Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Μακιαβέλλι είπε

Ακριβώς όσα λες θα μπορούσε να σου πει ένας παλαιότερος συμφορουμιτη. "Εμείς δεν τεμπελιαζαμε μπροστά σε μια οθόνη νέοι, πρωι μέχρι απόγευμα χωράφι και μετά στη γυναίκα". Λες και η παραγωγή των παιχνιδιών που παίζεις δεν υποκινούνται από κολοσσούς αλλά από ιδεολόγους gamers που εστιάζουν σε σένα!

Εμμένεις στα παιχνίδια επειδή είναι προσωπικό σου γούστο. Λες και είναι κακό κάποιος να μη μπορεί να παίξει ένα δύσκολο παιχνίδι! Σιγά το πράγμα! Δεν καιγόμαστε όλοι να παίζουμε καλά video games. Αδιαφορούμε κάποιοι, δεν είναι τρομερό! 

Παίζω games για να περνάω καλά με τους φίλους μου και football manager. Δεν ξέρω αν είμαι καλός και δεν με νοιάζει και καθόλου όσο περνάω καλά! Δεν χρειάζεται!

Σκεψου ομως οτι αν ολοι πανε σε αυτα τα παιχνιδια θα εκλειψουν τα καλα και αυτα που εχουν να δωσουν κατι ως ιστορια συναισθημα. Συμφωνω στο να παιζεις με φιλους με αυτο ειμαι 100% μαζι σου εχεις κατσει να δεις ποτε ομως να παιζει αλλος? Για την παραγωγη των παιχνιδιων προσπαθω να δωσω τα λεφτα μου εκει που πιστευω οτι γινετε σωστη δουλεια με σεβασμο στον gamer τα τυπου in apps/Microtransactions τα αποφευγω παντα.

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σκεψου ομως οτι αν ολοι πανε σε αυτα τα παιχνιδια θα εκλειψουν τα καλα και αυτα που εχουν να δωσουν κατι ως ιστορια συναισθημα. Συμφωνω στο να παιζεις με φιλους με αυτο ειμαι 100% μαζι σου εχεις κατσει να δεις ποτε ομως να παιζει αλλος? Για την παραγωγη των παιχνιδιων προσπαθω να δωσω τα λεφτα μου εκει που πιστευω οτι γινετε σωστη δουλεια με σεβασμο στον gamer τα τυπου in apps/Microtransactions τα αποφευγω παντα.

Δεν θα γίνει και τίποτα τρομερό αν εκλείψουν ρε συ. Δεν είναι πενικιλίνη. Θα βρούμε άλλο τρόπο μετάδοσης. Εξελίσσεται μόνιμα αυτό, ποτέ δεν πήγε πίσω η ανθρωπότητα και ούτε θα πάει. 

Ναι έχω κάτσει να δω και μάλιστα παλιότερα μαζευόμασταν και βλέπαμε με τους φίλους μου gaming tours με πίτσες και μπίρες, σαν να βλέπουμε οποιοδήποτε αγώνα. Έχω δει ανθρώπους απλά για να τους τρολλαρω, έχω δει ανθρώπους με σύνδρομο turrette να το δουλεύουν μέσω του twitch, τύπους που κάνουνε freestyle με αυτά που γράφεις στο chat και διάφορα άλλα. Επίσης έχω κάτσει να δω (live) πολλές φορές μεγαλύτερους μου να παίζουν DotA 1 παλιότερα για να μάθω πράγματα που δεν ήξερα (τότε που με ένοιαζε). 

Δημοσ.

τα παλιά τα offline χρόνια λιγο πολυ.....καπου εκει στο university....βαζαμε για πλακα το pc να παιζει μονο του nba live 95 (λεω εγω τώρα....) και το κοιταγαμε που επαιζε pc vs pc και γελάγαμε....

ε λοιπον επρεπε να το στριμάραρε κιολας ....καποιος θα τό βλεπε...😎

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Arkin είπε

Είμαι οπισθοδρομικος που δεν έχω μπει ποτέ twitch και ούτε ξέρω τι είναι το mixer πέρα από αυτό που χτυπάμε τα αυγά? Αυτό το πράγμα να κάθονται να βλέπουν τον άλλο να παίζει το θεωρώ την μεγαλύτερη μαλακια των τελευταίων χρόνων. Εγώ ξέρω ότι οι gamers παίζουν οι ίδιοι τα παιχνίδια όχι να βλέπουν τους άλλους να παίζουν. 

Ειναι σαν τον τύπο που στήνεται πάνω από το τάβλι που παίζεις με τον φίλο σου και σου ζαλίζει τον....ξέρεις τι.

Δημοσ.

4 χρόνια σπουδές, 2 χρόνια μεταπτυχιακό, 1 χρόνο πρακτική, 10 χρόνια δουλειά και παίρνω ενα χιλιάρικο το μήνα..

Μάλλον έπρεπε να είχα μείνει στο gaming και να στριμάρω :(

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Απλα να σκεφτουμε και ποσα χιλιαδες ατομα κανουν stream και δεν βγαζουν φραγκο. Οποτε θελει και ταλεντο σιγουρα.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Arkin είπε

Δεν εβρισα κανεναν φιλε μου. Εγραψα την αποψη μου. Ειμαι Gamer απο το 1997 μεχρι σημερα. Δεν μπορω να διανοηθω να κατσω να δω καποιον αλλο να παιζει το παιχνιδι που αρεσει σε μενα. Αν ειμαι οπισθοδρομικος το να θεωρω κατι τετοιο ανουσιο οπως ανουσιο θεωρω και τα εκατομμυρια likes που πεφτουν σε instagram facebook τοτε μακαρι να μεινω για παντα οπισθοδρομικος. Δεν συμβαδιζουν τα θελω μου με τη νεα γενια. 

Aπο οσο ξερω δεν παιζεις competitive games, εξου και το "προβλημα". Αν ξεκινησεις καποια εκ των pubg / dota / lol / cs go και οτι αλλο που τωρα δεν μου ρχεται θα κατσεις να δεις 😛 Και γω να σου πω την αληθεια δεν βλεπω twitch, αλλα ολο και κανα video στο youtube θα δω καποια στιγμη για να ξερω ας πουμε πως παιζεις ενα συγκεκριμενο matchup στο dota 2. 

17 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Ναι οι κυβερνησεις μας κυβερνανε κ οχι αυτοι που τις χρηματοδοτουν.... Ναι, ναι... εχεις δικιο.... 

Φιλε μου αν δεν ξερεις να διαβασεις ελληνικα δεν φταιω εγω. Ενα κατεβατο εγραψα κ εξηγησα την αποψη μου περαν του δεοντος. Τωρα εσενα σου κατεβηκε κατι, νομισες οτι καταλαβες κ την πεταξες.

https://me.me/i/intel-inside-idioi-outside-intel-inside-idiot-outside-photographic-prints-f7b020e93142460d81bd768fe8cc0c63

Eστω οτι οσα λες ειναι σωστα και "αυτοι" που μας κυβερνανε φτιαξανε twitch / facebook / youtube / survivor κλπα. Ποιος σε / με / μας / σας εβαλε να τα δεις ρε αδερφε? Περασε ελικοπτερο με ψεκασμους απο πανω που αναγκαζε οποιον εισεπνεε να δει survivor και twitch? Αναποδα τα βλεπεις φιλε. 

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Επιτυχημενος επαγγελματιας!!!! ??? ΟΥΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Μωρε μπραβο αντιληψη!!!!! Κ αυτοι που παιζουν "επαγγελματικα" ΠροΠο, η ρουλετα ζωη ολοκληρη, οταν τα πιασουν καμια φορα, γιατι ειναι αρρωστοι τζογαδοροι, ενω αυτος ο ανεκδιηγητος ειναι επαγγελματιας???? 

Απο που σου κατεβαινουν τοσο εξυπνα συμπερασματα αδερφε? Ουτε σπουδασε κατι, ουτε εμαθε τεχνη, ουτε το Twitch, oυτε το Mixer του ανηκουν. Ενας βλακακος ειναι, που επειδη ετσι συμφερει καποιες πολυεθνικες εγινε πλουσιος. Ουτε σε κανεναν ειναι χρησιμος, ουτε θα τον θυμομαστε σε μια βδομαδα, ουτε ανακαλυψε την πενικιλινη, ουτε πατησε ποδι στον Τιτανα, ουτε τιποτε ΑΠΟΛΥΤΩΣ το επικοδομητικο εκανε. 

Τετοια χαμηλατατου επιπεδου υποκειμενα υπαρχουν κ "μεγαλουργουν" μονο κ μονο γιατι υπαρχουν τα αλλα υποκειμενα που μετρανε τα παντα με το ΧΡΗΜΑ. Τιποτε αλλο δεν υπαρχει- μονο το χρημα. Δεν μας νοιαζει τι εχει κανει, τι ειπε, τι καταφερε, ο κοσμος να καιγεται γυρω μας σημασια δεν εχει, ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 500.000 ΤΟ ΜΗΝΑ!!!! Τοτε ειναι ο καλυτερος......

Κ υστερα απορεις που η κοινωνια γυρω σου παει στον αγυριστο???? Για φερε εργατες κ βαλε ΕΣΥ καμια εικοσαρια καθρεφτες σπιτι σου αδερφε.....

ΕΓΩ του εβαλα like φιλε! (λολ) 

Κ οχι δεν ειμαι λαθος- εσυ εισαι 100%. 

Αυτο που σε ξεπερναει κ δεν καταλαβαινεις ειναι οτι η κοινωνια ΔΕΝ διαμορφωνεται απο τις τεχνολογικες εξελιξεις, αλλα απο μερικους ζαμπλουτους που διευθυνουν καποιες πολυεθνικες. Αυτοι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ τις μοδες. Δεν αφηνουν καμια τεχνολογια να μας οδηγησει πουθενα, αν ΑΥΤΟΙ δεν θελουν. ΑΥΤΟΙ εχουν τις πλατφορμες, ΑΥΤΟΙ εχουν τις ιδεες, ΑΥΤΟΙ κατεχουν κ την τεχνολογια. Αν νομιζεις οτι θα αφησουν καποιους "πυροβολημενους" επιστημονες που ανακαλυψαν (π.χ.) τα ρουτερ, η τα σερβερ, να δημιουργησουν κοινωνικα ρευματα..... εισαι στον πεμπτο κ πας για τον εκτο (υπνο) κ μολις αλλαξες πλευρο....

Νομιζεις οτι τα τρισεκατομμυρια που εχουν τα ξοδευουν στα μπαρ με τις γυναικες? Τι νομιζεις οτι τα κανουν τα λεφτα? Τα πινουν ουισκακια το καλοκαιρι στην παραλια? Οχι φιλε μου. Πληρωνουν κ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ τα κοινωνικα ρευματα που εμεις τα προβατα θα ακολουθησουμε (νομιζοντας οτι κατι ξερουμε). ΑΥΤΟ τα κανουν τα λεφτα τους.

Το Youtube κ το Twitch κ το Google, κ το Μixer, υπαρχουν εκει για ενα λογο!! Οχι για να σου κανουν την ζωη καλυτερη. Αλλα για να σε αποβλακωσουν εντελως. Να σου παρουν το μοναδικο αγαθο που διαθετεις--> τον χρονο σου. Χρονο που αν δεν τον εδινες απλοχερα σε αυτα τα "μαγαζακια" τους, ποιος ξερει.... μπορει κ να εβαζες τις φωνες! Μπορει κ να αγανακτουσες!! Μπορει κ να μιλαγες για τα πραγματικα προβληματα με κανα φιλο!!! Ποιος ξερει.... Μπορει κ οχι, αλλα νομιζεις οτι θα το αφησουν στην τυχη???? Νομιζεις οτι κολλανε μπρικια, η οτι πουλανε ασπιρινες, φιλε μου??? 

Αυτη η μικρη καστα πλουσιων που κυβερνα πισω απ τις κουρτινες φιλε μου, κανει μια κ μονο δουλεια----> ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ με τα λεφτα της, κ με την εξουσια ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ !!!! (make sense, no?)

Ολα τα "μαγαζακια" που δημιουργουν εχουν εναν κ μοναδικο σκοπο- να σπαταλησουμε την ζωη μας σε εντελως ανουσια πραγματα, ενοσω αυτοι κυβερνανε κ καθοριζουν τα ορια μεσα στα οποια θα ζησουμε. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Εκει αρχιζει κ τελειωνει η φιλοσοφια τους. Αν εσυ θες να νομιζεις οτι καποιοι καλοι επιστημονες "ετυχε" να ανακαλυψουν το διαδυκτιο, κ καποιοι αλλοι καλοι φοιτητες "ετυχε" να εχουν καποιες καλες ιδεες κ να φτιαξουν το Google, facebook, youtube κλπ, κ ολα αυτα "ετυχε" να γινουν μοδα γιατι μας αρεσαν.... καλη σου νυχτα φιλε μου.... Γιατι για να το νομιζεις αυτο χρειαζεται να διαγραψεις απ την λογικη σου τις τραπεζες που δωσαν τα δανεια για να γινουν ολα αυτα (που κανενας δεν αναφερει), τις οικογενειες στις οποιες ανηκουν ολοι αυτοι (κ ποτε δεν μιλανε), το "σβησιμο" του οποιου ανταγωνισμου ειχαν (που κανενας δεν φαινεται να θυμαται...), τους μεγαλομετοχους στους οποιους ανηκουν ολα αυτα (κ που ποτε δεν ξερουμε τα ονοματα τους), κ τα συμφεροντα που ολα αυτα εξυπηρετουν (κ ολοι μα ολοι προτιμαν να αγνοουν). Αν, λοιπον, για να καταληξεις στο συμπερασμα σου, χρειαστηκε να "παραλειψεις" ολα αυτα τα δεδομενα, εισαι ο τελευταιος που δικαιουται να με λεει "λαθος" γιατι εκανα ενα like !!! (make sense again, no?)

Οποτε, αντι να μας λες οπισθοδρομικους γιατι δεν μας αρεσει κατι σαν το streaming, καλυτερα αρχισε να αναρωτιεσαι τι δεν εχεις ψαξει κ γιατι αυτα που λες ειναι ελλειπη, γιατι -κατα την ταπεινη μου γνωμη-, εν ετη 2019, το να μιλας χωρις να εχεις πολυπλευρη γνωση του γιγνεσθαι ειναι το οπισθοδρομικο.

Ολοι πεσατε κ τον αρπαξατε απ τα μουτρα με το ποδοσφαιρο. Ξεχνατε ομως τι λεγαμε πριν λιγες μονο δεκαετιες.... Ποιος θυμαται τι ελεγε ο πολυς ο κοσμος οταν επι δικτατοριας εγινε μοδα το ποδοσφαιρο??? Θυμαστε τι λεγαν ολοι οταν ο Παναθηναικος πηγε τελικο??? Σας το λεω εγω, για να μην κουραζεστε--> Η δικτατορια το ειχε "κανονισμενο" για να κολλησουν ολοι (οι αντρες εκεινη την εποχη) τη φατσα τους σε μια τηλεοραση κ να μην μιλανε για την κυβερνηση που ειχαμε!!!!! Να γινουν μοδα τα γηπεδα για να πηγαινουν εκει ολοι κ να μην πηγαινουν στα καφενεια (που γινονταν οι πολιτικες κουβεντες) !!

Ποιος το θυμαται αυτο παιδες????? 

Μιλατε οτι το streaming ειναι το ιδιο ηλιθιο οσο το να παρακολουθεις ποδοσφαιρο, αλλα ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΡΟΠΟ δεν φανταζεστε οτι η "εξουσια" το χρησιμοποιει ακριβως για τον ιδιο λογο? Δλδ, οι ομοιοτητες σταματαν στο ακροατηριο κ δεν προχωραν στα αφεντικα? Αυτος που παρακολουθει ποδοσφαιρο ειναι βλακας κ τον ταιζουν κουτοχορτο να μην αντιδρα. Αυτος που παρακολουθει παιχνιδια στο διαδυκτιο μπορει να ειναι κ αυτος βλακας, αλλα δεν τρωει κουτοχορτο ε???? 

Λολ μιλαμε.................... Ποσο ιδιοι ειμαστε ολοι............... Περναν τα χρονια, αλλαζουν οι γενιες, κ ολα τα ιδια μενουν..... Κ ελεγε πιο πανω ο φιλος ο nhxt οτι η τεχνολογια μας αλλαζει.... Τιποτα δεν αλλαζει. Το καφενειο εγινε net cafe, το ταβλι  fortnite, η τηλεοραση internet, κ το προπο καναλι streaming.....

Αν και συμφωνώ σε πολλά σημεία, το παραπάνω σκεπτικό μπορείς να το διατυπώσεις για όλες τις συνήθειες του μακρινού παρελθόντος που έγιναν ανάγκες.

Τα alpha males μας ανάγκασαν να μην αναπαραγόμαστε όλοι ισάξια και να σιωπούμε, και να τους διαδέχονται οι δυνατοί απόγονοι τους κατατροπώνοντας τους λίγους δικούς μας και πιο αδύναμους.

Τα alpha males μας ανάγκασαν αντί να μαζεύουμε φαγητό να χτίζουμε σπίτια. 

Μας χωρίσανε σε πόλεις, κράτη, θρησκείες για να μας βασιλεύουν καλύτερα.

Μετά τα new age alpha males μας ανάγκασαν να χάσουμε την γονιδιακή σωματική δύναμη για να μην τους κυνηγάμε να τους σπάσουμε το κεφάλι. 

Μετά οι υποκινούμενες μόδες μας ανάγκασαν να έχουμε τουαλέτα, ζεστό νερό, κρεβάτι, καναπέ, αυτοκίνητο, μετά όμορφο καναπέ, μετά όμορφο αυτοκίνητο, προσωπικό υπολογιστή, κινητό, κήπο χωρίς βρώσιμα φυτά, να μαλώνουμε για το αν τα κινητά πρέπει να ειναι 21:9 ή 18:9. 

Έλεγα εγώ στην εφηβεία μου "μακάρι το 2019 να μιλάω με έναν τυπά σε ένα forum φιλοσοφικά γύρω από έναν κυανοκέφαλο εκατομμυριούχο που δεν με αφορά καν"; Όχι, να που εδώ είμαι και μου αρέσει. Είναι μια επιλογή που έκανα, με τις συνθήκες που μου έδωσε το περιβάλλον μου (έχοντας πάντα μια ψευδαίσθηση ότι το επέλεξα 100% ενώ στην πραγματικότητα επέλεξα από μια ευρεία γκάμα που μου παρεχόταν για να περάσω 10 λεπτά από το Σαββατιάτικο πρωινό μου) και δεν είναι ούτε καλό, ούτε κακό, it is what it is.

That's life dude, η εναλλακτική είναι το βουνό. Όσο είσαι μέσα στο σύστημα, ακόμα και αντιτιθέμενος, είσαι μέρος του.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Aπο οσο ξερω δεν παιζεις competitive games, εξου και το "προβλημα". Αν ξεκινησεις καποια εκ των pubg / dota / lol / cs go και οτι αλλο που τωρα δεν μου ρχεται θα κατσεις να δεις 😛 Και γω να σου πω την αληθεια δεν βλεπω twitch, αλλα ολο και κανα video στο youtube θα δω καποια στιγμη για να ξερω ας πουμε πως παιζεις ενα συγκεκριμενο matchup στο dota 2. 

Eστω οτι οσα λες ειναι σωστα και "αυτοι" που μας κυβερνανε φτιαξανε twitch / facebook / youtube / survivor κλπα. Ποιος σε / με / μας / σας εβαλε να τα δεις ρε αδερφε? Περασε ελικοπτερο με ψεκασμους απο πανω που αναγκαζε οποιον εισεπνεε να δει survivor και twitch? Αναποδα τα βλεπεις φιλε. 

Εγώ που τον ρώτησα 2-3 σιγουράκια στις προηγούμενες σελίδες, δε μου απάντησε πάντως.😂

Conspiracy theorists, Hoax guys και γιαλατζί ξυπνιτζίδες έχουμε σε αυτή τη χώρα ειδικά δόξα τον θεό αβέρτα. Δε χρειαζόμαστε το keyboard warrior subspecies στο insomnia.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ryzenlake είπε

Καλημερα straw. Καποτε επαιζα competitive ειδικα ενα τριμηνο ειχα λιωσει lineage. Πιστεψε με ποτε δεν μπηκα να δω οτιδηποτε. Εκατσα μονος μου εψαξα το παιχνιδι το εμαθα και στο τριμηνο ειχα γινει ο καλυτερος στον server που παιζαμε. Ισως μπω να δω κανα trailer η να δω τι fps πιανει καποια καρτα 2-3 λεπτα αλλα μεχρι εκει. 

Δημοσ.

Τι μου θυμίζει το μαλλί του τύπου 

hqdefault.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμείς πάντως την εποχή μου αυτούς που "παιζαν" στην οθόνη και μας έδειχναν πως γίνεται  τους λέγαμε αλλιώς.  Όπως και αυτούς που παίζανε κοιτώντας.  Άρα μια η άλλη, απλά αλλάξαμε αντικείμενο..  

Εγώ πάντως καλύτερος δεν έγινα παρόλο που είδα πολλές. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

πως γινεται πολλοι να συγκρινετε επιστημονες με σπουδες, με ανθρωπους που βγαζουν πολλα λεφτα. δε βγαζεις πολλα λεφτα με σπουδες, απλα κανεις κατι που σ αρεσει και κατα κανονα βγαζεις λεφτα σε καποιον που θελει να βγαλει λεφτα οχι να σπουδασει επιστημες.

τεσπα. οπως σε ολες τις επιχειρησεις, βλεπουμε την επιφανεια, τον ενα η τους 10 που βγαλαν τ αντερα τους για διαφορους λογους, και χανουμε τους χιλιαδες που παλεψαν γι αυτο και απετυχαν. ολα ετσι ειναι. οποιος μπαινει σ αυτο το παιχνιδι επιχειρηματικοτητας μπαινει. οι αλλοι σπουδαζουμε η οχι, παντως δουλευουμε γι αυτους, και εχουμε ενα Α μαξιλαρακι οτι παμε και δουλευουμε για αλλον και ζουμε μια λιγοτερο αγχωτικη ζωη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...