Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, alldaynews είπε

Ναι το αλλαξα και ετσι καινοπως το λεει στο manual.

UPDATE:

Μαζι με το 4πινο δεν ξεκιναει καν.Το rgb αναβοσβηνει ειτε με 4πινο ειτε χωρις.Βραδακι θα ασχοληθω παλι γιατι τοσα χρονια πρωτη φορα μπορει να εχω πετύχει ελλατωματικο προιον

Για εμένα αν έχεις όρεξη βγάλε μητρική από το κουτί βάλτην πάνω στο κουτί της και βάλε το στοκ κουλερ πάνω και κάνε ότι είναι να κάνεις. Επίσης αν έχεις δίσκους και αλλά συνδεδεμένα βγάλτα όλα, άσε μόνο τα ρεύματα. Αν έχεις κανένα φίλο με παλαιοτερο ryzen δοκίμασε τον να δεις αν με αυτόν ποστάρει.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Για εμένα αν έχεις όρεξη βγάλε μητρική από το κουτί βάλτην πάνω στο κουτί της και βάλε το στοκ κουλερ πάνω και κάνε ότι είναι να κάνεις. Επίσης αν έχεις δίσκους και αλλά συνδεδεμένα βγάλτα όλα, άσε μόνο τα ρεύματα. Αν έχεις κανένα φίλο με παλαιοτερο ryzen δοκίμασε τον να δεις αν με αυτόν ποστάρει.

Αυτό. Με το μαμά backplate αν είναι αλλαγμένο κι αυτό! Επίσης αν έχεις 2ο τροφοδοτικό χρησιμοποίησε εκείνο. Πρέπει να αποκλείσεις όλες τις άλλες πιθανότητες 1α!

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Δεν έριξε. Εδώ μόλις πήρα χαμπάρι ότι υπάρχει ABBA εδώ και 10 μέρες... :o 

Εμένα όχι στη max με το AB μου κάνει το ίδιο καμιά φορά. Στην αρχή το έβγαζα απ' την πρίζα και το ξαναβαζα, αλλά δε χρειάζεται. Και με απλό reset button παίζει. Μνήμες 3733 στο χαλαρό και κανένα BSOD όσο είμαι σε Windows/παίζω κλπ. Καθαρά θέμα training και αρκετά σπαστικό μπορώ να πω.

Bsod δεν εχω φαει κανενα.

Εχω βαλει auto το vddp/vddg και προς το παρον δε το κανει.Θα το αφησω να δω.

Η πλακα ειναι οτι στο ryzenmaster λεει οτι δινει παλι 0,9 και 0,95.

Αγνωσται αι βουλαι της amd.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν συναντάτε κολλήματα σε ποντίκι η restart στο άκυρο είναι συνήθως θέμα voltage σε vddg η vddp ,το έχω πάθει και εγώ και πολλοί άλλοι φίλοι που μιλάω. Εγώ προτείνω σε όλους να τα αφήνουν στο auto και σχεδόν όλοι δεν μου έχουν πει ότι τους το ξανάκανε.

14 λεπτά πριν, Dantε είπε

Bsod δεν εχω φαει κανενα.

Εχω βαλει auto το vddp/vddg και προς το παρον δε το κανει.Θα το αφησω να δω.

Η πλακα ειναι οτι στο ryzenmaster λεει οτι δινει παλι 0,9 και 0,95.

Αγνωσται αι βουλαι της amd.

Αν δεν κάνω λάθος ολες τις μητρικές με το παλιό chipset συνήθως δεν τους τα διαβάζει σωστά το ryzen master.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, akoinonitos said:

Οταν συναντάτε κολλήματα σε ποντίκι η restart στο άκυρο είναι συνήθως θέμα voltage σε vddg η vddp ,το έχω πάθει και εγώ και πολλοί άλλοι φίλοι που μιλάω. Εγώ προτείνω σε όλους να τα αφήνουν στο auto και σχεδόν όλοι δεν μου έχουν πει ότι τους το ξανάκανε.

Αν δεν κάνω λάθος ολες τις μητρικές με το παλιό chipset συνήθως δεν τους τα διαβάζει σωστά το ryzen master.

Όχι κανένα bsod ή restart. Απλα κάποιες φορές δεν ανάβει καν. Hit restart button και όλα κομπλέ...

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Δυστυχως παλιοτερος ραιζεν δεν παιζει εκτος αν παρω κανενα απο αγγελια αλλα θα την βγαλω 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, alldaynews είπε

Δυστυχως παλιοτερος ραιζεν δεν παιζει εκτος αν παρω κανενα απο αγγελια αλλα θα την βγαλω 

Σου στέλνω 1600αρη αν καλύψεις μεταφορικά.

Μπας και είσαι πουθενά κοντά να στον δώσω χέρι χέρι;

Δημοσ.

Εβγαλα την μητρικη εβαλα την μαμισια.ψυχτρα και ειχα πανω μνημες καρτα γραφικων και m2 σκληρο.Τα ιδια σκατα.Πηγα να κανω παλι φλασαρισμα αναβοσβηνει 3 φορες και μετα σταθερο το λεντακι

Δημοσ.

Κρίμα... σαν τελευταία ενέργεια, βγάλε μπαταρία και καλώδιο τροφοδοσίας, άστη μισή - μία μέρα, μετά μόνο με μια μνήμη πάνω και ξαναδοκίμασε. Μετά RMA. Συμβαίνουν αυτά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alldaynews είπε

Εβγαλα την μητρικη εβαλα την μαμισια.ψυχτρα και ειχα πανω μνημες καρτα γραφικων και m2 σκληρο.Τα ιδια σκατα.Πηγα να κανω παλι φλασαρισμα αναβοσβηνει 3 φορες και μετα σταθερο το λεντακι

Αυτο σημαινει οτι δεν γινεται το φλασαρισμα? Δοκίμασε άλλο USB στικάκι, εμένα από τα τρία που έχω μόνο το ένα δούλεψε. Τα δύο SanDisk δεν τα γούσταρε...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, alldaynews είπε

Aν δεν βγάλεις άκρη από εβδομάδα, ίσως ανέβω ΒΠ.

Παίρνω τον 1700 στο χέρι και βλέπουμε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...