. The B550 (non-A) is what is the upcoming chipset detailed in this article. 1
elpenor Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβα τον 3700Χ και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι λειτουργεί κανονικά στο MSI B450M-Pro M2. Στο cinebench 2 έβγαλε 4800 pts με default motherboard settings (χωρίς ούτε XMP, απλά reset bios και boot). Θα πάω τώρα να αρχίσω τις ρυθμίσεις ελπίζω να μην τα κάψω όλα μέχρι να έρθει η καινούργια μητρική. Η θερμοκρασία δεν πέρασε τους 70 βαθμούς (με 24.3 εξωτερική). Υπάρχει τρόπος να κλείσω το RGB της ψύκτρας του; Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από elpenor
ilos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, elpenor είπε Μόλις παρέλαβα τον 3700Χ και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι λειτουργεί κανονικά στο MSI B450M-Pro M2. Στο cinebench 2 έβγαλε 4800 pts με default motherboard settings (χωρίς ούτε XMP, απλά reset bios και boot). Θα πάω τώρα να αρχίσω τις ρυθμίσεις ελπίζω να μην τα κάψω όλα μέχρι να έρθει η καινούργια μητρική. Η θερμοκρασία δεν πέρασε τους 70 βαθμούς (με 24.3 εξωτερική). Αν και εντάξει μητρική με γυμνά vrm, αν έχεις λίγο airflow και παίζεις stock χωρίς pbo ή βγάλεις τα power limits της mobo δε θα έχεις θέμα. 33 λεπτά πριν, elpenor είπε Υπάρχει τρόπος να κλείσω το RGB της ψύκτρας του; ? Αν δε το συνδέσεις δεν ανάβει.😂 Γλιτώνεις και ένα καλώδιο που συνήθως δεν έχει και το καλύτερο routing εκεί που είναι. Πχ εγώ την έβαλα με ανάποδα το logo της amd γιατί παραήταν loose η σύνδεση για να είναι το καλώδιο προς τα κάτω και δεν υπήρχε και εύκολος τρόπος να το κρύψω στο κέντρο της mobo σε σχέση με πάνω. Αν το συνδέσεις με το usb header μπορείς να το ελέγξεις με το ειδικό software της coolermaster. Αν το συνδέσεις σε 5050 12ρι header στη mobo το ελέγχεις από τη μητρική (aura sync για asus κλπ). Δεν έχει όλα τα controls στο aura sync που θα έχεις με τη usb σύνδεση με το coolermaster software, ενώ με άλλα msi mysrtic light κλπ μπορεί να μη δουλεύει και καθόλου. Γενικά τα rgb με τα διαφορετικά standards και τους propertiary controllers της κάθε εταιρίας περισσότερο πρόβλημα είναι παρά αξίζουν τον κόπο. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από ilos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα