Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, cumulus είπε

PAYPAL

Θεωρείς την χρεωστική ασφαλή;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Marimar14 είπε

Θεωρείς την χρεωστική ασφαλή;

Αν γίνει καμία απατεωνια αντε να πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Ενώ με PayPal dispute και σε 1 2 μέρες τα έχεις πάρει. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν το ερωτημα ειναι απο θεμα ασφαλειας συναλλαγης, και η χρεωστικη εναι ασφαλη.Δηλαδη δεν εχεις κινδυνο να υποκλεψουν τα στοιχεια της καρτας.

Προτεινουμε paypal,γιατι αν σου τυχει προβλημα με μια αγορα μπορεις να ζητησεις απο το paypal βοηθεια και να σου λυσει το προβλημα.Κατι που δεν γινεται αν πληρωσεις με καρτα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Paypal, μην το ψάχνεις άλλο. ΜΟΝΟ αν έχεις πληρώσει με paypal παίρνεις τα χρήματά σου πίσω 100%. Με άλλο τρόπο μπορεί να έχεις θέμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Marimar14 είπε

Paypal ή χρεωστική κάρτα;

Το ίδιο είναι και τα δύο για το eBay

Απλά και με PayPal έχεις μία πρόσθετη εξασφάλιση

.

Που πολλές φορές Είναι και άχρηστη.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το ίδιο είναι και τα δύο για το eBay

Απλά και με PayPal έχεις μία πρόσθετη εξασφάλιση

.

Που πολλές φορές Είναι και άχρηστη.

Δεν είναι έτσι, μάλλον δεν έχεις χρησιμοποιήσει αρκετά το ebay. Επειδή έχω αγοράσει αμέτρητες φορές από ebay, κάποιες φορές μου έχουν τύχει και διάφορα. Σε κάτι μικρά ποσά που είχα πληρώσει απευθείας με κάρτα και δεν ήρθαν ποτέ τα πράγματα, πήρα... ξέρεις τι (και είχα ανοίξει case κανονικά). Κάποιες άλλες τα πήρα γιατί ενδεχομένως φοβόντουσαν οι πωλητές την κακή κριτική (και τα έπερνα μετά από πολλά μηνύματα και μετά απο καιρό).

Με paypal όποτε μου έτυχε, όταν άνοιγα case, το πολύ σε 2 μέρες είχα όλα τα χρήματα πίσω no questions asked.

Για μεγάλα ποσά ΜΟΝΟ με paypal και έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Το ebay στο λέει συνέχεια να χρησιμοποιείς paypal για να έχεις το Money Back Guarantee!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stamer είπε

Δεν είναι έτσι, μάλλον δεν έχεις χρησιμοποιήσει αρκετά το ebay. Επειδή έχω αγοράσει αμέτρητες φορές από ebay, κάποιες φορές μου έχουν τύχει και διάφορα. Σε κάτι μικρά ποσά που είχα πληρώσει απευθείας με κάρτα και δεν ήρθαν ποτέ τα πράγματα, πήρα... ξέρεις τι (και είχα ανοίξει case κανονικά). Κάποιες άλλες τα πήρα γιατί ενδεχομένως φοβόντουσαν οι πωλητές την κακή κριτική (και τα έπερνα μετά από πολλά μηνύματα και μετά απο καιρό).

Με paypal όποτε μου έτυχε, όταν άνοιγα case, το πολύ σε 2 μέρες είχα όλα τα χρήματα πίσω no questions asked.

Για μεγάλα ποσά ΜΟΝΟ με paypal και έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Το ebay στο λέει συνέχεια να χρησιμοποιείς paypal για να έχεις το Money Back Guarantee!

Κάνεις μεγάλο λάθος, αλλά δεν θα  σου αναλύσω τις αγορές από το eBay

Μόνο ένα παράδειγμα θα σου δώσω

Όταν ανοίξεις case στο ebay το case μεταβιβάζεται και στο paypal

Το Ebay Λοιπόν λειτουργεί αυτονομα, έχει δικά του case που αφορούν πληρωμές απευθείας απο τη κάρτα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Κάνεις μεγάλο λάθος, αλλά δεν θα  σου αναλύσω τις αγορές από το eBay

Μόνο ένα παράδειγμα θα σου δώσω

Όταν ανοίξεις case στο ebay το case μεταβιβάζεται και στο paypal

Το Ebay Λοιπόν λειτουργεί αυτονομα, έχει δικά του case που αφορούν πληρωμές απευθείας απο τη κάρτα

Μεσω paypal τα χρηματα παρακρατουνται μεχρι ο αγοραστης να δωσει εγκριση οτι παρελαβε.Με καρτα συμβαινει αυτο?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Μεσω paypal τα χρηματα παρακρατουνται μεχρι ο αγοραστης να δωσει εγκριση οτι παρελαβε.Με καρτα συμβαινει αυτο?

Σαφώς και συμβαίνει το ebay είναι πολύ αυστηρό αυτά, ίσως ακόμα και πιο αυστηρό απο το PayPal.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Σαφώς και συμβαίνει το ebay είναι πολύ αυστηρό αυτά, ίσως ακόμα και πιο αυστηρό απο το PayPal.

Κατι δεν μας λες καλα

https://pages.ebay.co.uk/ebay-money-back-guarantee/

και αναφερει:

• You’ll be refunded the purchase price and original postage costs if you paid using PayPal.

που σημαινει.πληρωσες με καρτα?περαστικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...