Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Ενταξει ουτε εγω ειμαι τρελος φαν του streaming αλλα αυτο που περιεγραψες τι ακριβως διαφορα απο το ποδοσφαιρο εχει πχ? :P

Οτι δυσκολα βρισκεις ατομα να παιξεις ποσο μαλλον οποτε θελεις εσυ.

+ μπορει σωματικα να μην μπορεις να παιξεις ποδοσφαιρο

και πολλα αλλα..

• Like 1
  • Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Βρήκε και πρωτότυπο ψευδώνυμο,  απορώ πως το σκέφτηκε.  Νίντζα! 

Έβαψε και τα μαλλιά του σαν κραχμενη λου λου και η επιτυχία του χτύπησε την πόρτα! 

Όχι δεν ζηλεύω,  στεναχωριέμαι πραγματικά για το που οδεύουμε. 

Αυτό που κρίνεις τον άλλον από την εμφάνιση και βγάζεις συμπεράσματα για τη σεξουαλικότητά του και πόσα άλλα πράματα πραγματικά με ξεπερνάει. 2019 έχουμε, ακόμα να το καταλάβετε αλλιώς πηγαίνετε να μονάσετε στο Άγιο Όρος.

• Like 10
  • Sad 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, hoannis είπε

Δεν βλέπεις ποδόσφαιρο , μπάσκετ?

Όχι τίποτα μόνο ταινίες σειρές. 

17 λεπτά πριν, overpower είπε

Εννοείς όπως γίνεται και με τα αθλήματα τόσα χρόνια? Κάποιοι παίζουν, κάποιοι βλέπουν από κοντά, κάποιοι από τηλεόραση 

Δεν είναι το ίδιο ρε συ όμως. Άλλο gaming άλλο πραγματικά αθλήματα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Είμαι οπισθοδρομικος που δεν έχω μπει ποτέ twitch και ούτε ξέρω τι είναι το mixer πέρα από αυτό που χτυπάμε τα αυγά? Αυτό το πράγμα να κάθονται να βλέπουν τον άλλο να παίζει το θεωρώ την μεγαλύτερη μαλακια των τελευταίων χρόνων. Εγώ ξέρω ότι οι gamers παίζουν οι ίδιοι τα παιχνίδια όχι να βλέπουν τους άλλους να παίζουν. 

Γιατί βλέπεις ποδόσφαιρο και δεν πας να παίξεις εσύ; Είναι άκρως γαμάτο να βλέπεις έναν άνθρωπο εκατομμύριες φορές πιο skilled από εσένα, να παίζει το αγαπημένο σου παιχνίδι. Plain and simple.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ολα είναι θέμα επιλογών. 

Αν θα παίξεις game, ποδόσφαιρο κτλ. Η αν θα τα παρακολουθείς απλά, θαυμάζοντας ή ζηλεύοντας.

Καλά κάνουν οι πιτσιρικάδες και τα παίρνουν από τις εταιρείες οι οποίες θυσαυρίζουν ούτως ή άλλως.

Το τραγικό είναι όταν οι γονείς βγάζουν φόρα παρτίδα τα ανήλικα παιδιά τους μέσω facebook, streaming κτλ 

Και αυτοπαρουσιάζονται σαν γαμάτοι γονείς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε

Γιατί βλέπεις ποδόσφαιρο και δεν πας να παίξεις εσύ; Είναι άκρως γαμάτο να βλέπεις έναν άνθρωπο εκατομμύριες φορές πιο skilled από εσένα, να παίζει το αγαπημένο σου παιχνίδι. Plain and simple.

Μα παίζω ποδόσφαιρο ποτέ δεν έκατσα να δω όμως πέρα από mundial κάνα αγώνα. Είναι άκρως γαματο να ανέβω skill με το να παίζω ο ιδιος το παιχνίδι από το να βλέπω κάποιον άλλον να παίζει. Εγώ μπορεί να είμαι πολύ πιο skilled από κάποιον που παίζει το παιχνίδι και το streamarei. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Προσωπικά το twitch όπως και όλες αυτές τις streaming υπηρεσίες τις χρησιμοποιώ για 5 λεπτά για να δω πως είναι περίπου το παιχνίδι που με ενδιαφέρει ή αλλιώς θα κοιτάξω και στο youtube , και εμένα δεν με τραβάει καθόλου να συμμετέχω στο παιχνίδι που παίζει ο άλλος προτιμώ να παίζω ο ίδιος , υπάρχει όμως κόσμος ( και αρκετός μάλιστα ) που του αρέσει αυτή η ψυχαγωγία όποτε το σέβομαι αν περνάει καλά ο άλλος γιατί όχι :)

• Like 7
Δημοσ.
8 minutes ago, Vangelis_D9 said:

Αυτό που κρίνεις τον άλλον από την εμφάνιση και βγάζεις συμπεράσματα για τη σεξουαλικότητά του και πόσα άλλα πράματα πραγματικά με ξεπερνάει. 2019 έχουμε, ακόμα να το καταλάβετε αλλιώς πηγαίνετε να μονάσετε στο Άγιο Όρος.

Προφανώς για να βάψει τα μαλλιά του σημαίνει, οτι πριν ο ίδιος θεωρούσε τον εαυτό του μη προσιτό. Οι άνθρωποι αλλάζουν για τα δικά τους γούστα προς το καλύτερο. Οπότε ας κοιτάξει έναν ψυχολόγο για το πως μπορεί να αποδεχτεί τον κανονικό του άβαφο εαυτό.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 6
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Μα παίζω ποδόσφαιρο ποτέ δεν έκατσα να δω όμως πέρα από mundial κάνα αγώνα. Είναι άκρως γαματο να ανέβω skill με το να παίζω ο ιδιος το παιχνίδι από το να βλέπω κάποιον άλλον να παίζει. Εγώ μπορεί να είμαι πολύ πιο skilled από κάποιον που παίζει το παιχνίδι. 

Βλέποντας άτομα καλύτερα από εσένα να παίζουν, δεν διασκεδάζεις μόνο αλλά μαθαίνεις. Έχω 1500 ώρες στο CS:GO(λίγες θεωρούνται) και έχω δει άλλες 1000 competitive matches από επαγγελματίες και πολύ skilled streamers. Χωρίς να έχω δει, απλά θα ήμουν πολύ πολύ λιγότερο skilled και θα ήθελα τις διπλές και βάλε ώρες, για να φτάσω εδώ που έχω φτάσει. 

Δε λέω ότι ο Ninja είναι κάτι που αξίζει να βλέπεις (ούτε το φορτνάιτ) αλλά αν κάτσεις και δεις, Chocotaco, ας πούμε, για το pubg και μπεις στην διαδικασία να αντιγράψεις έξυπνα plays ή να αναλύσεις γιατί τα έκανε ή να ακούσεις την δική του ανάλυση, αυτόματα είσαι μπροστά από έναν που έχει τις ίδιες ώρες στο παιχνίδι και δεν το έχει κάνει. Είναι ένα είδος προπόνησης.

Good riddance Ninja, το twitch είναι ένα καλύτερο μέρος χωρίς το κοινό σου.

• Like 4
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Arkin είπε

Όχι τίποτα μόνο ταινίες σειρές. 

Και γιατί δεν πας να γίνεις ηθοποιός αντί να σπαταλάς τον χρόνο σου βλέποντας ταινίες και σειρές;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μεταγραφή πήρε ο άνθρωπος, δεν έγινε και τίποτα, όλοι το κάνουν, πολιτικοί, τραγουδίστριες, παρουσιάστριες, ποδοσφαιριστές, κόσμος πολύς.

Το παρασκήνιο της μεταγραφής φαντάζομαι ότι θα είναι πιο ενδιαφέρον από την μεταγραφή, το Mixer που πήγε είναι προαγωγή, οριζόντια μετακίνηση, ή έφυγε πριν τον σουτάρουν? (jumped before he was pushed)

Δεν υπάρχει loyalty στις μέρες μας, η δουλεια έχει αρχίσει εδω και 10ετίες από τους από πανω. Θα ελεγα ότι καλά έκανε και τα βρόντηξε αλλά δεν ξέρω τι παίχτηκε.

Επεξ/σία από eyw
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Προφανώς για να βάψει τα μαλλιά του σημαίνει, οτι πριν ο ίδιος θεωρούσε τον εαυτό του μη προσιτό. Οι άνθρωποι αλλάζουν για τα δικά τους γούστα προς το καλύτερο. Οπότε ας κοιτάξει έναν ψυχολόγο για το πως μπορεί να αποδεχτεί τον κανονικό του άβαφο εαυτό.

Ψυχιατρική εκτίμηση εξ αποστάσεως; Ρε την παλεύετε καθόλου κάποιοι που βγάζετε γλώσσα κι από πάνω γιατί δεν σας αρέσει η εμφάνιση του άλλου; Και τι θέλετε να του κάνει ο ψυχολόγος, να τον στείλει για λοβοτομή επειδή του αρέσει να βάφει τα μαλλιά του; Και πως ορίζετε ΕΣΕΙΣ ποια θα είναι τα γούστα του καθενός;

• Like 5
  • Thanks 4
Δημοσ.
2 minutes ago, Vangelis_D9 said:

Ψυχιατρική εκτίμηση εξ αποστάσεως; Ρε την παλεύετε καθόλου κάποιοι που βγάζετε γλώσσα κι από πάνω γιατί δεν σας αρέσει η εμφάνιση του άλλου; Και τι θέλετε να του κάνει ο ψυχολόγος, να τον στείλει για λοβοτομή επειδή του αρέσει να βάφει τα μαλλιά του; Και πως ορίζετε ΕΣΕΙΣ ποια θα είναι τα γούστα του καθενός;

Αυτό είναι δουλειά του ψυχολόγου το τι θα του κάνει!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...